Ben canim acidikca sagiyorum. Belli olmuyor. Oburiks kizim zaten paso emiyor ama gunde birkac kez derin uyudugunda iki memem de sizlamaya basliyor, ben de sagiyorum. Tek meme emdiyse digeri sizlamaya basladiysa ben yine sagiyorum. Belli bir kuralim yok. Dolup memede beklemesine izin vermek istemiyorum.. mastitten korkuyorumKızlar bazen bebek tek memeyi emip uyuyor, diğerini emmiyor bu durumda diğer meme5-6 saat beklemesin diye sağıyor musunuz? Meme dolu durdukça süt azalır dedikleri için sağmak mi lazım? Pompa acıtıyor canımı sağmasam azalır mı? Eskiler sağma falan yapmıyormuş, bebek istedikçe emziriyormuş hiç azalma falan da olmuyormuş ama hep 2,3 saate bir ya. Emzirin emmezse de pompa yapın dedikleri için tereddütte kalıyorum
Kafa derisine degmedigi surece sorun yok diye biliyorum, ama siz yine de iyice arastirin.Yok kuaförde değil ama yine boyatmak ki kendim boyayamamAma zararlı olması düşündürüyor Acaba ombre gibi , kafa derisine gelmeden boyamakta mı zararlı onu merak ediyorum.
Boya bence kanserojendir ama bebeğe geçer mi emin değilim anne sütüyle geçmez gibi geliyor ama bilemiyorum da.Yok kuaförde değil ama yine boyatmak ki kendim boyayamamAma zararlı olması düşündürüyor Acaba ombre gibi , kafa derisine gelmeden boyamakta mı zararlı onu merak ediyorum.
İçerisinde şimdiden kahverengi görüyorum ben bizimkinin. Bence değişecek. sizin masmaviyse değişmez belki. mavisi koyu bizimkinin doğduğundan beri öyle siyah gibi.Benim 20-30 gunluk fotolarima coook benziyor. Yuz hatlari neredeyse ayni. Ben koyu kahve-siyah sacliymisim, bebis cok acik kahve sacli, sari kasli sari kirpikli bir erkek. Fotosunu goren butun akrabalarim “ayni senin bebekligin” diyor. Malum koronadan anca foto atabiliyoruz.
Bir de mavi goz renginin daha sonra degisip degismeyecegini nasil anlayabiliriz acaba
Evet ya. Su an mavi gozlu. Biz mavi gozlu degiliz ama kayinpederimle esimin abisi mavi gozlu. Bebekleein gozlerinin degistigini biliyorum. Luna'nin gozleri de su an icin mavi. Oyle gri ya da koyu mavi degil. Degisse de mavi olcak gibi. Insallah mavi olur.Bir de mavi goz renginin daha sonra degisip degismeyecegini nasil anlayabiliriz acaba
Boya bence kanserojendir ama bebeğe geçer mi emin değilim anne sütüyle geçmez gibi geliyor ama bilemiyorum da.
İçerisinde şimdiden kahverengi görüyorum ben bizimkinin. Bence değişecek. sizin masmaviyse değişmez belki. mavisi koyu bizimkinin doğduğundan beri öyle siyah gibi.
Bizimki de simdilik mavi. Acik da diyemem oyle gri-lacivert gibi koyu da diyemem. Benim de gozlerim 6 aylik olana kadar maviymis sonra donmus kahveyeEvet ya. Su an mavi gozlu. Biz mavi gozlu degiliz ama kayinpederimle esimin abisi mavi gozlu. Bebekleein gozlerinin degistigini biliyorum. Luna'nin gozleri de su an icin mavi. Oyle gri ya da koyu mavi degil. Degisse de mavi olcak gibi. Insallah mavi olur.
Ilk dogdu ilk gun ayni ben. Kopyami dogurdum diye egleniyorum, ona buna takiliyorum. Aman allam sonra kayinpederim cikti. Her gun degismesini umut ediyorum. O kadar karninda tasi sev olcak sey miKeşke babasına benzese benimkini görümceme benzetiyorlar( neyse Allahtan güzel görümcem) bir arkadaşım kayınpederimi doğurdum ilk aylar kucağıma almak içimden gelmiyordu demişti çok gülmüştüm, başıma geldi neyseki sonradan değişmiş. Gerçi hepsi zamanla değişiyor, benim hala umudum var
Hiç umrunda olmuyor benim kakalı prensesin uyuyor. Ben sesi kokuyu duymasam hiç umrunda değil . Ama çok rahatlıyor.yaparsa cort diye ses gelecek ve huysuzluğu gidecek masum masum bakacak ve pırttan farklı kokuyor
Bana benziyor. Huysuz bir cadı. Önce gözler lacivertti şimdi kara kara bakmaya başladı. Geçen gün emerken aynı kv gibi baktı bana Allam babaanneye benzicek dedim.kizlar sizin bebis size mi benziyor, yoksa babasina mi? Benimki ayni benim bebekligime benziyor (fotolardan anliyorum), ve bu beni asiri keyiflendiriyo
Goz rengi degisti mi? Kac gunlukken degisti?Bana benziyor. Huysuz bir cadı. Önce gözler lacivertti şimdi kara kara bakmaya başladı. Geçen gün emerken aynı kv gibi baktı bana Allam babaanneye benzicek dedim.
Kafa derisine degmedigi surece sorun yok diye biliyorum, ama siz yine de iyice arastirin.
Tşkler kızlarBoya bence kanserojendir ama bebeğe geçer mi emin değilim anne sütüyle geçmez gibi geliyor ama bilemiyorum da.
İçerisinde şimdiden kahverengi görüyorum ben bizimkinin. Bence değişecek. sizin masmaviyse değişmez belki. mavisi koyu bizimkinin doğduğundan beri öyle siyah gibi.
2 3 haftalıktı galiba dönmeye başladı ama tam kahverengi değil hala lacivert leri varGoz rengi degisti mi? Kac gunlukken degisti?
Hemde nasil, gebelikte seker cikinca tatliyi komple cikartmistim hayatimdan simdi canim fazlasiyla istiyor fakat gaz yaptigini soyledikleri icin yine yiyemiyorumKızlar ya, her emizrmeden sonra çılgın gibi tatlı yemek istiyorum. Napıcağımı şaşırdım, eve de paketli şey almıyoruz kendim de yapmıyorum ama dolapları tırmalıyorum resmen ne yesem diye.
Sizlerde de Var mı aşırı tatlı isteği?
Gaz giderici damlanın da etkisi var gibi kokuda ama emin değilim
15 kilo nasıl gidiyor yahu bir anda
iyi akşamlar klişe ama gazı var biri gazlı diğeri gazsız bir bebek. kolik diyecekler muhtemelen.İyi akşamlar hanımlar benim 25 günlük ikiz bebeklerim var biri çok uysal diğeri çok ağlıyor kucağıma alıyorum yine ağlıyor çok zor susuyor evin içinde tur atıyorum uyutmak için birde çok kusuyor normal mi acaba doktoru aramalı mıyım ?
Çok ağladığı için acıktığını sanıp 60 yerine 90 veriyorum yenidoğan bebek için 90 fazla mı ?iyi akşamlar klişe ama gazı var biri gazlı diğeri gazsız bir bebek. kolik diyecekler muhtemelen.
bebek kaç kilo ve kaç defa besliyorsunuzÇok ağladığı için acıktığını sanıp 60 yerine 90 veriyorum yenidoğan bebek için 90 fazla mı ?
3100 kilosu 3 saatte bir besliyorum sürekli prematüre doğmuşlardı yeni toparlandılarbebek kaç kilo ve kaç defa besliyorsunuz
Kaç haftalık canım? 90 bana fazla geldi bebeğim 2 aylık 90 verirsem o da kusar ve 90 veriyorsan 3-4 saat sonra acıkırÇok ağladığı için acıktığını sanıp 60 yerine 90 veriyorum yenidoğan bebek için 90 fazla mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?