2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım bunaliyorsun seni cok iyi anliyorum.İnanki aynı süreçleri hepimiz yaşıyoruz.. Ne zaman rahatlayacağız? az da olsa kendisini ifade etmeye başladığı ve yürüdüğü zaman❤
(Bir evlat kolay yetişmiyor. Cennet bosuna mı Annelerin ayaklarinin altinda.)

Tabi o zamana kadar da kademe kademe tüm gelişmelere şahit olacağız her şey biraz daha iyi olacak .

Gece uykusu iyiyse gündüz pek uymayabilir.Biz de aynı sekildeyiz.Ben bazen ayağımda ufak ufak sallıyorum o da iyi geliyor dalabiliyor o sayede.

O gaz damlasını bizde kullanıyoruz tamamen gazi bitirmiyor ama rahatlatıyor. Aynen dediğin gibi toplanıyor, geriniyor falan ama ben sessizce gazı çıkardığını düşünüyorum çünkü ağlaması kesiliyor.

Arka arkaya emmesi hem tam doymadığını gösterir hem de daha fazla gaza sebep olur.Belki mama takviyesini arttirabilirsin.

Gece 3-4 saat uyması iyi..uyumaya da ihtiyacı var.Belki gece uyumadan hem emzirip hem mama verebilirsin en azından 3- 4 saat uyuyunca içine şüphe düşmez.

Kendisini gerip kasıyorsa hem büyüme çabaları hem az da olsa gaz çıkarmaya çalışıyor.Her gün kakasını da yapması çok iyi hem gazını atıyor hem bağırsak düzeni iyimaşallah..

Benimki de öyle canım gündüz hiç uyumuyor gece 11 gibi uyuyor arada beslenmek için uyanıp sabah 6 ya kadar uyuyor başka yok gün boyu 10 15 dk lık uykular la akşam ediyoruz benimki gazlıda değil beni hiç kucaktan indirmesinler bende tavanları duvarı izleyeyim istiyor belimden kırt kırt sesler geliyor artık bir de büyük oğlum var yavrum kahvaltısı geç kalıyor hep

Aynı canım, gündüz uykusu bizde de yok.
Gece süper uyur.
Gündüz dışarıdaysak süper uyur bu arada.
Evde bize garezi var

Cnm ya bizde de aynı, ilk çocukların düzeni şaşıyor demi

24 günlük aynı cnm, döndü dönecek nerdeyse

Maşallah.. ne güzel biz daha çıkamadık. Bebek arabamızı alınca çıkaracağım inşallah
Bebişle hiç çıkmadın mı cnm, hiç bunalmadın mı
Ben evde dursam depresyona girerim herhalde.
Sling almıştık onunla çıkarıyorduk, büyüdü sığmıyor, bizde araba bakıyoruz.
Alana kadar kucakta artık..

kızlar bebeklerinizi dışarı hava aldırmaya çıkarıyor musunuz? kaç günlükken başladınız dışarı çıkarmaya ve kaç dakika?
Biz 3-4 kere ciktik yalnizken cikmayi gozum kesmiyor 3 çocukla esim evdeyken cikiyoruz cocuklari paten surmeye goturuyoruz evimizin dibindeki okula bi seferinde 2 saate yajin durduk birinde bebis durmadi yarim saat olmadan apar topar geri geldik. Bi saati yok yani şu korona belasi olmasa daha çok cikardik da iste..

Ne güzel ya ben cesaret edemiyorum. Yok acıkır eder nasıl beslerim emzirme si sıkıntı mama versen sıkıntı ben anca 4 5 ayda gezme gibi dışarı çıkmaya cesaret ediyorum. Diğer türlü evden başka eve yada hastane işleri için. Bu konuda kendimi çok kasıyorum nedense el kadar bebe o bana ayak uyduracapına ben ona uyduruyorum

Bunalmaz mıyım ..İstanbuldayiz virüs yüzünden bu zamana kadar sadece hastane için çıktık ama araba alınca yarim saatte olsa çıkaracağım.

Sling e nasil sigmiyor kiz arkadaşım 6-7 ay kullandi. Hatta bana getirecek bi firsat bulup görüşemedik. Ben diğerlerinde kullanmadim bilmiyorum oyuzden. Nasil sigmaz, bez degil mi zaten

Sling e nasil sigmiyor kiz arkadaşım 6-7 ay kullandi. Hatta bana getirecek bi firsat bulup görüşemedik. Ben diğerlerinde kullanmadim bilmiyorum oyuzden. Nasil sigmaz, bez degil mi zaten
canm tabi ki giriyor içine ama vucüdu C oluyor kıvrılıyor, esim de kıyamıyor.
Daha ilk zamanlar düz rahat yatıyordu.

canm emzirme önlüğü hep yanımızda.
Bir de hep eşimle çıktık, yoksa iki çocukla bende zor çıkarm.
Ama bebişle tek başıma da çıkıyorum.

Ben yalniz kesinlikle cikamam. Cok istiyorum ama eve mahkum kaldim. Binada asansor var ama girisinde merdivenler var. Yani asansor olmasi hicbi seyi degistirmiyor. Yanimda birinin olmasi lazim arabasini indirmek icin. Esimle ciktik iki kere. Henuz bugun 2. denememizdi. Ilkinde disarida acikmasin diye emzirip ciktim, ciktigimiz gibi aranmaya basladi, eve donmek zorunda kaldik. Cikmamizla girmemiz bir oldu. Bugun biberonunu aldim yanimiza acikirsa diye ama neden bilmiyorum bu sefer de yerini yadirgadi, hosnut olmadi. cigligi basti, cok agladi. Gunes ruzgar korna sesleri fln mi korkuttu anlamadim. Kucagima aldigim gibi sustu. Arabaya koyunca yine agladi. Anlamiyoruz niye sevmiyor. Kisacasi 10 dakikadan fazla duramadik, yine husranla sonuclandi denememiz. Sling alsam diyorum zamani gecti mi artik? Bizim kiz yaklasik 5 kilo?

Ben de istiyorm sling ama alamadm bi turku. 5,5kilo olduk sanirim artk alsam gec mi oldu diye dusunuyorum. Kanguru almistik onu da giymesi falan meşakkatli. Tek basima takamadim bi turlu.

Biz sürekli çıkıyoruz gerek kendi aracımız gerekse bebek arabası ile. Dışarıya bayılıyor Hele arabada kontak açıldığı gibi gözler kayıyor
Emzirirp çıkıyorum sağılmış sütüm varsa süt alıyorum yanıma biberona koyuyorum yoksa zaten çok vakit kaybetmemeye çalışıyoruz acıkınca yeri göğü inletiyor çünkü paşa. Dışarıda emzirmeye cesaretim yok çünkü hala ha deyince tutmuyor memeyi maalesef her bebek mi öyle bilmiyorum ama emzirme öncesi her zaman olmasa da bi mücadelemiz oluyor İkimzide ter içinde kalıyoruz.
Tek zaten asla çıkamam cesaret edemem bebek arabasında durmayası tutsa hem bebeği kucaklamak hem arabayı eve çıkarmak vs bu yönünü düşünüyorum.

M Mirune benim oğlan slingte durmuyor maalesef, kullanan iki arkadaşıma sordum ikiside ortalama olarak kullanmaya 3. Ay gibi başlamışlar 5 kilo normal. Kuş gibi :) zamanı geçti diye bir şey yok ki bende neko wrap sling var sanırım taşıma kilosu 12-14 kg kadar kullanılıyordu tabi o kadar ağırlığı taşımak ayrı mesele . Benimki hoşlanmadı ama ara ara deniyorum yani. Dursa çok işimizi görecek eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…