2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar bebekleri yüzüstü yatırıyor musunuz?
Uyanık olduğu zamanlarda öyle bırakıyorum boyun kasları güçlensin diye. Ama 3,5 dk içinde huysuzlanıyor. O şekilde uyutmaya ancak gözetim altındayken izin veriyorlar diye biliyorum, ben cesaret edemem yinede

3 gun oldu hala kaka yapmadi. Nedense kaka yapmadigindan mutevellit olsa gerek daha cok cis yapiyor. Bezi çiş dolu oluyor. Bu kadar işemesi normal mi?
Uzayan sariligi olanlsrin test sonuclari nasil geldi, sariliklariniz gecti mi? Bizim 5. haftamiz doldu bugun. Hala sariligimiz var.

Bizimki de aynısı yanlardan basık arkaya doğru uzadı. bulursanız bize de tavsiye edin. düz yatırırsak da kusar yine genzine kaçarsa...? Sonra kendi kendine düzeliyo mu bu kafalar

Sonra birden çok kaka yapabilir hazırlıklı ol. bizimki 7 günde 1 bi yapıyor kokudan durulmuyor

Ay hiç birşey beni şu gece beslenmesi kadar yormuyor. Yazık Bebişlerede ne zamana kadar uyandıracaz bunları böyle. Bana aynısını yapsalar basardım küfürü
Ben uyandırmıyorum geceleri, kendisi uyanıyor ağzını şaplata şaplata 36 günlük oldu bugün ve ben ilk 2 hafta filan uyandırdım sadece. Gece 4-5 saati buluyor acıkıp uyanması.

Kastettiğiniz 5-11, 17-23 ise bizimki hiiiiiiç uyumuyor o saatte zaten. Belki 18-19 arası 1 saat uyurdu onu da biz uyutmuyoruz gece uyumaz diye. 12 ya da 11 de uyuyor arada emiyor 6 da yine mesaideyiz babamızla kahvaltı yapamama seansı baba gidince uyuyor ancak. o da aşıdan sonra 2 gündür böyle aşı biraz gündüz uykusu yaptı. ya da nurse harveye başladım o uyutuyor çocuğu bilemedim.

Tummy time sanırım yapmaya çalıştım ama ağlata ağlata yapabiliyoruz bunu. hiç sevmiyor zaten kucaktan bırakınca çığıra çığıra ağlayan çocuk böyle hepten çığırıyor. 1-2 dk o ağlamaya sabredebiliyorum vicdan yapıp alıyorum. zaten kafayı falan kaldırıyo rahat ama çok mutsuz oluyor. uyutmayı denemedim bile kesin kusar.

Klima kullananlar yaz ve kış olarak bebeğin olduğu oda kaç derece olmalı? Kışın kullanmayı düşünüyorum ben. nelere dikkat etmek lazım?

Her sabah bi kaseye yakın tahin pekmez yiyorum, yanında bal reçel her akşam da dondurma yiyorum arada bitter çikolata. Sırf tatlı ile hayatımı geçirebilirim. Kalan 5 kilo yapıştı kıpırdamıyo
5 de kilo mu peeeh bizde 15-20 kilo var ama doğumdan değil evlenince almıştım ben emzirmeden de rahat bi 3 kilo aldım 6 aylık bir olalım fena halde diyette olacağım bunu bilmemden mütevellit yemekteyim şu ara

Kızım annesinden baska kimseyi görmediği için karantina sürecinde tanıyor. Görmelten ziyade sesten diyelim.Ağlarken vs sesimi duyunca susuyor maşallah.Babasında vs durmuyor. Hoş benim kucağımda da durmuyor sadece memede durmak istiyor ve bu benim enerjimi tüketiyor.Hiçbirşey yapamıyorum.Kadınların gögsüne kafayı çeviriyor bu arada sadece benim değil

1 aylıkken ben de takıyordum ama 2. ayda durumlar değişiyor şimdi bize bakıyor gülümsüyor konuşunca dinliyor. gelişme kaydedecek sanırım sabretmek lazım. hala oyun halısında oynamıyor oyuncak falan takmıyor ama olsun beklemedeyiz.

Evet günde 5 dakikadan fazla olmayacak şekilde yüzüstü durmaları Öneriliyor. Boyun kası gelişimi için. Ayrıca karnına hafif bir baskı aldığı için gaz çıkarması da kolay oluyor ben günde birkaç kez o şekil koyuyorum sırtına masaj yapıyorum gaz çıkarması için
Canlar, aynen o yuvarlak güzel kafa yan yatırdıkça arkaya doğru uzadı hani belki o yastıkla arkayı toparlarız diye düşündüm yoksa kusmaları açısından yan yatmaları daha iyi.
:)) bizimde öyle uzadı bakalım dönüşü olacak mı? Halbuki top gibi kafayı çok seviyordum

Canım Bizim en son test verdiğimizde sanırım 33 günlüktük tam sınırda çıkmış (10.1) diğer kan sonuçlarından da bir şey çıkmadı anne sütü sarılığı dedi doktor. Açıkçası o kadar çok kan ve test verdik ki bir daha kan vermedik baktırmadık.
Ama sarılıktan bebek kararır ya, rengi açıldı ve gözün kenarında sarı olan yerlerin rengi de açıldı krem rengi gibi zor belli oluyor neredeyse kaybolmak üzere. Yani neredeyse bitti gitti 48 günlüğüz.

Sonra birden çok kaka yapabilir hazırlıklı ol. bizimki 7 günde 1 bi yapıyor kokudan durulmuyor
Yeter ki yapsin tum gun koksun raziyim. Surekli ugrasiyor cocuk. Pirtliyor, pirtlari da cok kotu kokuyor kabizliktan kaynakli sanirim. Hep yapti diye umutlaniyorum bi aciyorum sadece ciis

Cok geçmiş olsun. Herkesinki gecmistir umarim. Bizimki hala devam ediyor. Ama ondan mi kara gorunuyor bu cocuk hay ben bunu bilmiyodum bi bakiyorum beyaz, bi bakiyorum sari, bi bakiyorum kırmızı (ikiniyor) bi bakıyorum kara. Bizim sarilik da yakinda biter insallah. Doktor bi dahaki gelisinizde bitmemis olursa yeni testler istemek zorunda kalacagim dedi.

ıkınıyor dediğin yere güldüm çünkü bizde kızarıyoruz hatta morarıyoruz ıkınacam diye kıyamam:))
Banada arkadaşım demişti sararmasa bile kararır çocuk diye canım rengimiz açıldığına göre doğruymuş Evet bizede doktorumuz sebebi araştırılmalı diyip idrar ve birkaç kan testi istenmişti sonuçlar güzel gelince uzayan anne sütü sarılığı dedi doktorumuz. Sanırım bi sebebe bağlı olmayan sarılığa anne sütü sarılığı diyorlar. Umarım sizinde azalarak biter canım geçmiş olsun sizede

yaparsa cort diye ses gelecek ve huysuzluğu gidecek masum masum bakacak ve pırttan farklı kokuyor
Az önce yaşadım en son yaklaşık 30 saat önce kaka yapmış ve biriktirmiş off ortalık kan( ) revan içinde kaldı yıkamam gerekti ve ilk altını açtığımda ufak çaplı baygınlık geçirmiş olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…