2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Saçlar dökülecek sanırım kas rengi sac rengi olacak
Oyle mi oluyormus. Cunku lutfen oyle olsun yani. Biz cocukken sarisinmisiz bu bebek kara sacli kaşı kirpigi sari, gorunmuyor. Sarışın bebek bekliyorduk.

Oyle mi oluyormus. Cunku lutfen oyle olsun yani. Biz cocukken sarisinmisiz bu bebek kara sacli kaşı kirpigi sari, gorunmuyor. Sarışın bebek bekliyorduk.
Kaşlar sarı ise sarı bebek olur canım :) o saçların hepsi dökülcek :)
Bizim kızında önden döküldü tüpçü amca gibi :)
Gözlerde süt gözü derler sanırım 6. Aydan sonra oturuyor rengi

Ya bizimkinin saclar da bi komik. Yanlarda ve arkada saclari var, tepedeki saclar coook seyrek. Tam dedesinin sac modelinden
Bizde de suan durum ayni tepesi dokuldu bayagu yanlar duruyo
Aynen canım oyle oluyor. Bizim de saclar kumral ama kaslar sari. Saclar dökülüyor suan. Sari cikacak.

cevabın için çok teşekkür ediyorum doktora götürdüm iki gözünüzden gördüğümü söyledi

bİzimde 36 günlük olduk günden güne bir şeylerin farkına vardığının bende dalına vardım

Sevgili ağustos anneleri hepinize bebeklerinizle gazsız uykulu bol sütlü günler diliyorum
İlk ay 1 numara bezden kaçlı paket bitirdiniz.kaç kg iken 2 numaraya geçtiniz acaba?
Biz 36 günlük olduk 4 paket 50 adetli bez bitirdik artık eninden değil ama boydan küçük gelmeye başladı 2 numara alıcam 3505 doğduk şuna 4500 kilo olmuşuz marka olarak molfix kullanıyorum boyutlar beze göre farklılık göstere biliyor

Kızlar emzik emen bebeğin iştahında azalma olur mu? Hep emdikten sonra veriyorum aslında sadece uykuya geçişte

Kızlar emzik emen bebeğin iştahında azalma olur mu? Hep emdikten sonra veriyorum aslında sadece uykuya geçişte
Bence olmaz sakız çiğnemek gibi düşün sen sakız çiğneyince iştahın azalır mı? Hatta emme süresi kısalır bence kasları geliştiğinden daha kısa sürede daha çok çeker

Şu emerken kaka yapma işi bitirdi beni. Üstten alıyor alttan çıkıyorTekrar alt acması ve uyku kaçması cabası.Kimi yapmamasından bende dk başı yapmasından yoruldum.Her emerken insanoğlu yaparmı

Şaka maka hemen hemen herkes 1.ayı bitirdi. Zaman su gibi geçiyor. 21.inde bizde 1 aylık olucaz. Tam okul açılacağı gün aşı olayımız var. Büyük kızım okula başlayacak o gün. Bakalım nasıl yapıcaz.

Bu arada 2 ve üstü çocuklular neler yapıyorsunuz? Benim bu zamana kadar kv vardı. Yemek çamaşır temizlik büyük kızla ilgilenmek ondaydı. Haftaya gidecek asıl maraton o zaman başlayacak bana. Şu emzirme işi bir düzene girse vakit olayı daha iyi olacak. Her emzirme de 1 saat uğraşıyorum. Sonra hop diğer beslenme saati geliyor. Haliyle iş güç büyük kızla ilgilenme hak getire. Sizler neler yapıyorsunuz?

Ben de dr önerdiği için veriyorum, emme süresinde bi farklılık olmadı
Ben doktora sormadım ama bir sakınca olduğunu düşünmüyorum
Bence olmaz sakız çiğnemek gibi düşün sen sakız çiğneyince iştahın azalır mı? Hatta emme süresi kısalır bence kasları geliştiğinden daha kısa sürede daha çok çeker
Kafam karıştı bir an bir yerde öyle yazmışlar, aynı örnek benim de aklıma geldi sakız çiğneyince bir şey değişmiyor

iyi
Evet akşam 11e kadar uyumuyor uslu dursa neyse uyanık kalsın ama sürekli ağlıyor kucakta gezınce susuyor nurse harveye gaz ilacı mı

Gözyaşı kanalları tıkanıklığı yaşayan var mı bebekte.
Iki gündür uyumuyor bu çocuk a dostlar perişan oldum
Uyuyunca da yarım saate uyanıyor

Kucakta durmak ıstıyor.
Neden ola geçer mi ki.
Sizler nasıl uyutuyorsunuz

bende çok zorlanıyorum temizlik yapamıyorum haftada bir eşim evde oldukça yapıyorum ancak yemek de şimdiye kadar buzluktakilerle idare ettik şimdi onlar da tükendi 2 3 gündür basit şeyler pişiriyorum geçiştiriyoruz makarna çorba falan bundan sonra napcam bilmiyorum bazen lavaboya bile gidemiyorum çok gazlı bi bebek benimki hep ağlıyo hiç yatakta durmuyo büyük oğlumu da Allah'a şükür doyurabiliyorum küçüğü kucağıma alıp emziriyorum bi yandan da büyüğe yediriyorum kan ter içinde kalıyorum ama idare ediyorum artık büyüse bi 6 7 aylık olsa anlasa da oyuncaklarla abisiyle oyalansa diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…