Oyle mi oluyormus. Cunku lutfen oyle olsun yani. Biz cocukken sarisinmisiz bu bebek kara sacliSaçlar dökülecek sanırım kas rengi sac rengi olacak
Kaşlar sarı ise sarı bebek olur canım :) o saçların hepsi dökülcek :)Oyle mi oluyormus. Cunku lutfen oyle olsun yani. Biz cocukken sarisinmisiz bu bebek kara saclikaşı kirpigi sari, gorunmuyor. Sarışın bebek bekliyorduk.
Bizde de suan durum ayniYa bizimkinin saclar da bi komik. Yanlarda ve arkada saclari var, tepedeki saclar coook seyrek. Tam dedesinin sac modelinden
Aynen canım oyle oluyor. Bizim de saclar kumral ama kaslar sari. Saclar dökülüyor suan. Sari cikacak.Oyle mi oluyormus. Cunku lutfen oyle olsun yani. Biz cocukken sarisinmisiz bu bebek kara saclikaşı kirpigi sari, gorunmuyor. Sarışın bebek bekliyorduk.
cevabın için çok teşekkür ediyorum doktora götürdüm iki gözünüzden gördüğümü söylediKızım annesinden baska kimseyi görmediği için karantina sürecinde tanıyor. Görmelten ziyade sesten diyelim.Ağlarken vs sesimi duyunca susuyor maşallah.Babasında vs durmuyor. Hoş benim kucağımda da durmuyor sadece memede durmak istiyor ve bu benim enerjimi tüketiyor.Hiçbirşey yapamıyorum.Kadınların gögsüne kafayı çeviriyor bu arada sadece benim değil
bİzimde 36 günlük olduk günden güne bir şeylerin farkına vardığının bende dalına vardım1 aylıkken ben de takıyordum ama 2. ayda durumlar değişiyor şimdi bize bakıyor gülümsüyor konuşunca dinliyor. gelişme kaydedecek sanırım sabretmek lazım. hala oyun halısında oynamıyor oyuncak falan takmıyor ama olsun beklemedeyiz.
Biz 36 günlük olduk 4 paket 50 adetli bez bitirdik artık eninden değil ama boydan küçük gelmeye başladı 2 numara alıcam 3505 doğduk şuna 4500 kilo olmuşuz marka olarak molfix kullanıyorum boyutlar beze göre farklılık göstere biliyorSevgili ağustos anneleri hepinize bebeklerinizle gazsız uykulu bol sütlü günler diliyorum
İlk ay 1 numara bezden kaçlı paket bitirdiniz.kaç kg iken 2 numaraya geçtiniz acaba?
Ben de dr önerdiği için veriyorum, emme süresinde bi farklılık olmadıKızlar emzik emen bebeğin iştahında azalma olur mu? Hep emdikten sonra veriyorum aslında sadece uykuya geçişte
Bence olmaz sakız çiğnemek gibi düşün sen sakız çiğneyince iştahın azalır mı? Hatta emme süresi kısalır bence kasları geliştiğinden daha kısa sürede daha çok çekerKızlar emzik emen bebeğin iştahında azalma olur mu? Hep emdikten sonra veriyorum aslında sadece uykuya geçişte
Geçmiş olsun, 3 gün kaka yapmamak zordurİyi geceler bir kaka hikayesiyle daha karşınızdayız 3 günde yaptı nurse harvey ya da biagaia işe yaradı sanırım
Teşekkürler 7 gün daha daha zorGeçmiş olsun, 3 gün kaka yapmamak zordur
Ben doktora sormadım ama bir sakınca olduğunu düşünmüyorumBen de dr önerdiği için veriyorum, emme süresinde bi farklılık olmadı
Kafam karıştı bir an bir yerde öyle yazmışlar, aynı örnek benim de aklıma geldi sakız çiğneyince bir şey değişmiyorBence olmaz sakız çiğnemek gibi düşün sen sakız çiğneyince iştahın azalır mı? Hatta emme süresi kısalır bence kasları geliştiğinden daha kısa sürede daha çok çeker
iyiKastettiğiniz 5-11, 17-23 ise bizimki hiiiiiiç uyumuyor o saatte zaten. Belki 18-19 arası 1 saat uyurdu onu da biz uyutmuyoruz gece uyumaz diye. 12 ya da 11 de uyuyor arada emiyor 6 da yine mesaideyiz babamızla kahvaltı yapamama seansı baba gidince uyuyor ancak. o da aşıdan sonra 2 gündür böyle aşı biraz gündüz uykusu yaptı. ya da nurse harveye başladım o uyutuyor çocuğu bilemedim.
Evet sizinki de kolikiyi
Evet akşam 11e kadar uyumuyor uslu dursa neyse uyanık kalsın ama sürekli ağlıyor kucakta gezınce susuyor nurse harveye gaz ilacı mı
Aynen benim kizimda öyleiyi
Evet akşam 11e kadar uyumuyor uslu dursa neyse uyanık kalsın ama sürekli ağlıyor kucakta gezınce susuyor nurse harveye gaz ilacı mı
bende biogaia kullanıyorum ne gazını azalttı ne de kaka yapmasına yardımcı oluyo yine 4 gün oldu hala yapmadı ıkınıp duruyo ama yok yapamıyoİyi geceler bir kaka hikayesiyle daha karşınızdayız 3 günde yaptı nurse harvey ya da biagaia işe yaradı sanırım
bende çok zorlanıyorum temizlik yapamıyorum haftada bir eşim evde oldukça yapıyorum ancak yemek de şimdiye kadar buzluktakilerle idare ettik şimdi onlar da tükendi 2 3 gündür basit şeyler pişiriyorum geçiştiriyoruz makarna çorba falan bundan sonra napcam bilmiyorum bazen lavaboya bile gidemiyorum çok gazlı bi bebek benimki hep ağlıyo hiç yatakta durmuyoŞu emerken kaka yapma işi bitirdi beni. Üstten alıyor alttan çıkıyorTekrar alt acması ve uyku kaçması cabası.Kimi yapmamasından bende dk başı yapmasından yoruldum.Her emerken insanoğlu yaparmı
Şaka maka hemen hemen herkes 1.ayı bitirdi. Zaman su gibi geçiyor. 21.inde bizde 1 aylık olucaz. Tam okul açılacağı gün aşı olayımız var. Büyük kızım okula başlayacak o gün. Bakalım nasıl yapıcaz.
Bu arada 2 ve üstü çocuklular neler yapıyorsunuz? Benim bu zamana kadar kv vardı. Yemek çamaşır temizlik büyük kızla ilgilenmek ondaydı. Haftaya gidecek asıl maraton o zaman başlayacak bana. Şu emzirme işi bir düzene girse vakit olayı daha iyi olacak. Her emzirme de 1 saat uğraşıyorum. Sonra hop diğer beslenme saati geliyor. Haliyle iş güç büyük kızla ilgilenme hak getire.Sizler neler yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?