ben sabahtandır hiçbir şey yemedim ne kahvaltı ne yemek ne tatlı sadece 1 bardak su içtim ama yine de kıvranıyor oğlum gazdan ne gaz yaptı anlamadımBana oyle demisti doktor. Tatli olan seyler gaz yapar muhallebiden tut tatlı meyveye kadar karpuz kavun seftali incif vsvs. Hicbirini tuketme dedi. Nasilda severim oysaki bu mevsimin meyvelerinidoğru mi dedi doktor bilemiyorum ki kisiden kisiye değisiyor mu onu da bilmiyorum, doktorun her soyledigini dogru kabul edip yemiyorum bende ne kadar zorlansam da
Ayy ne desem şimdi doktorunuz öyle dediyseBana oyle demisti doktor. Tatli olan seyler gaz yapar muhallebiden tut tatlı meyveye kadar karpuz kavun seftali incif vsvs. Hicbirini tuketme dedi. Nasilda severim oysaki bu mevsimin meyvelerinidoğru mi dedi doktor bilemiyorum ki kisiden kisiye değisiyor mu onu da bilmiyorum, doktorun her soyledigini dogru kabul edip yemiyorum bende ne kadar zorlansam da
Yaa ben de Babası gibi sarışın olsun istiyodum öyle olacak sankiKizim kara saçli doğdu kaşlar kirpikler sarı, oysa çok istemiştim anasi gibi sarısın olsun, 25. Gundeyiz ama hala saclari dokulmeye baslamadi yada ben anlamadi kacinci gunde basliyor ki dökülmeye?
Teşekkür ederim canim korona belası olmasaydı kesinlikle düşünürdüm çünkü ablamlar orda sürekli gelip gidiyorduk işte şu hastaliktan dolayı aylardır gitmiyoruzIstanbulu düşünürsen haberim olsun canım gittiğimiz doktoru önerebilirim. Tabi Uludağ da oluyorsa orda yaptırmak daha iyi.
Okudum Allah kabul etsin,başiniz sağolsun,mekanı cennet olsun.Allah geride kalanlara hayırlı uzun ömürler versinkızlar dedem bugün vefat etti fatiha okuyabilen varsa okur musunuz dualarınıza ihtiyacım var çok kötüyüm
Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.kızlar dedem bugün vefat etti fatiha okuyabilen varsa okur musunuz dualarınıza ihtiyacım var çok kötüyüm
Başınız sağolsun canımkızlar dedem bugün vefat etti fatiha okuyabilen varsa okur musunuz dualarınıza ihtiyacım var çok kötüyüm
Genellikle emerken hava yutuyorlar, yani benimki öyle. O yuzden cok gazlı bir bebek. Birde ayaklarini üsuttugunde cok gaz yapiyor o yuzden gece gunduz corapla butunlestim resmenben sabahtandır hiçbir şey yemedim ne kahvaltı ne yemek ne tatlı sadece 1 bardak su içtim ama yine de kıvranıyor oğlum gazdan ne gaz yaptı anlamadım
Başın sagolsun, mekanı cennet olsunkızlar dedem bugün vefat etti fatiha okuyabilen varsa okur musunuz dualarınıza ihtiyacım var çok kötüyüm
Valla cnm dogrusu tek tek denemektense komple kestim ben ona rağmen gazman gibi evladım kivrim kıvrim kivraniyor. Birde kesmeseydim ne olurdi halimiz hic bilmiyorum. Bugun saat 12 de bir uyandi az once zorlaaaa uyuttum gazdan uyuyamiyor ki. Tam gozler kapaniyor bir anda kipkirmizi kesilip aglamaya basliyor ıkiniyor ama pirt yok ☹ cok uzuluyorum kivraninca da. Kiyamiyorum ogrense bir an once gaz çikartmayi da rahatlasakAyy ne desem şimdi doktorunuz öyle dediyse ☹ vala ben sütlü tatlıya düştüm Şimdilerde kilo korkusundan kesmeye çalışıyorum. Ama incir filan hiç kesmedim karpuz, kavun. Bunlar iyi faydalı şeyler ya, bence tek tek denenebilir belki de gaz yapmaz?
Yaa ben de Babası gibi sarışın olsun istiyodum öyle olacak sankiBizimki 37 günlük oldu, bi kaç haftadır döküldüğünü fark ediyorum :)
Ah kıyamam kuzuyaValla cnm dogrusu tek tek denemektense komple kestim ben ona rağmen gazman gibi evladım kivrim kıvrim kivraniyor. Birde kesmeseydim ne olurdi halimiz hic bilmiyorum. Bugun saat 12 de bir uyandi az once zorlaaaa uyuttum gazdan uyuyamiyor ki. Tam gozler kapaniyor bir anda kipkirmizi kesilip aglamaya basliyor ıkiniyor ama pirt yok ☹ cok uzuluyorum kivraninca da. Kiyamiyorum ogrense bir an once gaz çikartmayi da rahatlasak
Bizden 10 gun büyuksunuz herhalde bizimde bu aralar baslar dokulme yada basladi da ben fark etmedim
İnanamıyorumTeşekkürler 7 gün daha daha zor
Çoğu bebek oldu malesefdoğumdan sonra bebeği sarılık olan var mı?
nasıl atlattınız peki? kendiliğinden mi geçti? bebeğimde sarılık başladı. gövdesinde şuan. yarın kan sonuçlarını alacağız değeri kaç olmuş merak ediyorum.Çoğu bebek oldu malesef
İki oglum var ikisinde de oldu kan uyuşmazlığı olduğu için bizde daha da riskli kan tahlili ile ölçümü yapıldı ayrıca tsh lara ve hemoglobin düzeyine bakıldı ikiside nor al çıktı 2 güne bir gidip sarılık düzeyine baktirdik en fazla 14 olup geriledi bol bol emzirmen beslemen gerekiyor bu şekilde çok şükür atlattık 2 saate bir emzir uyuyorsada birakma mutlaka sık sık emzirnasıl atlattınız peki? kendiliğinden mi geçti? bebeğimde sarılık başladı. gövdesinde şuan. yarın kan sonuçlarını alacağız değeri kaç olmuş merak ediyorum.
emzirmek için çok zor uyandırıyorum bebeğimi.
Ben de deneyim bunu. İlaç kullanmadan geçsin istiyorum.Çapaklanma varsa biz de yaşadık..Temiz gazlı beze ılık çay döküp temizleyince bir kerede iyileştirdi.
Bezini aç topuklarını burnunu sık uyandirmaya çalış bizim üst bacağına kadar inmiştinasıl atlattınız peki? kendiliğinden mi geçti? bebeğimde sarılık başladı. gövdesinde şuan. yarın kan sonuçlarını alacağız değeri kaç olmuş merak ediyorum.
emzirmek için çok zor uyandırıyorum bebeğimi.
max 1 buçuk saatte bir emziriyorum ama sütüm yetmiyor sanırım. 3 saatte bir de mama veriyorum zaten yetersiz olduğu için. uyandırırken de çok zorlanıyorum.İki oglum var ikisinde de oldu kan uyuşmazlığı olduğu için bizde daha da riskli kan tahlili ile ölçümü yapıldı ayrıca tsh lara ve hemoglobin düzeyine bakıldı ikiside nor al çıktı 2 güne bir gidip sarılık düzeyine baktirdik en fazla 14 olup geriledi bol bol emzirmen beslemen gerekiyor bu şekilde çok şükür atlattık 2 saate bir emzir uyuyorsada birakma mutlaka sık sık emzir
altını açıyorum ara sıra evet daha kolay uyanıyor o zaman. gövdesini okşuyorum ayaklarını gıdıklıyorum ama hoşuna gidiyor uyanmak yerine daha da derin uyuyorBezini aç topuklarını burnunu sık uyandirmaya çalış bizim üst bacağına kadar inmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?