- 12 Eylül 2018
- 1.022
- 1.730
- 133
Bende de var, bir iş yaparken hemen yoruluyo agrıyo bileklerim, tlf tutarken vs de.. Hissizleşiyo sanki, romatizma desem degil, ama öyle agrılı.. Aynı rahatsızlık olabilşr ama gitmem dra. Önceki gebelikte de olmuştu, geçer gibiydi yeni gebelikle tekrar başladı. Yine geçer inş..Gebelikte el bileklerim agrimaya baslamisti. Cok onemsemedim. 7. Ay civari. Dogumdan sonra iyice artti. Doktora gittim. Tendon skismasi dedi. Gebelerde ozellikle cok sık rastlaniyormus. Nette de biraz okudum. Boyle bsey yasayan var mi? Ben yaklasik 8 aydir cekiyorum. Napcami bilemiyorum artk. Gun icinde surekli agrir oldu ellerim.bileklerim. Ozellikle bas parmagi kullanirken zorlaniyorum. Eskiden sabahlari agrirdi. Gun icinde cok hissetmezdim.
Ben de 5te süt sağmaya kalktım. Tam yattım uyuycam bebik uyandı. Süt de içmedi. Bir kaç damla sinir göz yaşı ve devamAglicam snirimden ya 05:20 de uyandi. Hala da uyumadi geri. Sanki aksam cok erken uyumus gibi. Bütün gece saat basini da birak 40 dk da bir uyandi. Gozlermi kirpamiyorm o kdar batiyo. Ne derdi var ben anlamakta zorlaniyorum ya. En son uyutmaya calismayi biraktm 1,5 saattr deniyorum. Kalktk hic uykusu yokmus gbi oynuyo suan
Biz de boyleyiz. 40 dkda bir uyandi. Benim gozumde arpacik cikti. Ben bitmis gibi hissediyorum artik. Kac yasina kadar boyle surecek. Valla okadar gozum korktuki, askere gidene kadar uykular harammis gibi hissediyorumAglicam snirimden ya 05:20 de uyandi. Hala da uyumadi geri. Sanki aksam cok erken uyumus gibi. Bütün gece saat basini da birak 40 dk da bir uyandi. Gozlermi kirpamiyorm o kdar batiyo. Ne derdi var ben anlamakta zorlaniyorum ya. En son uyutmaya calismayi biraktm 1,5 saattr deniyorum. Kalktk hic uykusu yokmus gbi oynuyo suan
Ben de agliyorum hep yaBen de 5te süt sağmaya kalktım. Tam yattım uyuycam bebik uyandı. Süt de içmedi. Bir kaç damla sinir göz yaşı ve devamAllah yardımcımız olsun canım. Uykusuzluk sinir yapıyor insanda
ben de oyle hissediyorum sonra toparliyorum sonra tekrar oyle hissediyorum. Bide yetmiyomus gibi burda yazdim oynuyordu. Bi gittim yanina her yerBiz de boyleyiz. 40 dkda bir uyandi. Benim gozumde arpacik cikti. Ben bitmis gibi hissediyorum artik. Kac yasina kadar boyle surecek. Valla okadar gozum korktuki, askere gidene kadar uykular harammis gibi hissediyorum
Maalesef benim kızım hep öyle. Ben de yalnızca uykuda düzgün besleyebiliyorum. Uyanıkken ağzını açmıyor. 6 saat aç kalıyor ancak 90 cc yiyor bazen. Etrafa bakınmaktan dikkatini vermiyor. 1 buçuk aydır böyle çok yorucu ve yıpratıcı.Ya kızlar Yiğit en son gece 03.45 gibi süt içti. 6 saat olmuş asla içmiyor. Sabah 7.30da bir süt ısıttım içmedi. Şimdi veriyorum yine içmiyor. Sinirim çok bozuldu normal mi bu kadar aç durması
Normalde o kadar iştahlı bir çocuktu ki. Son zamanlarda hep böyleMaalesef benim kızım hep öyle. Ben de yalnızca uykuda düzgün besleyebiliyorum. Uyanıkken ağzını açmıyor. 6 saat aç kalıyor ancak 90 cc yiyor bazen. Etrafa bakınmaktan dikkatini vermiyor. 1 buçuk aydır böyle çok yorucu ve yıpratıcı.
Aglicam snirimden ya 05:20 de uyandi. Hala da uyumadi geri. Sanki aksam cok erken uyumus gibi. Bütün gece saat basini da birak 40 dk da bir uyandi. Gozlermi kirpamiyorm o kdar batiyo. Ne derdi var ben anlamakta zorlaniyorum ya. En son uyutmaya calismayi biraktm 1,5 saattr deniyorum. Kalktk hic uykusu yokmus gbi oynuyo suan
benim oğlum 5.5 aylık hala dönemiyor en fazla döndüğü sırt üstünden yana dönüyor o kadar doktor normal sıkıntı yok dedikızlar selamlar. son zamanlarda aklıma iyice takılmaya başlayan bir konuyu sizlere sormak istedim. benim bebiş 4.5ay oldu, 5. aya girecegiz. ama halen sırtüstü veya yüzüstü kendi kendine dönemiyor. sırtüstü bırakıyorum, yüzüstü dönemiyor, yüzüstü bırakıyorum sırtüstü dönemiyor. herkes kendi kendine dönüyormu diye soruyor çevremde, bu kendi kendine dönmekten kasıtları nedir acaba ? yüzüstünden sırtüstümü yoksa sırtüstünden yüzüstümü ?
ayrıca yüzüstü yatırıyorum, tamam kafayı kaldırıyor, ama elini hemen agzına götürüyor ve eliyle ugraşıyor. yüzüstü dururken önüne oyuncak koyuyorum ama oyuncak hiç umrunda degil, almak için hiçbir çabası yok.
ayrıca oturtmayı deneyim diyorum. kendim destekleyerek oturma pozisyonuna getiriyorum, ama kafa aşağı dogru egiliyor. ve hiç rahat degil hemen geri uzanmak istiyor.
sizdeki durumlar nasıl. bu dediklerimi yapabiliyormusunuz, veya ne ölçüde yapabiliyorsunuz ?
kafama çok takmaya başladım.
uyku düzeni var mı canım bebişin gündüz uykusu da dahil? ben 4 gündür belli saatlerde uyutuyorum alıştı gibi sanki önceden gündüz uykularını asla sallanmadan uyumazdı şuan mesela bugün 9 da uyandı saat 11 de uyuttum yanına uzandım biraz emzirdim uykuya dalacağını anlayınca memeyi bıraktırıp pış pış yaptım uyudu 12 de uyandı 2 saatte bir uyutuyorum 2 de yine uyutcam 3 te uyanır en son 5 5.30 gibi uyutuyorum 45 dk 1 saat falan zaten gece uykusuna da 3 3.5 saat sonra geçiyor akşam 8 8.30 gibi uyutuyorum en geç 9 da gece ara ara uyanıyo ama gözlerini açmaz emer geri uyurAglicam snirimden ya 05:20 de uyandi. Hala da uyumadi geri. Sanki aksam cok erken uyumus gibi. Bütün gece saat basini da birak 40 dk da bir uyandi. Gozlermi kirpamiyorm o kdar batiyo. Ne derdi var ben anlamakta zorlaniyorum ya. En son uyutmaya calismayi biraktm 1,5 saattr deniyorum. Kalktk hic uykusu yokmus gbi oynuyo suan
Bizim hic düzenimiz yok. Her gün başka uyuyor. Genelde 21:30-22:00 arasi uyuyor. Sabah da 07:30-08:00 gibi uyanır. Dün de aksam 22:30 gibi uyudu. Çok nadiren 8 gibi uyuyor. Onda da öğlen uyumadıysacanım gece uykusuna kaçta yatırıyorsunuz?
ben büyüme hormonu 8de salgılanıyor vs dedikleri için geçen erken uyutayım dedim amaaan bütün gece uyumadı. tekrardan 22.00 da gece uykusuna geri döndüm. Sonuçta büyüme hormonu gece de salgılanıyor, kaldı ki hiç uyumayan bebekler sanki büyümüyor mu büyüyor. O nedenle gece 22.00 sabah 09.00 kalkış şekline devam ediyorum. Hiç de uyanıp uyumadığı olmuyorz
Ben de col uğraşıyorum bi düzeni olsun diye ama yapamadım. Tam diyorum oo tamam oluyo galiba. Mesela akşam 3-4 gün 9 gbi uyuyor. Sonraki gun 12 de uyuyor. Gunduz de uyudugu saat belli degil. Bazen oglen 2 den sonra uyumuyor. Gece 10 a kdar oturuyor. Oturdukca da agliyo uykum var diye. Uyutmaya calistikca ikimiz de geriliyoruz. Bilmiyorum ben mi beceremedim bu düzen isini. Doktora da soyledim. Her gittigimizde bana bir gününüzü anlat diyor. Dedm hangi günü anlatayim yani. Her gun farkli. Anca duzene girermis. İnsallah gireruyku düzeni var mı canım bebişin gündüz uykusu da dahil? ben 4 gündür belli saatlerde uyutuyorum alıştı gibi sanki önceden gündüz uykularını asla sallanmadan uyumazdı şuan mesela bugün 9 da uyandı saat 11 de uyuttum yanına uzandım biraz emzirdim uykuya dalacağını anlayınca memeyi bıraktırıp pış pış yaptım uyudu 12 de uyandı 2 saatte bir uyutuyorum 2 de yine uyutcam 3 te uyanır en son 5 5.30 gibi uyutuyorum 45 dk 1 saat falan zaten gece uykusuna da 3 3.5 saat sonra geçiyor akşam 8 8.30 gibi uyutuyorum en geç 9 da gece ara ara uyanıyo ama gözlerini açmaz emer geri uyur3 4 gündür bu düzenle gidiyorum çok şükür daha rahatım eskisine göre sallanmayı da bıraktı gündüz sadece gece sallanıyo onu da bıraktırcam inşallah
benimde yatak odamda çekmiyor. diğer tarafları otomatik kendi gidiyor. yatak odasına kendim götürüyorum. kapıyı kapatıtorum. ilk kurulum modemin yanında olduHiç bilmiyorumki. Xiaominin yetkili servisine sordum ama henüz bi cevap alamadım. Evde yatak odasından, cocuk odasından ve banyodan çekmiyor internet.
bende çok uğraşıyorum 3 4 gündür büyük oğlum var benim birde önceden bebişi oturma odasında küçük beşikte yatırırdım yok baktım olmuyo bu bebek uzun uyuyamıyor 10 dk sonra sesten uyanıyor kafaya koydum sessiz bi odada ve sallamadan uyutcam dedim götürüyorum yatak odasına kendi yatağıma yatırıyorum yanına uzanıp biraz emziriyorum sonra pış pış yaparak uyutuyorum maşallah o günden beridir 1 1.5 saat uyuyor biraz sabır işi uyku eğitimi desteksiz uyku dediler yatır kaldır yöntemi yok olmuyo onu bende yapamıyorum beceremedim kendimce böyle bi düzen oluşturdum desteksiz kendi başına uyumuyo ama en azından 1 saat 1.5 saat uyuyup uykusunu alıyor mutlu güler yüzlü uyanıyo yavrumBen de col uğraşıyorum bi düzeni olsun diye ama yapamadım. Tam diyorum oo tamam oluyo galiba. Mesela akşam 3-4 gün 9 gbi uyuyor. Sonraki gun 12 de uyuyor. Gunduz de uyudugu saat belli degil. Bazen oglen 2 den sonra uyumuyor. Gece 10 a kdar oturuyor. Oturdukca da agliyo uykum var diye. Uyutmaya calistikca ikimiz de geriliyoruz. Bilmiyorum ben mi beceremedim bu düzen isini. Doktora da soyledim. Her gittigimizde bana bir gününüzü anlat diyor. Dedm hangi günü anlatayim yani. Her gun farkli. Anca duzene girermis. İnsallah girer
aslinda ben de oyle uyutuyorum yani hic sallamiyorumbende çok uğraşıyorum 3 4 gündür büyük oğlum var benim birde önceden bebişi oturma odasında küçük beşikte yatırırdım yok baktım olmuyo bu bebek uzun uyuyamıyor 10 dk sonra sesten uyanıyor kafaya koydum sessiz bi odada ve sallamadan uyutcam dedim götürüyorum yatak odasına kendi yatağıma yatırıyorum yanına uzanıp biraz emziriyorum sonra pış pış yaparak uyutuyorum maşallah o günden beridir 1 1.5 saat uyuyor biraz sabır işi uyku eğitimi desteksiz uyku dediler yatır kaldır yöntemi yok olmuyo onu bende yapamıyorum beceremedim kendimce böyle bi düzen oluşturdum desteksiz kendi başına uyumuyo ama en azından 1 saat 1.5 saat uyuyup uykusunu alıyor mutlu güler yüzlü uyanıyo yavrumben çok kararlıyım saati geldi mi illa uyuyacak biraz oynayıp yoruyorum yarım saat öncesinden sonra yatağa emme pış pış derken uyuyor günde 3 uyku uyutuyorum 2 2.5 saatte bir mesela sabah 8 de uyandıysa 10 10.30 gibi ilk uykuya uyuturum 1 saat sonra kalkar 2 saat sonra ikinci uyku 1 saat sonra tekrar kalkar 3. uykuyu en geç akşam 17.30 da yatırırım yarım saat 45 dk 18.00 uyandırırım 20.30 en geç 21.00 gibi de gece uykusu. Sende bu şekil dene canım kararlı ol kendi yatağında onunla vakit geçir biraz belki alışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?