Canım bunaliyorsun seni cok iyi anliyorum.İnanki aynı süreçleri hepimiz yaşıyoruz.. Ne zaman rahatlayacağız? az da olsa kendisini ifade etmeye başladığı ve yürüdüğü zaman❤kızlar merhaba,
benim bebek yaklaşık 1 aylık oldu. yaşadıgım sıkıntıyı anlatmak istiyorum.
genelde gündüz saatlerinde;
hiç uyumuyor,
aglıyor,
sanki gazı var ve çıkartmaya çalışıyor ama çıkartamadıgından huysuzlanıyor (ki esasında gazını da sanki yetişkin biriymiş gibi çıkartıyor)
sürekli emmek istiyor, memeden ayrılınca husursuzlanıyor, ilave mama verelim diyorum, mamayı anında bitiriyor sanki hiç emmemiş gibi. sonra geri memeye varmak istiyor, memedeykende çenesi sürekli hareket halinde yani emiyor
gaz ilacı olarak biogain 5 damla kullanıyoruz. dedigim gibi gazını çıkartıyor esasıda, ama sanki gaz çıkartamıyor da kendini kasıyor gibi bir hali var. bu arada her bez değiştirdiğimde kakasını yaptıgını görüyorum. ama kendini kastıgında gaz mı çıkartamıyor, yoksa kakasını mı yapamıyor, bunu da anlayabilmiş degilim.
akşam saatleri olunca ise;
aglaması kesiliyor,
uyuyor, hatta uyandırmasak 3-4 saate kadar deliksiz uyuyor
beslemek için uyandırdıgımda 10dakika emiyor ve geri uyuya kalıyor.
ne yapmalıyım, normalmi acaba ? fikirlerinizi almak isterim. çünkü yardıma ihtiyacım var, bunalmış durumdayım.
doktor bir gaz ilacı daha vermişti, acaba bu ilaçmı çocugu bozuyor diye düşünerek bunu kestik, ama halen aynı.
gerçekten yıprtıcı ve bunaltıcı oluyor. desteklerinizi bekliyorum :)
Benimki de öyle canım gündüz hiç uyumuyor gece 11 gibi uyuyor arada beslenmek için uyanıp sabah 6 ya kadar uyuyor başka yok gün boyu 10 15 dk lık uykular la akşam ediyoruz benimki gazlıda değil beni hiç kucaktan indirmesinler bende tavanları duvarı izleyeyim istiyorkızlar merhaba,
hiç uyumuyor,
aglıyor,
sanki gazı var ve çıkartmaya çalışıyor ama çıkartamadıgından huysuzlanıyor (ki esasında gazını da sanki yetişkin biriymiş gibi çıkartıyor)
sürekli emmek istiyor, memeden ayrılınca husursuzlanıyor, ilave mama verelim diyorum, mamayı anında bitiriyor sanki hiç emmemiş gibi. sonra geri memeye varmak istiyor, memedeykende çenesi sürekli hareket halinde yani emiyor
gaz ilacı olarak biogain 5 damla kullanıyoruz. dedigim gibi gazını çıkartıyor esasıda, ama sanki gaz çıkartamıyor da kendini kasıyor gibi bir hali var. bu arada her bez değiştirdiğimde kakasını yaptıgını görüyorum. ama kendini kastıgında gaz mı çıkartamıyor, yoksa kakasını mı yapamıyor, bunu da anlayabilmiş degilim.
aglaması kesiliyor,
ne yapmalıyım, normalmi acaba ? fikirlerinizi almak isterim. çünkü yardıma ihtiyacım var, bunalmış durumdayım.
doktor bir gaz ilacı daha vermişti, acaba bu ilaçmı çocugu bozuyor diye düşünerek bunu kestik, ama halen aynı.
Aynı canım, gündüz uykusu bizde de yok.kızlar merhaba,
hiç uyumuyor,
aglıyor,
aglaması kesiliyor,
Cnm ya bizde de aynı, ilk çocukların düzeni şaşıyor demiBenimki de öyle canım gündüz hiç uyumuyor gece 11 gibi uyuyor arada beslenmek için uyanıp sabah 6 ya kadar uyuyor başka yok gün boyu 10 15 dk lık uykular la akşam ediyoruz benimki gazlıda değil beni hiç kucaktan indirmesinler bende tavanları duvarı izleyeyim istiyorbelimden kırt kırt sesler geliyor artık bir de büyük oğlum var yavrum kahvaltısı geç kalıyor hep
Canım başın sağolsun, Allah kalanlara sabır ve sıhhat versin inşallahkızlar dedem bugün vefat etti fatiha okuyabilen varsa okur musunuz dualarınıza ihtiyacım var çok kötüyüm
3 günlükten beri çıkarıyorum.kızlar bebeklerinizi dışarı hava aldırmaya çıkarıyor musunuz? kaç günlükken başladınız dışarı çıkarmaya ve kaç dakika?
Maşallah.. ne güzel biz daha çıkamadık. Bebek arabamızı alınca çıkaracağım inşallah3 günlükten beri çıkarıyorum.
Dakikayla değil, 1 saat 3 saat neyse işimizi görene kadar.
24 günlük aynı cnm, döndü dönecek nerdeyse@seymayaz canım başın sağolsun. Mekanı cennet olsun.
Benim bıdık 27 günlük gece yatırdığım şekil uyandığımda bulamıyorum. Yatırdığım yerden uzakta, yan yatırdığım halde sırt üstü ve ayakları ile üstünü açıyor. Korkuyorum beşikten çıkıp bizim yanımıza gelecek diyebu durumda olan varmı yoksa benim bıdıkmı kurtlu
Bu arada şu emzirme işinden kendi mememi görmekten ben usandım.sürekli fora şeklindeydim.o değil adama karşı seksapellikte kalmadıHollanda ineği modundayım
Bebişle hiç çıkmadın mı cnm, hiç bunalmadın mıMaşallah.. ne güzel biz daha çıkamadık. Bebek arabamızı alınca çıkaracağım inşallah
Biz 3-4 kere ciktik yalnizken cikmayi gozum kesmiyor 3 çocuklakızlar bebeklerinizi dışarı hava aldırmaya çıkarıyor musunuz? kaç günlükken başladınız dışarı çıkarmaya ve kaç dakika?
Ne güzel ya ben cesaret edemiyorum. Yok acıkır eder nasıl beslerim emzirme si sıkıntı mama versen sıkıntı ben anca 4 5 ayda gezme gibi dışarı çıkmaya cesaret ediyorum. Diğer türlü evden başka eve yada hastane işleri için. Bu konuda kendimi çok kasıyorum nedense el kadar bebe o bana ayak uyduracapına ben ona uyduruyorumBebişle hiç çıkmadın mı cnm, hiç bunalmadın mı
Ben evde dursam depresyona girerim herhalde.
Sling almıştık onunla çıkarıyorduk, büyüdü sığmıyor, bizde araba bakıyoruz.
Alana kadar kucakta artık..
Bunalmaz mıyım ..İstanbuldayiz virüs yüzünden bu zamana kadar sadece hastane için çıktık ama araba alınca yarim saatte olsa çıkaracağım.Bebişle hiç çıkmadın mı cnm, hiç bunalmadın mı
Sling e nasil sigmiyor kiz arkadaşım 6-7 ay kullandi. Hatta bana getirecek bi firsat bulup görüşemedik. Ben diğerlerinde kullanmadim bilmiyorum oyuzden. Nasil sigmaz, bez degil mi zatenBebişle hiç çıkmadın mı cnm, hiç bunalmadın mı
canm tabi ki giriyor içine ama vucüdu C oluyor kıvrılıyor, esim de kıyamıyor.Sling e nasil sigmiyor kiz arkadaşım 6-7 ay kullandi. Hatta bana getirecek bi firsat bulup görüşemedik. Ben diğerlerinde kullanmadim bilmiyorum oyuzden. Nasil sigmaz, bez degil mi zaten
canm emzirme önlüğü hep yanımızda.Ne güzel ya ben cesaret edemiyorum. Yok acıkır eder nasıl beslerim emzirme si sıkıntı mama versen sıkıntı ben anca 4 5 ayda gezme gibi dışarı çıkmaya cesaret ediyorum. Diğer türlü evden başka eve yada hastane işleri için. Bu konuda kendimi çok kasıyorum nedense el kadar bebe o bana ayak uyduracapına ben ona uyduruyorum
Biz de izmirdeyiz.Bunalmaz mıyım ..İstanbuldayiz virüs yüzünden bu zamana kadar sadece hastane için çıktık ama araba alınca yarim saatte olsa çıkaracağım.
Ben de istiyorm sling ama alamadm bi turku. 5,5kilo olduk sanirim artk alsam gec mi oldu diye dusunuyorum. Kanguru almistik onu da giymesi falan meşakkatli. Tek basima takamadim bi turlu.Ben yalniz kesinlikle cikamam. Cok istiyorum ama eve mahkum kaldim. Binada asansor var ama girisinde merdivenler var. Yani asansor olmasi hicbi seyi degistirmiyor. Yanimda birinin olmasi lazim arabasini indirmek icin. Esimle ciktik iki kere. Henuz bugun 2. denememizdi. Ilkinde disarida acikmasin diye emzirip ciktim, ciktigimiz gibi aranmaya basladi, eve donmek zorunda kaldik. Cikmamizla girmemiz bir oldu. Bugun biberonunu aldim yanimiza acikirsa diye ama neden bilmiyorum bu sefer de yerini yadirgadi, hosnut olmadi. cigligi basti, cok agladi. Gunes ruzgar korna sesleri fln mi korkuttu anlamadim. Kucagima aldigim gibi sustu. Arabaya koyunca yine agladi. Anlamiyoruz niye sevmiyor. Kisacasi 10 dakikadan fazla duramadik, yine husranla sonuclandi denememiz. Sling alsam diyorum zamani gecti mi artik? Bizim kiz yaklasik 5 kilo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?