2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben canim acidikca sagiyorum. Belli olmuyor. Oburiks kizim zaten paso emiyor ama gunde birkac kez derin uyudugunda iki memem de sizlamaya basliyor, ben de sagiyorum. Tek meme emdiyse digeri sizlamaya basladiysa ben yine sagiyorum. Belli bir kuralim yok. Dolup memede beklemesine izin vermek istemiyorum.. mastitten korkuyorum

Yok kuaförde değil ama yine boyatmak ki kendim boyayamam Ama zararlı olması düşündürüyor Acaba ombre gibi , kafa derisine gelmeden boyamakta mı zararlı onu merak ediyorum.
Kafa derisine degmedigi surece sorun yok diye biliyorum, ama siz yine de iyice arastirin.

Yok kuaförde değil ama yine boyatmak ki kendim boyayamam Ama zararlı olması düşündürüyor Acaba ombre gibi , kafa derisine gelmeden boyamakta mı zararlı onu merak ediyorum.
Boya bence kanserojendir ama bebeğe geçer mi emin değilim anne sütüyle geçmez gibi geliyor ama bilemiyorum da.
İçerisinde şimdiden kahverengi görüyorum ben bizimkinin. Bence değişecek. sizin masmaviyse değişmez belki. mavisi koyu bizimkinin doğduğundan beri öyle siyah gibi.

Bir de mavi goz renginin daha sonra degisip degismeyecegini nasil anlayabiliriz acaba
Evet ya. Su an mavi gozlu. Biz mavi gozlu degiliz ama kayinpederimle esimin abisi mavi gozlu. Bebekleein gozlerinin degistigini biliyorum. Luna'nin gozleri de su an icin mavi. Oyle gri ya da koyu mavi degil. Degisse de mavi olcak gibi. Insallah mavi olur.

Bizimki de simdilik mavi. Acik da diyemem oyle gri-lacivert gibi koyu da diyemem. Benim de gozlerim 6 aylik olana kadar maviymis sonra donmus kahveye

Ilk dogdu ilk gun ayni ben. Kopyami dogurdum diye egleniyorum, ona buna takiliyorum. Aman allam sonra kayinpederim cikti. Her gun degismesini umut ediyorum. O kadar karninda tasi sev olcak sey mi

kizlar sizin bebis size mi benziyor, yoksa babasina mi? Benimki ayni benim bebekligime benziyor (fotolardan anliyorum), ve bu beni asiri keyiflendiriyo
Bana benziyor. Huysuz bir cadı. Önce gözler lacivertti şimdi kara kara bakmaya başladı. Geçen gün emerken aynı kv gibi baktı bana Allam babaanneye benzicek dedim.

İyi akşamlar hanımlar benim 25 günlük ikiz bebeklerim var biri çok uysal diğeri çok ağlıyor kucağıma alıyorum yine ağlıyor çok zor susuyor evin içinde tur atıyorum uyutmak için birde çok kusuyor normal mi acaba doktoru aramalı mıyım ?

Kafa derisine degmedigi surece sorun yok diye biliyorum, ama siz yine de iyice arastirin.
Tşkler kızlar doktor randevusuna daha var ama acelem yok zaten gittiğimde sorarım. Çokta mühim değil gerçi araştıran/soran vardır diye bi sorayım dediydim.

Hemde nasil, gebelikte seker cikinca tatliyi komple cikartmistim hayatimdan simdi canim fazlasiyla istiyor fakat gaz yaptigini soyledikleri icin yine yiyemiyorum

Gaz giderici damlanın da etkisi var gibi kokuda ama emin değilim
15 kilo nasıl gidiyor yahu bir anda

bizde damla falanda yok...
valla bende anlamadım çok şaşkınım ama cok almıştım ben hastaneden eve geldiğimde bir 7 8 gitmişti zamanla her hafta biraz biraz kilo gitti umut ediyorum ki aynı performans devam eder

iyi akşamlar klişe ama gazı var biri gazlı diğeri gazsız bir bebek. kolik diyecekler muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…