benim de uyumuyordu canım gece de saatte bir uyanırdı şuan hala gündüz ve akşam pek uyumuyo 10 15 dk uyuyup uyanıyo atak haftasında da olabilir geçen haftalarda bizimki de öyle oldu gözünü hiç kırpmazdı hep ağlardı kucağa gelince susardı sadece ama yine uyumazdı çok zor 1 haftaydı ama şuan gece yatırmadan önce 2 3 gündür anason kaynatıp 2 3 kaşık içiriyorum sakinleşiyo ve rahat uyuyo Allah'a şükür bu gece ilk defa aralıksız 4 saat uyudu bende uykumu aldım şükürGözyaşı kanalları tıkanıklığı yaşayan var mı bebekte.
Iki gündür uyumuyor bu çocuk a dostlar perişan oldum
Uyuyunca da yarım saate uyanıyor
Kucakta durmak ıstıyor.
Neden ola geçer mi ki.
Sizler nasıl uyutuyorsunuz
Benim de aksam basliyor hatta saate bakmadan 6 oldugunu anliyoruz. Gaz icin damlasi var ama sanki pek ise yaramiyor. Gazdan, ikinmaktan dogru durust emmiyor bile o sira. 7 gibi banyoya sokuyorum, o sira biraz oyalaniyor. Doktorun gosterdigi masaj hareketleri var, bacaklarini bisiklet cevirme gibi gibi. Onu yapmaya calisiyoruz ama o kadar sert duruyor ki izin vermiyor pek. 2bucuk aya kadar artarak devam edebilir ama sonra azalir, dedi doktor.Kızlar kendimi o kadar çaresiz hissediyorum kikızım uyanık olduğunda surekli agliyor,ne kucakta duruyor,ne beşikte sallanırken,sesi kısıldı ağlamaktan,özellikle akşam altı on bir arası dinlenip dinlenip ağlıyor hiç bir çözüm bulamiyoruz,hayır kucakta dursa saatlerce gezdirmeye razıyım ama kucakta da durmuyor,doktor kolik olduğunu söyledi,ne zaman duzelir ya da düzelir mi sanki hep böyle devam edecek gibi geliyor
Bazen artıyor ama zamanla daha iyi olacak. hergün o kadar kötü olmayacak en azından 1 hafta sonra daha rahatlamış hissettiğin günler gelir umarımKızlar kendimi o kadar çaresiz hissediyorum kikızım uyanık olduğunda surekli agliyor,ne kucakta duruyor,ne beşikte sallanırken,sesi kısıldı ağlamaktan,özellikle akşam altı on bir arası dinlenip dinlenip ağlıyor hiç bir çözüm bulamiyoruz,hayır kucakta dursa saatlerce gezdirmeye razıyım ama kucakta da durmuyor,doktor kolik olduğunu söyledi,ne zaman duzelir ya da düzelir mi sanki hep böyle devam edecek gibi geliyor
Canım arabayla gezdirmeyi denediniz mi?Kızlar kendimi o kadar çaresiz hissediyorum kikızım uyanık olduğunda surekli agliyor,ne kucakta duruyor,ne beşikte sallanırken,sesi kısıldı ağlamaktan,özellikle akşam altı on bir arası dinlenip dinlenip ağlıyor hiç bir çözüm bulamiyoruz,hayır kucakta dursa saatlerce gezdirmeye razıyım ama kucakta da durmuyor,doktor kolik olduğunu söyledi,ne zaman duzelir ya da düzelir mi sanki hep böyle devam edecek gibi geliyor
Aa öyle mi oluyormuş? Saçları dökülmeye başladı bile, ne renk çıkacaklar diye çok merak ediyordum :)Saçlar dökülecek sanırım kas rengi sac rengi olacak
Sag gozu hep sulaniyor capaklaniyor. Burdaki dokrorlara her ddfasinda soruyorum, bana goz kanali tikanikligi fln demiyorlar. Sterilize suyla sil her gun, sutunden damlat, kaynatilmiam suyla pamukla sil ucgeninde tavsiyeler veriyolar. Endiselenecek bi sey olmadigini soyluyolar ama aglayinca hep akinti olmaya devam ediyor sag gozde. Internette yazdigimda goz kanali tikanikligina uyuyor semptomlar. Zamanla gecer insallah..Gözyaşı kanalları tıkanıklığı yaşayan var mı bebekte.
Kucakta durmak ıstıyor.
Neden ola geçer mi ki.
Kaslariyla ayni cikar herhalde. Yeğenimin kaşları yok gibiydi o kadar sariydi. Saclar kahverengi dogdu. Snra saclar da dokuldu platin sarisi gbi cikti. Bizim de dokuluyor saclar. tepesi acildiAa öyle mi oluyormuş? Saçları dökülmeye başladı bile, ne renk çıkacaklar diye çok merak ediyordum :)
Benimki de 3 gun cok uyku problemi yasadi. Ne yaparsm yapayim ya uyumadi saatlerce, ya da uyusa bile 20 dk ya uyaniyordu. Son 2 gundur tekrar uyumaya basladi cok sukur. Buyume atagi olabilir belki, bilemiyorum.Gözyaşı kanalları tıkanıklığı yaşayan var mı bebekte.
Kucakta durmak ıstıyor.
Neden ola geçer mi ki.
Sen bi de ek gıdaya geçince değerlendir o kokuyuŞu an için doktorlar 22-24 diyor ama ben 24 derece yapmıyorum hiç onda benim bile kollarım üşüyor, hastaneler genelde 24 derece... bir de 24 derecede uzun mu giydircem bilmiyorum... ara ara klimanın nem modunu açıyorum çok güzel ferahlıyor oda kapatıyorum... aç kapa yapıyorum... ama cam da açık klima içerideki havayı kurutuyor diye
O evlendiğimde 6 kilo aldıydım tam o kiloları verdm her giydiğim oluyor çoğu gözüme hoş geliyor falan diyordum keyfim 1 ay sürdühamileydim ve karantina eşimde yemeği çok sever aman be zaten psikolojik olarak modumuz düşük bir de yiceklerimizi kısamayız dedik 28 mi artık 30 kilo mu ne son hafta tartılmadım süreci tamamladım şu anda 15 kilo gitti bakalım diğerleri de zamanla inş şu am tatlı yemeye başlamamak için dikkat ediyorum sadece
Ahaha süt içen bebeğin kakası kokmaz derlerdikandırıldım
Benim paşamın da saçları üstten dökülmeye başladı, arka ve yanlar duruyo. Düğün Dernek'teki Tüpçü Fikret'e döndü çocuğuumSaçlar dökülecek sanırım kas rengi sac rengi olacak
Benim kızımın kaşları yok. Çıkmadı daha. Ne renk çıkacak acaba?!!!Saçlar dökülecek sanırım kas rengi sac rengi olacak
Hiç değişmedi. Çıldırıyor meme diye.Kızlar emzik emen bebeğin iştahında azalma olur mu? Hep emdikten sonra veriyorum aslında sadece uykuya geçişte
Bizde de hep sağ göz çapaklanıyor özellikle sabahları. Doktor damla verdi bize ama kullanmaya başlamadım çünkü akıntı biraz azaldı gibi geldi. Birkaç güne daha devam ederse damlaya başlıcamSag gozu hep sulaniyor capaklaniyor. Burdaki dokrorlara her ddfasinda soruyorum, bana goz kanali tikanikligi fln demiyorlar. Sterilize suyla sil her gun, sutunden damlat, kaynatilmiam suyla pamukla sil ucgeninde tavsiyeler veriyolar. Endiselenecek bi sey olmadigini soyluyolar ama aglayinca hep akinti olmaya devam ediyor sag gozde. Internette yazdigimda goz kanali tikanikligina uyuyor semptomlar. Zamanla gecer insallah..
Kakasiz gecen 4. Gun... bugun pirtlatmis kucuk bir kaka lekesi vardi en azindan. Ona bile mutlu olduk. Kaka yapmasi yakindir diye hissediyoruz artik
Ben de varmış bebek ken. Annem göz dr. Götürmüş. Masaj önermiş. Göz pınarlarına. Düzelmiş. YouTube da dr Osman gönülal nasıl yapıldığını anlatıyor. İçin rahat etmezse göz dr da görsün.Gözyaşı kanalları tıkanıklığı yaşayan var mı bebekte.
Kucakta durmak ıstıyor.
Neden ola geçer mi ki.
Benimki de 4 gundur yapmamisti. Ben hicbir mudahelede bulunmadim. Ilk kabizligi ile kenfi basa ciksin bi dahakine guclensin diyeoğlum sabahtandır ıkınarak ağlıyordu 4 gündür kaka yapamıyo az önce kulak çöpü zeytinyağı hafiften masaj yaptım yapmadı yarım saat geçti bi daha yaparken hareket etti biraz derine gitti kulak çöpü ondan sonra yaptı boşalttı içini sonunda
bizim bu üçüncü canım o yüzden mecburen müdahale ettim ilkte bende etmemiştim 5 gün sonra yapmıştı ikincide de 5 gün bekledim yapmadım sonra sancılandı fitille müdahale ettim bu sefer de az önce fena ağladı morardı falan zeytinyağıyla çok şükür yaptı bizde çok mutluyuzBenimki de 4 gundur yapmamisti. Ben hicbir mudahelede bulunmadim. Ilk kabizligi ile kenfi basa ciksin bi dahakine guclensin diyeaz once yapti, kutluyoruz guzel bir kahvaltyla. Oh mis gibi kokuyo ❤
Çapaklanma varsa biz de yaşadık..Temiz gazlı beze ılık çay döküp temizleyince bir kerede iyileştirdi.Gözyaşı kanalları tıkanıklığı yaşayan var mı bebekte.
Kucakta durmak ıstıyor.
Neden ola geçer mi ki.
Canım, elektirikli süpürge veya fön makinası sesi dinleyince nasıl sakinleşmiyor mu?Kızlar kendimi o kadar çaresiz hissediyorum kikızım uyanık olduğunda surekli agliyor,ne kucakta duruyor,ne beşikte sallanırken,sesi kısıldı ağlamaktan,özellikle akşam altı on bir arası dinlenip dinlenip ağlıyor hiç bir çözüm bulamiyoruz,hayır kucakta dursa saatlerce gezdirmeye razıyım ama kucakta da durmuyor,doktor kolik olduğunu söyledi,ne zaman duzelir ya da düzelir mi sanki hep böyle devam edecek gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?