2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bence düzenli sancılarını bekle
Benim hastane 5 dk mesafede
Alta baskı hissediyorum ama çok ağrı yok
Soğuk soğuk terliyorum sadece
Bnde bekleme taraftarıyım ztn yarın zaten kontrolüm var, açılmaya göre belki dogum bile.baalayacak bilemiyorum geçen hafta gittiğimde hazırlıkli gel demiştir Dr net de hiç sancı çıkmamasına rağmen. Gecenin bı yarisi gidip ortalığı ayava kaldırmakta da beklemek en güzeli belki de devam etmeyecek kesilecek. Smdilik 10 dk da bı ağrı var ama durulmicak gibi değil

Ya ne güzel eşin durumu anlamış yapması gerekeni yapıyor. Benimki ben gerildikce geriliyor ve bu kadın hamile şimdilik alttan alayım demek kenara her şeyden problem çıkartıyor. Kasislerden geçerken yavaş ol diye yalvarıyorum geçen 50 kere zıplatti karnıma bir ağrı girdi bağırdım. Vay efendim ona bagirmisim diye burnumdan getirdi yemin ederim. Hangi biriyle uğraşacağım şaşırdım sürekli böyle son zamanlarda iş yerindeki sıkıntılarını üstüme kustugu cabasi uzmeyeyim diye düşünen hiç yok zaten. Sürekli kavga çıkartıyor darladi adam beni nefret geldi yani.

Ya gerçekten dua ediyorum bir an önce gelse de onunla ilgilensem şu adam da üstümden gitse diye Allah yalanı sevmez delirtiyor beni artık bisi oldu adama ya ayarlasan bu kadar kötü zamanda bu kadar saçma davranışlar sergileyemez.

Bugün sebepsiz yere yarım saat ağladım içimde bir sıkıntı var diye. Doğurmadan lohusa depresyonu başlıyor galiba

Ya bir ağlasam üstümü yirtsam ben de rahatlicam yavrum etkilenmesin diye içime akitiyorum sanki böyle etkilenmicek gibi işte.
O kadar saçma bir durum ki gülüp geçmem gereken yerde "şimdi mi ya şu zamanda mı bu kadar saçma şey üst üste gelmeli yeteeeeeeerrrrrr" diye kendimi paraliyorum. Tam bugün sahile inip azıcık stres atacaktık kaç gündür öyle bunaldım ki, kaynanam geldi. Hiç gelmez gelmez yani bu gün geldi çıldırmak iş değil. Beyefendi de demez mi beraber gidelim sahile bozulma bu kadar diye. Al neresinden yakarsan yak. Kaynanam la sahilde kocamın darlamalari yüzünden rahatlamaya calismacsjdjrheksjdhd.
Git dedim ananı al sahile mi gidiyorsun cehennemin dibine mi içimden dedim tabi.

3. Doğum ama ilk diye düşünebilirsin
Küçük kız 17 yaşında
Ayy senin baya baya ilk gibi sayılır cnm 17 yıldan snra :)) bnm de 3. Diğerleri 4ve6 yaşında. Aslında beni strese sokan brz da Dr oldu sancin başlar baslamaz beni ara yetisemezsin ev uzak falan dedi paranoyak oldum 1 haftadır ilk doğumum çok kolay olmuştu onu anlatinca kadın da kendince stres yaptı beni de strese soktu

Dogursak da cümleten bı rahatlasak.geeci daha bunu. Lolosu var hesabı bı delohusa muhabbeti 40 gün uzun sürerse hepten yandık....

Herşeyi unutmuşum gerçekten
Sağlıkla büyüsünler ❤
Şimdi telaş yapmanı istemem ama doğum olduğuna eminsen ve belirtilerin varsa vakit kaybetme tabiki
Sakin ol kendini dinle

Herşeyi unutmuşum gerçekten
Sağlıkla büyüsünler ❤
Şimdi telaş yapmanı istemem ama doğum olduğuna eminsen ve belirtilerin varsa vakit kaybetme tabiki
Sakin ol kendini dinle
Emin değilim işte bu kız gece costugu için beni kandırıyor olabilir gündüz tık yok ne zaman yatağa yatiom uyuycam başlıyor neyse şurda sabaha bişe kalmadı zaten

39+6 ile ben de hala doguramayanlardanim.
Doktor cuma suni sanci verip baslatalim dedi ama ben bekleyecegimi soyledim.
Bu arada el ve ayaklarımda siddetli gece kasintilari ve uyuşukluk oluyor.
Bunu yaşayanıniz var mi

Ben de bugün isyanlardaydım yaa aynen benim maalesef gebelik şekerim var, diyete harfiyen uymasam anında çıkıyor şeker. Bugün “ben ne zaman evlencem seda abla yaa” diyen adamla “tülaay geri dön” diyen adam modunda çeşmeleri açtım eşim de napsın teselli etmeye çalışıyo beni ama serde adapazarlılık var, ona da atarlandım “böyle mi teselli edilir” diye. Saçma sapan işler yani. Sonra bebişi de üzdüm diye daha bi üzüldüm falan. Valla kolay değilmiş. Ama derin nefes alıp sakin olmaya çalışmak lazım

Aynı sancıyı çekiyorum desem
Bugün muayene oldum 2 cm açıklık vardı
Eve gelmek istedim dr umda düzenli sancı başlarsa gel dedi
Bekliyorum bende
Ay yoksa 12.8 bebişlerinin ayak sesleri mi hadi bakalım hanımlar kalbimiz sizinle

Canım merhaba nasılsın bebeğin nasılbenim plasenta totalden marjinale dönmüş çok şükür,dün kontrolde sordum eğitim araştırmadki prof ve ekibe artık tehlikenin biraz azaldığını söylediler mucize gibi Allaha çok şükür özelde de yapabilirmişim sezeryanı,kendi doktoruma gittim bunu duyunca o da sıkıntı yok fazla dedi sezeryana gün verdi inşallah 20 ağustos bakalım sıkıntı çıkmazsa son 8

Benim de en son marjinaldi. Ama plesanta ayrılmaya başlayınca sezaryen oldu.
20 ağustos çok güzel toparlanır iyice bebiş.

Ben iyiyim. Bebek de iyi. Çok şükür.

Owli korse alabilirsin , göbeği sıkınca o pelteli göbek dikiş üstüne gelmemiş oluyor.

Kızlar adacayi kekik çayı VS bilimum doğum baslatici şey.. Az bunlardan konuşalım da kafamız dağılsın tavsiyesi olan yapan var mı.
Bugün benim de kontrolüm vardı akşamdan sinir krizi kodunda olduğum için gitmedim yarın giderim belki

Evet haklısın bende merak ediyorum çayların etkisini????

Ben hurma yiyorum başka bişi yapmıyorum, adacayi sütü kesiyor mu biseyler diyorlardi bı ara emin de değilim belki başka bı caydi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…