2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sling konusunda desteğe ihtiyacım var ya sevibebe var bende wrap babywearing. Nasıl bağlanıyor çözemedim bugün iki kere denedim çocuğum 7 büklüm oldu bacakları yanlara ki açıyorsun yoksa yan mi yatırıyorsun. Bebeği koyunca gevsiyor heralde bollasiyor düzgün durmuyor nasıl yapacagim ki

Yaaa disari cikanlara ozendim bak simdi, ben de hic cikmadim daha tabi esimin isleri de yogun bu aralar ondan :/ aslinda ciksak artik darlandim bende cok... bu 40 muhabbeti de beni gerdi ne kadar sacma geliyorsa o kadar 40 i ciksin lafi duyuyorum

bu arada nazar degmesin bizimki uyuyor ya masallah diyelim, simdi kalkar aksama kadar yatmazmis

ben hala kilosunu buyumesini dert ediyorum ilk ay 45 almisti ortalama 15 gunde.. doktor laf ettiydi simdi 30 falan aliyor evde olcuyorum, aslinda tam ama ya az daha alsin alamadigi gunleri tolere eder diyorum

canm emzirme önlüğü hep yanımızda.
Bir de hep eşimle çıktık, yoksa iki çocukla bende zor çıkarm.
Ama bebişle tek başıma da çıkıyorum.
Valla değil emzirme önlüğü çarşaf olsa bizim kıza kar etmez. Meme ile kavga ede ede emiyor. Birde ben göğüs ucundan ötürü silikon ile emzirdiğimden yok kayması etmesi tutması yok anam yok anlatırken gerildim korku filmi gibi

Kanguru denedim evin içinde az da olsa durdu hatta orada uyudu bizim kız değişik yerlerde uyumayı seviyor yatağından haz etmiyor Dışarı biz de çıkmadık hastane dışında. Yeni yeni çıksak mı diyorduk burada da konuşulmuş. Kafamda ne beliriyorsa bi kaç gün sonra burada konuşuluyor çok ilginç

Canım valla sadece emzirip te kilo alıyorsa kısıtlama. Anne sütü bu mama olsa evet. Ben hem meme hem mama veriyorum. Anca 30-35 gramı dengeliyoruz. Ne güzel sadece anne sütü veriyorsun. Bazı doktorları anlamak güç günde 45 gram alsa ayda 1350 yaparki çok normal. Ablamın kızı ilk aylar 1600 1800 alıyordu doktoru böyle devam diyordu. Valla benim sütüm yeterli olsa dk başı verirdim zaten sonradan istemeyecek zorla emzirecez

Ben de istiyorm sling ama alamadm bi turku. 5,5kilo olduk sanirim artk alsam gec mi oldu diye dusunuyorum. Kanguru almistik onu da giymesi falan meşakkatli. Tek basima takamadim bi turlu.
burda da sling yok biliyor musun, kullanışsız kanguruları gösteriyorlar sorunca. aşağıda mesajda April demiş kiloları uygun diye. ben alıcam sanırım, yani bulabilirsem

kilosu iyiymiş ben de sandım ağır ya taşınmaz bulabilirsem muhakkak alıcam. bana bizimkisi de çok sevmezmiş gibi geliyor ama denemekte fayda var. slingim olsa bebekle çıkarım şöyl 5*10 dakikalığına da olsa

Sadece anne sutu kuzum evet 2 2.5 saatte kaldiriyordum 1. Ay artik doktor 3 saatte kaldirabilirain gece 4 saat birakabilirsin dedi...
ya isin degisik yani bizim kiz 20 dakkadan asagi emmezdi bazen 30...
simdi 10 dakika nadiren 15...
15 olunca da cogunlukla kusuyor :/ doyuyordur heralde
Zaten hic sanmiyorum 2. Ay 45 olsun bu kadarcik emme ile

Son düzenleme:
Ya zaten sütle alinan kilolar emekleme doneminde hemen veriliyormus, cekinceleri ek gida donemi midesi buyuyormus ... bunu da doktorum soylemedi de bir yerde okumustum

burda da sling yok biliyor musun, kullanışsız kanguruları gösteriyorlar sorunca. aşağıda mesajda April demiş kiloları uygun diye. ben alıcam sanırım, yani bulabilirsem
Bi arkadasim almis onu denicem ben de once. Bel destegi yok ya sling de ondan korkuyorum

Bizim de oyleydi canim. 1 saat emerdi. Smdi 10-15 dk emiyor. Artk hem sut tam geldi hem de cenesi daha kuvvetli diyolar. Ben de ac mi acaba doymuyo mu endisesi yasiyorm. Doymasa aglar ama surekli.

Dursa keşke ev içinde bile kullanılır bazen yemek yiyemiyorum ben hala tek el iş göremiyorum ben mi beceriksizim bilmiyorum.

esmeralda5
Kuzum senin bebis kac gunluk kac kiloydu.
Benim kiz 24 gunluk 4440 kg 54 cm olmus.
Gece hic kaldirmiyorum bir de ben
30 gunlukken 4.750 idi, boyu da 54,5 cm idi. Simdi 37 günlük ama bilmiyorum kilosu ne kadar evdeki tarti ile uymuyor
Bizim de oyleydi canim. 1 saat emerdi. Smdi 10-15 dk emiyor. Artk hem sut tam geldi hem de cenesi daha kuvvetli diyolar. Ben de ac mi acaba doymuyo mu endisesi yasiyorm. Doymasa aglar ama surekli.
Iste bizimki pek aglamiyor da sabah uyaniyor mesela iki miyiklaniyor bu sabah ozellikle biraktim bakayim ne kadar aglicak 15 dakka bakindi durdu

Ne guzel ya keski benim kizlarimda uslu kizlar olsaydi ikinci kizim ve asla uykudan ben uyandirdigimi hatirlamiyorum ilkdede ayniydi aksam kendisi 3 veya 4 kez acikib durardi suankide oyle duruyor acikiyor hic uzun sure uyudugunu gormedimen fazla aksam 3 saat olmadan durar gunduzleri hic uyumuyor 26 gunluk cok yoruluyorum nasil uyuta bilirim hic uyumuyor bon bon bskiyor oyle yardimci olan ola bilirmi bana

Bir günü daha bitirmek üzere olmanın gururu ile herkese iyi aksamlaro değilde uyumadıkları zaman bu aylardaki bebekleri oyalamak dert. 3 4 aylık olunca oyun yapıyorsun ama 1 aylık bebeğe ne yapacaksın. Benimkisi kucakta kafa dimdik etrafı inceliyor çok komik oluyor ama kafasını öperken yutasım geliyorbirde sakin konuşunca tepki vermeye başladı. Dinliyor ve suratıma bakıyor,arada gülüyor. Allahın mucizeleri ya

Aslinda uyumayacak gibiyse bir konusma fasli yapiyorum onunla sonra ev gezmesine cikiyoruz cok yavas gezdiriyorum ki etrafi inceleyebilsin, kullandigim bir uygulama var orda oyle yaziyor ozellikle kontrast renkler falan varsa, sonra tekrar konusma, sonra odaya donus biraz yoruluyor iki pispisliyorum gozler gidiyor zaten, ben de malesef daha yatagina koyup uyutamadim genelde ya kucagimda ya da memede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…