2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hangi marka gogus ucu silikonu kullaniyorsunuz, memnun musunuz?

Okadar oyle yapiyorum bzen bahcedede uyuyutuyorum yerine birakinca 5 dk sonra uyaniyor

Yaa tam bir ay olmuş paşam doğalı. Dünyanın sonu geldi diye düşündüğüm doğum masasından, bir anda her şeyin tersine dönerek dünyaları kucağıma vermeleri üzerine bir ay geçmiş.
Ağıstos bebekleri inatçı çıktı. Ahh benim küçük kızım ne güzel emer yatar kendi kendine uyurdu. Uyanınca da ağlamazdı etrafı izlerdi. Bu paşam da daha uyanmadan gözleri kapalıyken başlıyo çığlık atmaya. Her çocuk farklı büyüyo. Her biri ayrı deneyim.

Hangi marka gogus ucu silikonu kullaniyorsunuz, memnun musunuz?
Valla dandirik weebaby kullanıyorum. En ufak oydu. Ama avent almayı düşünüyorum en küçüklerinden artık büyüdü inşallah ucu çıkarırda gerek kalmaz. Çünkü zor gerçekten kayması, elinle tutması falan.

Maşallah..Bir ayı dolmuş paşanın.. Sağlıkla, huzurla,güzel ailesiyle nice aylara yıllara inşallah

Günaydın bu gün aşı günümüz. Şaka maka 1 ay olmuş, hep aynı rutini yaparken (Emzir, gazını çıkar, altını değiştir, uyut)?fark etmiyor insan. Oğlumun da doğum günü o da 2,yaş oluyor, hele o iki nasıl oldu pandemiydi, hamilelikti geçmez çok sıkıcı , kokutucu ,eyvah nasıl yapıcaz derken, eve hapsolmuşken nasıl geçmiş. Oğlumun doğumgünü de çok yalnız geçecek, Bundan sonraki doğumgünleri dolu dolu geçsin şu virüs bitsin, aşısı bulunsun artık

Sariligimiz bitmiyor, cocuk gunden gune daha da sarariyor gibi duruyor. Devam ederse yeniden kontrol ederiz demişlerdi. Ediyor iste. Anne sutu sariligi yükselmez gitgide alcalir demislerdi oysaki. Ne tetkik gerekiyosa yapsinlar. Tetkikler icin hastaneye yatmak , hastaneye yatmak ivin Covid testi varsa sonunda ona da tamam. Her gun ha gecti ha gececek diye hasta oldum. Iyilestirsinler artik yavrumu, dunden beri havuc turuncusuna dondu gibi rengi. Yuzune baktikca icim eriyor. Sans dileyin. Damarini aci cektirmeden bulsunlar insallah.

Canim bebegin kac gunluk bende gogus ucu kullaniyordm oyle cok zor :/ sonra az sagma makinasi ile cekiyordum ciksin diye oyle biraz emdikce alisti, sagma makinasi yoksa siringa ile yapabilirsin, denemek istersen ozelden mesaj at ben sana tarif edeyim...
ara ara da hic takmadan ver zaten gogsu kavriyorlar iki cekince hemen cikiyor gogus ucun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…