2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
kızlar acil bir sorunum daha oluştu bebek 1 aylık olacak. az önce gögsümü pompa ile sağıyordum, ne kadar süt geldiğini görmek için. pompaya 4-5 damla kan bulaşmış. gögsüm yara halinde ve zaten kanadı kanayacak diye korkuyordum. pompa ile çıkan sütü korkup döktüm. acaba ben bu halimle emzirebilir miyim ? bebek emerken ister istemez kan alma riski olacak. emzirmesem de gögüslerimi boşaltmam lazım, çünkü geçen haftalarda mastit'e doğru gitmişti. ne yapmalıyım acaba ?

Hiç bişey olmaz korkma
Sakın emzirmeyi bırakma
Ama senin için acı verici olacaktır
göğüs ucuna krem sür iğleşsin
Göğüs ucu yarısı deyince göğüsuçlarım sızlıyor
Ne kadar lanet bişey
Geçmiş olsun

canm kac gunluk oldu senin bebis.
Bnm oglm 40 gun uzamis sarilik olmustu.

Ben de senin tavsiyenle bebek arabası almıştım. Henuz ana kucagını kullanmadım. Ama artık kullanmaya başlamak istiyorum. Sen hiç denedim mi? Memnun musun?
Doğduğu günden beri oto koltuğu olarak kullanıyoruz canım içinde sevibebenin bel desteğiyle. Memnunuz genel olarak arabadan

Aynı yarım saat emiyor memede duruyor uykuya geçene kadar tekrar istiyor garip bi döngüye girdik.

Evet canım çok çukur gibi oluyor diye. Oturur pozisyonda kalıyor gibi oluyor diğer türlü.
Yaa bizim bebiş aniden geldi, biraz küçük doğdu öyle olunca. Hastaneden çıkarırken ana kucağının içinde çok güvenli hissetmedim çok minik olduğu için. Belki bel desteğimiz olsaydı kullanabilirdim. Hemen alayım ben de

çok teşekkür ederim, ama hassas bir konu olugu için sormak istedim. sizin başınıza geldi mi ? doktorunuz mu bu şekilde yönlendirdi acaba ? bebiş kan içerse diye korkuyorum ister istemez

verdiği acı kısmı ayrı bir konu, şu aşamada kan görünce acısını unuttum

Bir şey olmuyor canım ben ilk oğlumu emzirmistim öyle doktor emzir demişti hatta kustugunda kırmızılık oluyordu

cnm bana da aynisi olmustu.
Hemsireler kanli sutu vermislerdi.

Merhaba kizlar 44 gunkuk kızıma bugün karın ultrasyonu çektirdik,yumurtalığın da kist varmış,doktor önemli değil kaybolur takip edelim dedi,ama bir anne olarak endişelendim,başına gelen veya böyle bir şey duyan var mi aranızda

Soguk olur diye korkuyorum cokda havada olmak zararli degilmi daha 27 gunluk
böyle yarım - bir saat tam dalana kadar... tam daldıklarında yataga koyarken gözlerini bile açsa üç beş dakika pışpışla gene uyurlar diye düşünüyorum...

üstüne battaniye örtsen kafasına şapka giydirsen gene de üşür mü ki kaç derece hava :/
Valla ben 30 günlük doktora gittim sabah saatiydi, zıbın vardı altına da bir pantalon giydirmiştim kısa pantalon ama onun dizine kadar geliyor dizlerini kapatıyor, doktor şey dedi çok kalın giydirmiyorsun değil :)
yok dedim sabah saati diye pantalon giydirdim normalde zıbınla duruyor evde...
Sen nasılsan bebeği de öyle giydir kışın senden 1 kat daha fazla giydirebilirsin demişti.

Şu emzirirkenki döktüğüm teri ömrüm boyunca dökmedim. Valla göğüs ucu olmayanların Allah yardımcısı olsun. Ben dahil. O kadar zorki emmek istiyor tutamıyor. Silikon uç kayıyor delleniyor. Ucu tutayım derken iki büklüm oluyorum. Çok istiyorum şöyle gözleri parlayan paraya memeyi tutmasını Allah nasip eder inşallah. Sizde dua edin. Bütün bebeklere Allah anne sütü almayı nasip etsin inşallah.

Selam kızlar nasılsınız. Bayadır giremiyorum inanın göğüslerimle başım dertte. Herşeyi denedim faydası olmadı en son burdan masecassol merhemi önerenler olmuştu. Onu kullandım yaralarım iyileşene kadar sağıp biberonla içirdim biraz iyi oldu. Bu seferde oğlumda meme reddi oldu biberona alışmış. Emzirme danışmanına gittik çok şükür emme refleksini kuvvetlendirdik tekrar emmeye başladı 1 gün içinde tekrar yara oldu. İnanın ne yapacam bilmiyorum. Merhemler emzirmediğim zaman işe yarıyor. Emerken ne sürersem süreyim iyileşmiyor aksine dahada azıyor yaralarım. Neden geçmiyor küçük olduğu için güzel ememiyormu acaba. Emzirme danışamanı doğru emiyor bütğn kahverengi kısmı alıyor ağzına dedi. Emdikçe geçecek dedi 1 aylık olduk hala aynı hiç düzelme yok. Birde 10 dakka emip uyuyakalıyor yatağına koyunca ağlıyor. Doymuyor diye mamaya başladık oda kabız yaptı 4 gün yapmadı kakasını kıvrandı gece gündüz ağladı. Çok yoruldum biran önce geçsin şu göğüs yaralarım uyanacak emmek isteyecek diye ödüm kopuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…