Yaa kıyamam ben bize geçecek hepsiBen de hep agliyorum
Hiç bişey olmaz korkmakızlar acil bir sorunum daha oluştubebek 1 aylık olacak. az önce gögsümü pompa ile sağıyordum, ne kadar süt geldiğini görmek için. pompaya 4-5 damla kan bulaşmış. gögsüm yara halinde ve zaten kanadı kanayacak diye korkuyordum. pompa ile çıkan sütü korkup döktüm. acaba ben bu halimle emzirebilir miyim ? bebek emerken ister istemez kan alma riski olacak. emzirmesem de gögüslerimi boşaltmam lazım, çünkü geçen haftalarda mastit'e doğru gitmişti. ne yapmalıyım acaba ?
Olağan halimiz. Birlikte ağlıyoruzsusacagını bilsem bende aglıyacam, ama geçen gün dayanamadım agladım, bebişte benimle birlikte bağırmaya başladı :)
Soguk olur diye korkuyorum cokda havada olmak zararli degilmi daha 27 gunlukIhihihi biraz bahcede uyusun canim nerde uyudu ise orda birak biraz olmaz mi ki
Ben de senin tavsiyenle bebek arabası almıştım. Henuz ana kucagını kullanmadım. Ama artık kullanmaya başlamak istiyorum. Sen hiç denedim mi? Memnun musun?1,5 saatte bir uyanıyor emmek istiyor pert oldum yamuldum
Off ben de arada ağlıyorumBen de hep agliyorum
canm kac gunluk oldu senin bebis.Sariligimiz bitmiyor, cocuk gunden gune daha da sarariyor gibi duruyor. Devam ederse yeniden kontrol ederiz demişlerdi. Ediyor iste. Anne sutu sariligi yükselmez gitgide alcalir demislerdi oysaki. Ne tetkik gerekiyosa yapsinlar. Tetkikler icin hastaneye yatmak , hastaneye yatmak ivin Covid testi varsa sonunda ona da tamam. Her gun ha gecti ha gececek diye hasta oldum. Iyilestirsinler artik yavrumu, dunden beri havuc turuncusuna dondu gibi rengi. Yuzune baktikca icim eriyor. Sans dileyin. Damarini aci cektirmeden bulsunlar insallah.
Doğduğu günden beri oto koltuğu olarak kullanıyoruz canım içinde sevibebenin bel desteğiyle. Memnunuz genel olarak arabadanBen de senin tavsiyenle bebek arabası almıştım. Henuz ana kucagını kullanmadım. Ama artık kullanmaya başlamak istiyorum. Sen hiç denedim mi? Memnun musun?
Ana kucağının içine mi bel desteği aldınız??Doğduğu günden beri oto koltuğu olarak kullanıyoruz canım içinde sevibebenin bel desteğiyle. Memnunuz genel olarak arabadan ☺
Aynıaynı durumdayız, 24saat emmek istiyor, çekince aglıyor,
Evet canım çok çukur gibi oluyor diye. Oturur pozisyonda kalıyor gibi oluyor diğer türlü.Ana kucağının içine mi bel desteği aldınız??
Yaa bizim bebiş aniden geldi, biraz küçük doğdu öyle olunca. Hastaneden çıkarırken ana kucağının içinde çok güvenli hissetmedim çok minik olduğu için. Belki bel desteğimiz olsaydı kullanabilirdim. Hemen alayım ben deAynıyarım saat emiyor memede duruyor uykuya geçene kadar tekrar istiyor garip bi döngüye girdik.
Evet canım çok çukur gibi oluyor diye. Oturur pozisyonda kalıyor gibi oluyor diğer türlü.
Hiç bişey olmaz korkma
Sakın emzirmeyi bırakma
Ama senin için acı verici olacaktır
göğüs ucuna krem sür iğleşsin
Göğüs ucu yarısı deyince göğüsuçlarım sızlıyor
Ne kadar lanet bişey
Geçmiş olsun
Bir şey olmuyor canım ben ilk oğlumu emzirmistim öyle doktor emzir demişti hatta kustugunda kırmızılık oluyorduçok teşekkür ederim, ama hassas bir konu olugu için sormak istedim. sizin başınıza geldi mi ? doktorunuz mu bu şekilde yönlendirdi acaba ? bebiş kan içerse diye korkuyorum ister istemez
verdiği acı kısmı ayrı bir konu, şu aşamada kan görünce acısını unuttum
cnm bana da aynisi olmustu.kızlar acil bir sorunum daha oluştubebek 1 aylık olacak. az önce gögsümü pompa cnmbana da ile sağıyordum, ne kadar süt geldiğini görmek için. pompaya 4-5 damla kan bulaşmış. gögsüm yara halinde ve zaten kanadı kanayacak diye korkuyordum. pompa ile çıkan sütü korkup döktüm. acaba ben bu halimle emzirebilir miyim ? bebek emerken ister istemez kan alma riski olacak. emzirmesem de gögüslerimi boşaltmam lazım, çünkü geçen haftalarda mastit'e doğru gitmişti. ne yapmalıyım acaba ?
böyle yarım - bir saat tam dalana kadar... tam daldıklarında yataga koyarken gözlerini bile açsa üç beş dakika pışpışla gene uyurlar diye düşünüyorum...Soguk olur diye korkuyorum cokda havada olmak zararli degilmi daha 27 gunluk
yaaaa sevibebeninki süpermiş bende başka bir tane almıştım ama yine de çok gömülüyor içine, bu daha tok duruyor bende alayım çok iyi olmuş söylediğin...sevibebenin
anam benim hemşire attırmıştı :/ hem de ilk sütlerimdendi en kıymetlisicnm bana da aynisi olmustu.
Hemsireler kanli sutu vermislerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?