max 1 buçuk saatte bir emziriyorum ama sütüm yetmiyor sanırım. 3 saatte bir de mama veriyorum zaten yetersiz olduğu için. uyandırırken de çok zorlanıyorum.
Amiiiin Allah razı olsun inşallah mekanı cennettir melek gibiydi namazında kuranında pamuk dedem çok çekti bu dünyada diğer taraftan rahat geçer inşallah
Genellikle emerken hava yutuyorlar, yani benimki öyle. O yuzden cok gazlı bir bebek. Birde ayaklarini üsuttugunde cok gaz yapiyor o yuzden gece gunduz corapla butunlestim resmen ah birde havalar sıcak olmasaa....
çok aşırı emiyo bugün özellikle hiç uyumadı hep emmek istedi dediğiniz gibi hava yutuyo olabilir çünkü bazen emerken dalıyo ağzının kenarında açıklık oluyo ordan da hava giriyordur yoksa bugün hiçbir şey yememiştim ondan değildir yani
Amiiiin Allah razı olsun inşallah mekanı cennettir melek gibiydi namazında kuranında pamuk dedem çok çekti bu dünyada diğer taraftan rahat geçer inşallah
Uyumuyor bu çocuk saatler geçiyor ayakta salla elde salla göğüste pispisla beşikte salla ana kucağında salla ninni söyle gezdir şarkı söyle yok yok bayılana kadar uyumuyor sonra da max yarım saatte uyanıyor cildiricam
Uyumuyor bu çocuk saatler geçiyor ayakta salla elde salla göğüste pispisla beşikte salla ana kucağında salla ninni söyle gezdir şarkı söyle yok yok bayılana kadar uyumuyor sonra da max yarım saatte uyanıyor cildiricam
Bence böyle dönemleri var. Ben kendi haline bıraktım uyutmaya da çalışmıyorum. Bazi gunler cok guzel uyuyor. Bazen de gunlerce uyumuyor dedigin gibi yarim saat 10 dk falan sekerleme yapıyor. Uyutmaya calistikca daha cok geriliyordum. Suan koyverdim. Uykusu gelince uyusun. Mesela bizimki bazen de emmiyor. Ona da deliriyorum. Bugn cok guzel emiyor. Ertesi gun sabah emiyor. Aksam emmek istemiyor Ergenlikleri dogustan basladi sanirim ya da atak donemleriyle alakali. 5-8-12. Hafta olarak gidiyor.
nasıl atlattınız peki? kendiliğinden mi geçti? bebeğimde sarılık başladı. gövdesinde şuan. yarın kan sonuçlarını alacağız değeri kaç olmuş merak ediyorum.