Bnde bekleme taraftarıyım ztn yarın zaten kontrolüm var, açılmaya göre belki dogum bile.baalayacak bilemiyorum geçen hafta gittiğimde hazırlıkli gel demiştir Dr net de hiç sancı çıkmamasına rağmen. Gecenin bı yarisi gidip ortalığı ayava kaldırmakta da beklemek en güzeli belki de devam etmeyecek kesilecek. Smdilik 10 dk da bı ağrı var ama durulmicak gibi değilBence düzenli sancılarını bekle
Benim hastane 5 dk mesafede
Alta baskı hissediyorum ama çok ağrı yok
Soğuk soğuk terliyorum sadece
Bnde öyleyim cnm son zamanlar gereksiz bı sinir oluyor çocuklara falan bağırıyorum snra üzülüyorum. Eşim artk gergin Fatma doğuran da kurtulsak modunda tinlamiyor onla ekstra bı kavga gurultumuz yok Allah'tan. Bu arada sanki bnde sanci var gibi bı hareketlilik var ama.devami gelecek mi bakalim beklemedeyim. G cennde böyle bı heveslendim 2-3 kere 20 dk D bii oldu snra tık yok
Hepimiz aynıyız canım ama yapacak birşey yok. Dediğin gibi kötü bi zamana denk geldi ama iyikide oldu çok şükür Rabbim evlat nasip etti yinede. Vardır bundada bi hayır üzme kendini. Şurda kaç günümüz kaldı Allahın izniyle sağ salim kavuşalım yavrularımıza inan çektiklerimize değecek. Sıkılıp bunalacak vakit bulamıcaz
Bugün sebepsiz yere yarım saat ağladım içimde bir sıkıntı var diye. Doğurmadan lohusa depresyonu başlıyor galiba
Ayy senin baya baya ilk gibi sayılır cnm 17 yıldan snra :)) bnm de 3. Diğerleri 4ve6 yaşında. Aslında beni strese sokan brz da Dr oldu sancin başlar baslamaz beni ara yetisemezsin ev uzak falan dedi paranoyak oldum 1 haftadır3. Doğum ama ilk diye düşünebilirsin
Küçük kız 17 yaşında
Ya ne güzel eşin durumu anlamış yapması gerekeni yapıyor. Benimki ben gerildikce geriliyor ve bu kadın hamile şimdilik alttan alayım demek kenara her şeyden problem çıkartıyor. Kasislerden geçerken yavaş ol diye yalvarıyorum geçen 50 kere zıplatti karnıma bir ağrı girdi bağırdım. Vay efendim ona bagirmisim diye burnumdan getirdi yemin ederim. Hangi biriyle uğraşacağım şaşırdım sürekli böyle son zamanlarda iş yerindeki sıkıntılarını üstüme kustugu cabasi uzmeyeyim diye düşünen hiç yok zaten. Sürekli kavga çıkartıyor darladi adam beni nefret geldi yani.
Ya gerçekten dua ediyorum bir an önce gelse de onunla ilgilensem şu adam da üstümden gitse diye Allah yalanı sevmez delirtiyor beni artık bisi oldu adama ya ayarlasan bu kadar kötü zamanda bu kadar saçma davranışlar sergileyemez.
Ya bir ağlasam üstümü yirtsam ben de rahatlicamyavrum etkilenmesin diye içime akitiyorum sanki böyle etkilenmicek gibi işte.
O kadar saçma bir durum ki gülüp geçmem gereken yerde "şimdi mi ya şu zamanda mı bu kadar saçma şey üst üste gelmeli yeteeeeeeerrrrrr" diye kendimi paraliyorum. Tam bugün sahile inip azıcık stres atacaktık kaç gündür öyle bunaldım ki, kaynanam geldi. Hiç gelmez gelmez yani bu gün geldi çıldırmak iş değil. Beyefendi de demez mi beraber gidelim sahile bozulma bu kadar diye. Al neresinden yakarsan yak. Kaynanam la sahilde kocamın darlamalari yüzünden rahatlamaya calismacsjdjrheksjdhd.
Git dedim ananı al sahile mi gidiyorsun cehennemin dibine miiçimden dedim tabi.
Herşeyi unutmuşum gerçektenAyy senin baya baya ilk gibi sayılır cnm 17 yıldan snra :)) bnm de 3. Diğerleri 4ve6 yaşında. Aslında beni strese sokan brz da Dr oldu sancin başlar baslamaz beni ara yetisemezsin ev uzak falan dedi paranoyak oldum 1 haftadırilk doğumum çok kolay olmuştu onu anlatinca kadın da kendince stres yaptı beni de strese soktu
Emin değilim işte bu kız gece costugu için beni kandırıyor olabilirHerşeyi unutmuşum gerçekten
Sağlıkla büyüsünler ❤
Şimdi telaş yapmanı istemem ama doğum olduğuna eminsen ve belirtilerin varsa vakit kaybetme tabiki
Sakin ol kendini dinle
Hadi hayırlısıEmin değilim işte bu kız gece costugu için beni kandırıyor olabilirgündüz tık yok ne zaman yatağa yatiom uyuycam başlıyor neyse şurda sabaha bişe kalmadı zaten
Doğsun bence ya şu kafadan daha zor olamaz herhalde hayırlısıDogursak da cümleten bı rahatlasak.geeci daha bunu. Lolosu var hesabı bı delohusa muhabbeti 40 günuzun sürerse hepten yandık....
Ben de bugün isyanlardaydım yaa aynenKızlar ben çok bunaldım ya. Bebeğim olmadan önce 1 yıl boyunca her ay negatif test görmek çok yipratmisti evden çalıştığım için ortamım da pek yoktu. Sonra ilk 3 ay bulantı kusma tansiyon 8/5 yattım evde. Sonra tam hamileliğin güzel yerinde korona. Şimdi de korona+agirlasmak vs. Sürekli evde olmak son zamanlarda da eşimin garip bir şekilde anlayışsızlasmasi iş yerindeki stresini benden çıkarması cabasi oluyor. Zaman zaman insanın hayatında bunlar olur ama çok kötü zamana denk geldi. Patlayacak durumdayım. Baya doldum yani. Doguma ramak kala içinde olmak istediğim psikoloji asla bu değil. Belki ortak duygular paylaşırız belki içinde yaşayıp benim gibi patlamaya bile fırsatı olmayan vardır. Bu son zamanlar çok zormuş gerçekten Allah yardımcımız olsun
Aynı sancıyı çekiyorum desem
Bugün muayene oldum 2 cm açıklık vardı
Eve gelmek istedim dr umda düzenli sancı başlarsa gel dedi
Bekliyorum bende
Ay yoksa 12.8 bebişlerinin ayak sesleri miHastane yakın olsa hiç sıkıntı etmicem de smdi stres yaptım boşa gidip dönmek var, son dk ya kadar bekleyip panik yaşamak da istemiyorum. Şuan bişi yok aslnda ama işte uzaklık beni korkutan taşınınca uzaklastim rutin gittiğim hastaneden. Yarım saat rahat sürer yol
Canım merhaba nasılsın bebeğin nasılEğitim Araştırma olması iyi oldu, ameliyat sonu sıkıntım fazla olmadı. Sizin orda kalabalık değilse şaşma hastanenden. İstanbul çok kalabalık.
Bir de o bebeği emzirmek için uyandırmak var ya kabus gibi. Uyusa aç kalıyor.
Benim de en son marjinaldi. Ama plesanta ayrılmaya başlayınca sezaryen oldu.Canım merhaba nasılsın bebeğin nasılbenim plasenta totalden marjinale dönmüş çok şükür,dün kontrolde sordum eğitim araştırmadki prof ve ekibe artık tehlikenin biraz azaldığını söylediler mucize gibi Allaha çok şükür özelde de yapabilirmişim sezeryanı,kendi doktoruma gittim bunu duyunca o da sıkıntı yok fazla dedi sezeryana gün verdi inşallah 20 ağustos bakalım sıkıntı çıkmazsa son 8
Owli korse alabilirsin , göbeği sıkınca o pelteli göbek dikiş üstüne gelmemiş oluyor.Merhaba ikinci sezeryani benimde bunda 103 kiloyla girdim doğuma .boyum uzun çok göstermem ama göbek kısmın çok tatliydi ve bunun acısını çok çektim karnım dikis yeri üzerine sarkinca orası ağrı yapıyor bir hafta olduk toparlandı biraz yoksa arabayla giderken bile araba nin hafif hoplamasiylq d o fazlalık kısım sallanıyor.ve canım yanıyor.ama soylede bir gerçek var.hastanede uyuşukluk geçince iki büklüm olarak kalktigim halde bir iki yürüyünce çocuğun ve kendinin tüm işlerini yaptım eve gidince süpürge açtım üç çeşit yemek yaptımçünkü kaynanam kelek yaptı hastanede uyudu anca eşim de çok yoruldu bebek küçüktü emmesi fln yordu bizi .ondan çabuk kalktim.sonrada tartıştık daha gelmiyor .her iş bende şu anda bugün de bici bici yaptırdım çok şükür
Evet haklısın bende merak ediyorum çayların etkisini????Kızlar adacayi kekik çayı VS bilimum doğum baslatici şey.. Az bunlardan konuşalım da kafamız dağılsıntavsiyesi olan yapan var mı.
Bugün benim de kontrolüm vardı akşamdan sinir krizi kodunda olduğum için gitmedim yarın giderim belki
Ben hurma yiyorum başka bişi yapmıyorum, adacayi sütü kesiyor mu biseyler diyorlardi bı ara emin de değilim belki başka bı caydi oKızlar adacayi kekik çayı VS bilimum doğum baslatici şey.. Az bunlardan konuşalım da kafamız dağılsıntavsiyesi olan yapan var mı.
Bugün benim de kontrolüm vardı akşamdan sinir krizi kodunda olduğum için gitmedim yarın giderim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?