2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yarın kontrolüm var heyecan bastı, gitmisken dogursam ne güzel olur
Benimde yarin kontrolum var ayni temenni icindeyim
Hayır 35 haftalikken 5 dakkada 1 kasılmam oldugu icin hastanede yattim bi gece ben dogum durdurulsun diye. Nooldu o duzenli kasılmalara anlamadim gelsinlerde dogurayim artik ya

Nst diyecektim sözlük degismis

Benimki de gecelerin yargıcı darkwing duck gibi gece kıpırdanıyor, gündüz nst’de dürtüyorlar uyansın diye keşke şimdi de ölçebilsek
Bizimki de ayniydi şimdi dışarı da da aynı aksama kadar gözünü açmıyor gece 11 den sonra sabaha kadar memede gözler cingoloz gibi

Bende de aynısı oluyor

Kızlar ben çok bunaldım ya. Bebeğim olmadan önce 1 yıl boyunca her ay negatif test görmek çok yipratmisti evden çalıştığım için ortamım da pek yoktu. Sonra ilk 3 ay bulantı kusma tansiyon 8/5 yattım evde. Sonra tam hamileliğin güzel yerinde korona. Şimdi de korona+agirlasmak vs. Sürekli evde olmak son zamanlarda da eşimin garip bir şekilde anlayışsızlasmasi iş yerindeki stresini benden çıkarması cabasi oluyor. Zaman zaman insanın hayatında bunlar olur ama çok kötü zamana denk geldi. Patlayacak durumdayım. Baya doldum yani. Doguma ramak kala içinde olmak istediğim psikoloji asla bu değil. Belki ortak duygular paylaşırız belki içinde yaşayıp benim gibi patlamaya bile fırsatı olmayan vardır. Bu son zamanlar çok zormuş gerçekten Allah yardımcımız olsun

Bnde öyleyim cnm son zamanlar gereksiz bı sinir oluyor çocuklara falan bağırıyorum snra üzülüyorum. Eşim artk gergin Fatma doğuran da kurtulsak modunda tinlamiyor onla ekstra bı kavga gurultumuz yok Allah'tan. Bu arada sanki bnde sanci var gibi bı hareketlilik var ama.devami gelecek mi bakalim beklemedeyim. G cennde böyle bı heveslendim 2-3 kere 20 dk D bii oldu snra tık yok

Hepimiz aynıyız canım ama yapacak birşey yok. Dediğin gibi kötü bi zamana denk geldi ama iyikide oldu çok şükür Rabbim evlat nasip etti yinede. Vardır bundada bi hayır üzme kendini. Şurda kaç günümüz kaldı Allahın izniyle sağ salim kavuşalım yavrularımıza inan çektiklerimize değecek. Sıkılıp bunalacak vakit bulamıcaz

Bugün sebepsiz yere yarım saat ağladım içimde bir sıkıntı var diye. Doğurmadan lohusa depresyonu başlıyor galiba

Kızlar 10 dk da bıçak sapliyorlar sanki rahmime napsam bilemedim vala sanirsin ilk defa doğuruyor Dr u aramak istemiyorum, evdekileri vesveseye vermek istemiyorum ama sanki düzenli gibi hastaneye yetişemedim doğurma korkum tavan yaptı şuan, beklesem geç mi olur, yoksa bunlar yalancı sancı mıdır anlayamadim yaw

Nişan gelmiş miydi ya da suyun? Biraz daha bekle bakalım kaç dk da bir devam edecek

Aynı sancıyı çekiyorum desem
Bugün muayene oldum 2 cm açıklık vardı
Eve gelmek istedim dr umda düzenli sancı başlarsa gel dedi
Bekliyorum bende

Aynı sancıyı çekiyorum desem
Bugün muayene oldum 2 cm açıklık vardı
Eve gelmek istedim dr umda düzenli sancı başlarsa gel dedi
Bekliyorum bende
Hastane yakın olsa hiç sıkıntı etmicem de smdi stres yaptım boşa gidip dönmek var, son dk ya kadar bekleyip panik yaşamak da istemiyorum. Şuan bişi yok aslnda ama işte uzaklık beni korkutan taşınınca uzaklastim rutin gittiğim hastaneden. Yarım saat rahat sürer yol

Bence düzenli sancılarını bekle
Benim hastane 5 dk mesafede
Alta baskı hissediyorum ama çok ağrı yok
Soğuk soğuk terliyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…