2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
QUOTE="BusraCeren, post: 65274644, member: 969456"]
Biz Biogaia ve sab simplex kullanıyoruz canım 10 günlükten beri. 6 saatte bir.
Bizde biogaia kullanıyoruz ama hiç faydasını görmedik doktorum yanına metsil verdi o da aynı olunca eczacı zinco gaz damlasını önerdi ama 3 10 yaş yazınca kafam karıştı internette kullananlar iyi yorum yapmış
[/QUOTE]
zinco kullandım bende hiç faydasını görmedim ilk çocuğumda işe yaramıştı ama bunda hiçbiri fayda etmedi zaten genelde doktorlar ilk onu öneriyolar şuan biogaia kullanıyorum ama onun da pek faydası yok gaz çıkarıyo kendi ama sancısı gazı bitmiyo kıvranıyo hep yavrum
[/QUOTE]
Bildiğim kadarıyla biogaia probiyotik dolayısıyla tek başına değil onu bir başka gaz ilacıyla düzenli kullandığınızda etkisi oluyor. Biz sab simplex ile beraber kullandık. Biraz azalttı ama tabiki tam geçirmedi. Bir yerde okumuştum bir doktor demiş biz annelerin psikolojileri için gaz damlası veriyoruz. Çünkü bebeğin bünyesi gaz üretiyorsa ne senin yediğin ne de damla etki etmiyor malesef diye. Sadece biz psikolojik olarak rahatlıyoruz Bugün 58 günlük olduk ve son üç gündür kendi gaz çıkarmaya başladı ağlayacağım mutluluktan Sancılarımız da %50 azaldı diyebilirim. Hoş şimdide reflü başladı ama Salı günü kontrolümüz var gaz ilaçlarını kademeli azaltmak istiyorum bakalım normaldeki durumumuz n edir diye.

Biberonla vermemeli miyiz yani
Ben ilk 2 hafta mama takviyesi yaptım baya, ozaman hep biberonla verdim. Şimdilik meme reddi olmadı çok şükür. ne yapsamki ya, biberon kullanmamalı mı? Siz ne yapacaksınız?
Red meselesi bebeğe göre değişiyor sanırım. Biz emzikte biberonda kullanıyoruz ama emişiyoruzda

Bugün öğlen uyanma saatiydi uyandı fakat neredeyse hiç emmedi, ağladı ağladı avazı çıktıgı kadar ve şimdi uykuya geçti sanırım uykusu ağır bastı :/ anlayamadım ama resmen aç kaldı şimdi

Buzluktaki sutleri nasil çozuyorsunuz? Saglik ocagindaki hemsire sey demisti bana buzlluktan alip dolap kisminda tam cozduruceksin sonra biberona koyup sicak suyun iicnde sallayarak isiticaksin enedemisti.
Mantikli bi secenek. Ben pratik olsun diye direkt soguk ya da az ilik cesme altinda tutuyorum ya da soguk bi kaseye koyuyorum poseti. Durekt sicak suya asla koymuyorum. Tamamen cozuldugunde biberona koyuyorum, birkac dakika sicak su dolu kapta bekletiyorum biberonu.

Biberonun meme reddine sebep oldugunu savunanlara batmanin Robini tokatladigi capsi gonderesim geliyor. Bazi konular fazla abartildigini dusunuyorum.
Bende aynısını emzik için düşünüyorum
Sol memeyi almıyordu ya eşimin aklına emzik emerken emziği çekip tutturmak geldi. Şükür birkaç gündür artık sol memeyide öylelikle tutmaya başladı artık. Keşke daha önce aklımıza gelseymiş dedim

Biberonla vermemeli miyiz yani
Ben ilk 2 hafta mama takviyesi yaptım baya, ozaman hep biberonla verdim. Şimdilik meme reddi olmadı çok şükür. ne yapsamki ya, biberon kullanmamalı mı? Siz ne yapacaksınız?
kaşık biberon kullanıyorum ve çok memnunum :) ebebek internetten satışı var, magazadan satılmıyor ama

Kızlar vitamin kullanıyor musunuz elenatal 2 almaya gittim eczaneye yokmuş ocean mummy vetdiler bu da güzel diye sizlerin kullandığı vitamin var mı

Kızlar vitamin kullanıyor musunuz elenatal 2 almaya gittim eczaneye yokmuş ocean mummy vetdiler bu da güzel diye sizlerin kullandığı vitamin var mı
Efa mom verdi dr um bittiğinde ondan ya da pregnacare den devam edebilirsin dedi

Ben hamileliğimin başından beri ocean mummy kullanıyorum. Doğumdan sonra da devam ediyorum.

Biberonun meme reddine sebep oldugunu savunanlara batmanin Robini tokatladigi capsi gonderesim geliyor. Bazi konular fazla abartildigini dusunuyorum.

ay ağzına sağlık
o ne öyle yaa yok bunu yapma buna alışır şunu yapma böyle olur.
hala arada sağıp biberonla veriyorum ve inatla söylüyorum ki biberonla içtikten sonra memeyi sağa özlemle emiyor

İyi akşamlar kızlar..

Biz çağ atladık. Kucaktan sonra ayakta sallanıyorkolumda deman kalmıyor. Hadi birde benimki 1 aylık 4 kilo kilo aldıkça düşünemiyorum. Sizler nasıl uyutuyorsunuz. Sakın bana yatağa yaptırıyorum kendi kendine uyuyor demeyin atarım kendimi boğazdan

Üstünde kullanmadan önce doktora danışınız diyor da eczacı kullanabilirsin dedi yinede tedirgin oldum demek ki kullaniliyor emzirirken
Doktorum devam et dedi canım bana.
Öyle uyutmaya çalışıyorum ben alışsın diye çoğu zaman öyle uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…