Uyanık olduğu zamanlarda öyle bırakıyorum boyun kasları güçlensin diye. Ama 3,5 dk içinde huysuzlanıyor. O şekilde uyutmaya ancak gözetim altındayken izin veriyorlar diye biliyorum, ben cesaret edemem yinedeKızlar bebekleri yüzüstü yatırıyor musunuz?
Evet ben kontrolü bir şekilde kasları güclensin diye günde 1 defa 2- 3 dakikalık yatırıyorum zaten o da hemen kafasını yana çevirip etrafı izliyor .Kızlar bebekleri yüzüstü yatırıyor musunuz?
Evet, gozetim altinda oldugu surece gün icinde 2-3 kez yatiriyorum. Iyi pirtliyor o sekilde.Kızlar bebekleri yüzüstü yatırıyor musunuz?
Bizimki de aynısı yanlardan basık arkaya doğru uzadı. bulursanız bize de tavsiye edin. düz yatırırsak da kusar yine genzine kaçarsa...? Sonra kendi kendine düzeliyo mu bu kafalarSelam kızlar,
Düz kafa yastığı kullanan var mı ? Nerden aldınız, memnun musunuz?
Benim oğlan kafayı ya sağ taraf da ya sol taraf da tutuyor tabi biraz benim yüzümden mamayı genzine kacmasin diye hep o sekilde içirdim .Şimdi çok az düz duruyor sonra ya sağda ya solda
Sonra birden çok kaka yapabilir hazırlıklı ol. bizimki 7 günde 1 bi yapıyor kokudan durulmuyor3 gun oldu hala kaka yapmadi. Nedense kaka yapmadigindan mutevellit olsa gerek daha cok cis yapiyor. Bezi çiş dolu oluyor. Bu kadar işemesi normal mi?
Uzayan sariligi olanlsrin test sonuclari nasil geldi, sariliklariniz gecti mi? Bizim 5. haftamiz doldu bugun. Hala sariligimiz var.
Ben uyandırmıyorum geceleri, kendisi uyanıyor ağzını şaplata şaplataAy hiç birşey beni şu gece beslenmesi kadar yormuyor. Yazık Bebişlerede ne zamana kadar uyandıracaz bunları böyle. Bana aynısını yapsalar basardım küfürü
Kastettiğiniz 5-11, 17-23 ise bizimki hiiiiiiç uyumuyor o saatte zaten. Belki 18-19 arası 1 saat uyurdu onu da biz uyutmuyoruz gece uyumaz diye. 12 ya da 11 de uyuyor arada emiyor 6 da yine mesaideyiz babamızla kahvaltı yapamama seansı baba gidince uyuyor ancak. o da aşıdan sonra 2 gündür böyle aşı biraz gündüz uykusu yaptı. ya da nurse harveye başladım o uyutuyor çocuğu bilemedim.45 gunluk olduk dun 5 den11, kadar uyumadı Arabada uyutmaya çalıştık eve gırınce uyandı sonra zar zor uyudu alarm kurdum 3 saat sonra uyanayım dıye uyanamamışım yorgunluktan bayıldım resmen kesıntısız 5 saat olmuş kendı uyandı acaba bir şey olur mu kı vicdan azabı oldu bana geceden berı kaka da yapmadı ac kalmış olabilir mi
Tummy time sanırım yapmaya çalıştım ama ağlata ağlata yapabiliyoruz bunu. hiç sevmiyor zaten kucaktan bırakınca çığıra çığıra ağlayan çocuk böyle hepten çığırıyor. 1-2 dk o ağlamaya sabredebiliyorum vicdan yapıp alıyorum. zaten kafayı falan kaldırıyo rahat ama çok mutsuz oluyor. uyutmayı denemedim bile kesin kusar.Kızlar bebekleri yüzüstü yatırıyor musunuz?
5 de kilo mu peeehHer sabah bi kaseye yakın tahin pekmez yiyorum, yanında bal reçelher akşam da dondurma yiyorum arada bitter çikolata. Sırf tatlı ile hayatımı geçirebilirim. Kalan 5 kilo yapıştı kıpırdamıyo
Kızım annesinden baska kimseyi görmediği için karantina sürecinde tanıyor. Görmelten ziyade sesten diyelim.Ağlarken vs sesimi duyunca susuyor maşallah.Babasında vs durmuyor. Hoş benim kucağımda da durmuyor sadece memede durmak istiyor ve bu benim enerjimi tüketiyor.Hiçbirşey yapamıyorum.Kadınların gögsüne kafayı çeviriyor bu arada sadece benim değilKızlar bebekleriniz sizi fark ediyor mu biz bir aylık olduk bugün sanki hiç bir tepki yok gibi internetten baktım iki aylık olunca anneyi fark etme başlıyormuş bide emzirmeye göğsünüzü çıkarttığınız zaman bebeğiniz direk o tarafa yöneliyor mu benim bebeğim kafasını sağa sola çevirip duruyor ben ağzına koyuyorum acaba çok mu takıntı yaptım kafam da deli sorular bugün çocuk doktoruna da gittim halbuki bu soruları sormak aklıma bile gelmedi sarılığı düştü mü düşmedi mi tiroitlerin de sorun var mı yok mu düşünmekten
1 aylıkken ben de takıyordum ama 2. ayda durumlar değişiyor şimdi bize bakıyor gülümsüyor konuşunca dinliyor. gelişme kaydedecek sanırım sabretmek lazım. hala oyun halısında oynamıyor oyuncak falan takmıyor ama olsun beklemedeyiz.Kızlar bebekleriniz sizi fark ediyor mu biz bir aylık olduk bugün sanki hiç bir tepki yok gibi internetten baktım iki aylık olunca anneyi fark etme başlıyormuş bide emzirmeye göğsünüzü çıkarttığınız zaman bebeğiniz direk o tarafa yöneliyor mu benim bebeğim kafasını sağa sola çevirip duruyor ben ağzına koyuyorum acaba çok mu takıntı yaptım kafam da deli sorular bugün çocuk doktoruna da gittim halbuki bu soruları sormak aklıma bile gelmedi sarılığı düştü mü düşmedi mi tiroitlerin de sorun var mı yok mu düşünmekten
Evet günde 5 dakikadan fazla olmayacak şekilde yüzüstü durmaları Öneriliyor. Boyun kası gelişimi için. Ayrıca karnına hafif bir baskı aldığı için gaz çıkarması da kolay oluyor ben günde birkaç kez o şekil koyuyorum sırtına masaj yapıyorum gaz çıkarması içinKızlar bebekleri yüzüstü yatırıyor musunuz?
:)) bizimde öyle uzadı bakalım dönüşü olacak mı? Halbuki top gibi kafayı çok seviyordumCanlar, aynen o yuvarlak güzel kafa yan yatırdıkça arkaya doğru uzadı hani belki o yastıkla arkayı toparlarız diye düşündümyoksa kusmaları açısından yan yatmaları daha iyi.
Canım Bizim en son test verdiğimizde sanırım 33 günlüktük tam sınırda çıkmış (10.1) diğer kan sonuçlarından da bir şey çıkmadı anne sütü sarılığı dedi doktor. Açıkçası o kadar çok kan ve test verdik ki bir daha kan vermedik baktırmadık.3 gun oldu hala kaka yapmadi. Nedense kaka yapmadigindan mutevellit olsa gerek daha cok cis yapiyor. Bezi çiş dolu oluyor. Bu kadar işemesi normal mi?
Uzayan sariligi olanlsrin test sonuclari nasil geldi, sariliklariniz gecti mi? Bizim 5. haftamiz doldu bugun. Hala sariligimiz var.
Yeter ki yapsin tum gun koksun raziyim.Sonra birden çok kaka yapabilir hazırlıklı ol. bizimki 7 günde 1 bi yapıyor kokudan durulmuyor
Cok geçmiş olsun. Herkesinki gecmistir umarim. Bizimki hala devam ediyor. Ama ondan mi kara gorunuyor bu cocuk hay ben bunu bilmiyodumCanım Bizim en son test verdiğimizde sanırım 33 günlüktük tam sınırda çıkmış (10.1) diğer kan sonuçlarından da bir şey çıkmadı anne sütü sarılığı dedi doktor. Açıkçası o kadar çok kan ve test verdik ki bir daha kan vermedik baktırmadık.
Ama sarılıktan bebek kararır ya, rengi açıldı ve gözün kenarında sarı olan yerlerin rengi de açıldı krem rengi gibi zor belli oluyor neredeyse kaybolmak üzere. Yani neredeyse bitti gitti 48 günlüğüz.
yaparsa cort diye ses gelecek ve huysuzluğu gidecek masum masum bakacak ve pırttan farklı kokuyorYeter ki yapsin tum gun koksun raziyim.Surekli ugrasiyor cocuk. Pirtliyor, pirtlari da cok kotu kokuyor kabizliktan kaynakli sanirim. Hep yapti diye umutlaniyorum bi aciyorum sadece ciis
Cok geçmiş olsun. Herkesinki gecmistir umarim. Bizimki hala devam ediyor. Ama ondan mi kara gorunuyor bu cocuk hay ben bunu bilmiyodumbi bakiyorum beyaz, bi bakiyorum sari, bi bakiyorum kırmızı (ikiniyor) bi bakıyorum kara. Bizim sarilik da yakinda biter insallah. Doktor bi dahaki gelisinizde bitmemis olursa yeni testler istemek zorunda kalacagim dedi.
Az önce yaşadım en son yaklaşık 30 saat önce kaka yapmış ve biriktirmiş off ortalık kan(yaparsa cort diye ses gelecek ve huysuzluğu gidecek masum masum bakacak ve pırttan farklı kokuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?