Aynen öyle... büyüdüklerini ve normal bir dünyada koşup oynadıklarını görebilmek dileğiyleEsin Alpman on Instagram: "Boru değil, bebek büyütüyoruz. Bu aralar kendime sık sık bunu hatırlatıyorum. Sonra ekliyorum. Pandemide bebek büyütüyoruz. 🤍 Öyle acayip bir dönem ki, içim sıkıldı arkadaşları çağırayım, diyemiyoruz. Bugün çok yoruldum, ge
3,531 likes, 408 comments - esinalpman on November 24, 2020: "Boru değil, bebek büyütüyoruz. Bu aralar kendime sık sık bunu hatırlatıyorum. Sonra ekliyorum. Pandemide bebek büyütüyoruz. 🤍 Öyle acayip bir dönem ki, içim sıkıldı arkadaşları çağırayım, diyemiyoruz. Bugün çok yoruldum, gelip bebekle...www.instagram.com
Okurken hepinizi andımGüzel bir yazı, bi yerlerden çıktı karşıma.
Huysuz olunca benimki onu hep yapardı bence atak artı diş.Selam kızlar bebe uyuduğu gibi soluğu burada aldım.
Saat başı emmek istiyor ve sık sık ağlıyor yani artık boş yere dişe bağlamak istemiyorum amaa bu sefer gerçekten diş mi yoksa atak haftasına 2 gün gösteriyor, atak haftasından dolayı mı?
Bu ilişkiler dünyasına girince artık yakınlık-uzaklık gibi kavramları daha iyi anlayabilecekmiş. Arkamdan da ağlıyor beni görmezse bu yüzden atağa yordum fakat saat başı emmek istemesini pek atakla bağdaştıramadım. Ya da sütüm mü yetersiz ama bir saatte ağlayacak kadar azalamaz sanırım birden. Çünkü gece 4-5 saat uyuyor emip. Aklımda deli sorularr
Diş ağrısını bastırmak için mi emmek ister kiBana bir yorum yapın Kızlar ona göre hiç olmadı dişlerini rahatlatacak bir kaç şey deneyeceğim soğan, karanfil gibi. Ataksa da razı gelip bağrıma basacağım
tek temennimizAynen öyle... büyüdüklerini ve normal bir dünyada koşup oynadıklarını görebilmek dileğiyle
tek temennimizArtık iyice tanıyıp anlamlandırdığı için maskeye çok tuhaf bakıyor mesela. Doktordayken fark ettim dün.
SelamlarSelam kızlar bebe uyuduğu gibi soluğu burada aldım.
Saat başı emmek istiyor ve sık sık ağlıyor yani artık boş yere dişe bağlamak istemiyorum amaa bu sefer gerçekten diş mi yoksa atak haftasına 2 gün gösteriyor, atak haftasından dolayı mı?
Bu ilişkiler dünyasına girince artık yakınlık-uzaklık gibi kavramları daha iyi anlayabilecekmiş. Arkamdan da ağlıyor beni görmezse bu yüzden atağa yordum fakat saat başı emmek istemesini pek atakla bağdaştıramadım. Ya da sütüm mü yetersiz ama bir saatte ağlayacak kadar azalamaz sanırım birden. Çünkü gece 4-5 saat uyuyor emip. Aklımda deli sorularr
Diş ağrısını bastırmak için mi emmek ister kiBana bir yorum yapın Kızlar ona göre hiç olmadı dişlerini rahatlatacak bir kaç şey deneyeceğim soğan, karanfil gibi. Ataksa da razı gelip bağrıma basacağım
Kesinlikle, normalde çok güler yüzlü, eğer ağlamıyorsa sürekli gülen bir bebek. Maskeliyken asla gülmüyorMaskeliyken bize gülümsemiyor. Normalde gülümser. Maskeyi anlamlandıramıyor doğru, anlamaya çalışır gibi bakıyor.
Benzer durum bizdede var. Doktor 4saatte bir emzir, günde 6 sefer dedi. Daha sık olursa sen yorulursun dedi. Ama ne mümkün, 2 saat sonra emmek istiyor. Aynen bende düşünüyorum sütmü yetersiz diye ama gece 4 saat 5saat emmeden uyuyor. Birde bazen memeye veritom, 10-15snşye emiyor, sonra memeden çıglık çığlığa ayrılıyor. Hem istiyor emmek, hem enemiyor, hem de ememediğine sinirleniyor. Bence diş veyq atak dönemi degil, bu aylara özel bir durumSelam kızlar bebe uyuduğu gibi soluğu burada aldım.
Aynı benim kızımın saçlarını tarif etmişsiniz. Bol saçlı doğduk; arkalar döküldü. Önler uzadıkça uzadı gözüne ağzına giriyor kesmeye kıyamıyorum hep toka takıyorum. Ama yamuk yumuk oldu önler uzun arkalar kısaKızlar bebişin saçı ne durumda. Bizde doğdugunda saçlıydı. Şimdi o saçın yarısı döküldü, genelde ön kısımlarda kaldı, ve kalanlar bayagı bi uzadı. Dökülen yerlerin bir kısmında saç çoktı, bir kısmı ise yeni saç çıkmadı. Yani saç seviyeleri bir garip hal aldı. Sanki okulda müdür saçı uzun olan ögrenciyi çagırır, makasla yamuk yumuk keserya, onun gibi birşey oldu bebişin kafası
Yok artıkYilbasinda 4 gun kv geçirelim diye bir kamyon esya ile gidip besik olmadigi icin sabaha kadar uyumayip yasagi delerek eve geri dönmüştük. Simsi tekrar niyet ettik allah rizasi icin bir kamyom esya taşımaya arti besik ile birliktedelirdim mi? Hayır. Mdf beşik koca 130 cm 70 cm ebat. Delirmedim. Yok. Kabul edersem kalbim üzülür
Evet kesinlikle rahat tarıyor ben sevdim keşke dökülmeyi de azaltsa ama :/Canım valla ben de tangle teezer aldım, 2 aydır falan kullanıyorum. Dökülmeyi azaltmıyor hiç. Ama rahat tarıyor, dökülmeyi azaltmasa da baya memnun kaldım
Ben de artık bir sürüyorum bir sürmüyorum daha çok sürmüyorumGünaydın kızlar..
Canım bir arkadaş bana kolay kolay pişik kremi kullanma. Bölgenin ph dengesini bozar Pişik olduğu zaman sürersin demişti.
Bana da ama önlemek değil mi düşüncesiyle tuhaf geldi burda paylaştım.
Adi üstünde pişik önleyici dendi.
Aklın yolu bir :)
Ama sanırım sürmemek lazım pek.
Kullanımı azalttım.
Ben bez değişiminde ara bölgeyi bastırmadan siliyorum.
2 günde bir banyo sırasında sıcak su ile yıkarken yine daha dikkatli oluyorum temizlenmesi için.
Umarım sıkıntı olmaz. :/
Kız benimki de 65 cmHahhah mesleki deformasyon desenemühendis ana olmak da zor
Hadi inşallah içinize sineni bulur da alırız diyelim. Bizim kız 67 cm ama taşıyor o bıdık ayaklar ya, bu ana kucakları da mı farklı nedir bilemedim.
Ahh ahhh bende sürekli oturmak isteyen bebeyi emziremiyorumOğlum destekli oturmaya başladığından beri yüz üstü durmak istemiyor Ağliyor sizde de böyle bir durum var mı
Canım bence de diş olabilir bugün doktor dedi ki çığlık çığlığa uyanıyorsa ve eğer emmek istiyorsalila6 torro K kelebek1979 kızlar sağolun tek tek cevap veremedim bebe uyandı oyaladım vs şimdi bıraktım yere ama mızmızlanıyor sürekli kucağımda olmak istiyor, onun için kaçıyorum tekrardan
Benim oğlum da saçlı doğdu kısım kısım hepsi döküldü neredeyse yeni saçları çıktı ön taraf önce döküldüğü için şimdi ordaki saçları daha uzunKızlar bebişin saçı ne durumda. Bizde doğdugunda saçlıydı. Şimdi o saçın yarısı döküldü, genelde ön kısımlarda kaldı, ve kalanlar bayagı bi uzadı. Dökülen yerlerin bir kısmında saç çoktı, bir kısmı ise yeni saç çıkmadı. Yani saç seviyeleri bir garip hal aldı. Sanki okulda müdür saçı uzun olan ögrenciyi çagırır, makasla yamuk yumuk keserya, onun gibi birşey oldu bebişin kafası
Uyudu geldim bendeCanım bence de diş olabilir bugün doktor dedi ki çığlık çığlığa uyanıyorsa ve eğer emmek istiyorsa
Ona bende inanıyorum çok duydum. Ağrı kesici özelliği var diye. Hatta videolar dolanıyor bebek emerken aşı vurduruyorlar vsSelamlarAnnem der ki anne sütü ağrı kesici gibidir, ağrıdığı için emmek ister. O bizim şifacımız, inandım ben de direkt Bizimkinin durumu da farksız değil. Yenidoğan gibi emziriyorum bu ara. Bugün ateşi de çıktı biraz, bence kesin diş.
Pırasa iyi geliyor doya doya kaşıyor :) karanfil suyunda zeytinyağı da sürdüm anlık rahatlattı gib.
Gebelikte el bileklerim agrimaya baslamisti. Cok onemsemedim. 7. Ay civari. Dogumdan sonra iyice artti. Doktora gittim. Tendon skismasi dedi. Gebelerde ozellikle cok sık rastlaniyormus. Nette de biraz okudum. Boyle bsey yasayan var mi? Ben yaklasik 8 aydir cekiyorum. Napcami bilemiyorum artk. Gun icinde surekli agrir oldu ellerim.bileklerim. Ozellikle bas parmagi kullanirken zorlaniyorum. Eskiden sabahlari agrirdi. Gun icinde cok hissetmezdim.
Bas parmak destekli atel aldik parol verdi bde bi krem verdi doktor. Nasil takayim bebekle atelleri. Bde ayni anda iki ele de. Ayni mi bilmiyorum doktor muayene ederken tokalaşıyor gibi elleri mmi tuttu. Yukari kaldırırken sorun yok. Asafiu cevirmeye calisinca cani yaniyorDoğumdan sonra oldu bir aydır falan var baş parmak ekleminde hareket esnasında ağrı acı. Önce uykumda ters hareketle oldu zannettim sonra kızım sürekli yüzükoyun dönüyor ben de onu alırken oldu diye düşündüm. Sürekli yaptığımdan aynı şekilde kızımı aldığım için geçmiyor sanırım bi kaç gün oldu dikkat ediyorum biraz azaldı. Sizinkinden farklı diye düşünüyorum ama böyle bir sorun var bende de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?