2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
benimde yatak odamda çekmiyor. diğer tarafları otomatik kendi gidiyor. yatak odasına kendim götürüyorum. kapıyı kapatıtorum. ilk kurulum modemin yanında oldu
Ilk kurulumu yaparken de yatak odasindan wifi cekmiyor muydu? Sadece haritalama yaparken mi yatak odasini gormuyor? Kendiniz yatak odasina birakip kapiyi kapatinca, temizliyor mu? Kusura bakmayin cok soru soruyorum bu konuyla ilgili ama gercekten cok arastirip bu cevaplari bulamadim.

estağfirullah ne demek. Hayır çekmiyor. sormak istediğinizi sorun sıkıntı yok

Bir gecemiz diğer geceye benzemez her gün şu saatte yatar diyemem sürekli kucakta gezerek uyuyor bazen kollarım dayanmıyor uykulu olduğu zaman yanına yatıyorum belki uyur diye ama yok bana doğru dönüyor emmek istiyor bazen emerek uyuyor ama gazını çıkarmadan uyursa sonra rahatsız oluyor. Gündüz uykuları daha düzenli uyandığı zaman da tekrar uykuya dalabiliyor artık o yüzden umudum var belki kendi kendine uyur diye.

Sağol canım anlatmışsın her şeyi detaylı çıktı mı klips şu an nasıl

White Mocha benim anladığım robot kullanan herkes kendininkinden memnun çevremde de sordum. Onlar da memnun. Galiba biraz beklentilerle alakalı. Benm mobilyalarim yüksek evim 120 m2 civari. Öyle kalın halı yok. Silsin de istiyorum ve viomi ya da xiaomi almaya karar verdim. 2-3 bin tl arasi. Kapıyı kapatınca kendisi temizliyorsa aslında çok sorun mu ki

Haklisin canim, kapiyi kapatinca kendi temizliyorsa cokta sorun degil. Ben hic calismaz mi acaba wifisiz odalarda diye tedirgin oldum. Neyse sonunda tp-link ten wifi sinyal guclendirici aldim bgn. Insallah bu ise yarar. 150tl kadardi. Yaramazsa da robot supurge alicam artik, haritalama yapamasa bile dedigin gibi kendim goturup kapisini kaparim.
Ama beni en cezbeden tarafi, ben isteyken butun evi supurmus silmis, tertemiz ev beni bekliyor. Sabahlari zaten lavabo krozet hallederim. Bitti gitti iste ya...

Kızlar geip olacagım zannederim, burnum akıyor emzirmeyi kesmelimiyim ? Bilemedim ne yapacagımı

Ben mesela bugun evi supurup sildm. Ciddi vaktimi aliyor. Ozellikle de cocukla. Biraz supur kapt cocuga bak bilmemne. Bi ömür sürüyor gibi geliyo bana 2 gün ise gidiyorum. Hic degilse dedigin gbi ben isteyken temizlesin. Supurgeye ayiracagim
Vakitte hc degilse yemek yaparm

Merhabalar, nasılsınız? Iyi misiniz anneler? Bebekleriniz iyi mi?
İyiyiz canım sen nasılsın Bebiş banyo yaptı uyudu yarın mesai erken başlayacak demek ki senin bebiş nasıl

Kızlar geip olacagım zannederim, burnum akıyor emzirmeyi kesmelimiyim ? Bilemedim ne yapacagımı
Emzirmeyi kesme aksine emzirmeye devam et. Senden antikor alacak çünkü grip olsa bile çok daha rahat atlatır bu sayede

Ben de yarın dip köşe bi temizlik planlıyorum eşimle bakalım. Benim de gözümde çok büyüyor süpür-sil. Ben de yemek yapmayi tercih ederim, yemek insani oyle yormuyor, hatta uykunu aldiysan cok keyifli bence.
Bir de bizim bebiş bu hafta yüz üstü dönerek kollarının üzerinde durarak kafayı dikiyor. Popoyu kaldirmaya calisiyor, ayaklariyla kendini one dogru itiyor. Sanki emekleme calismalari bunlar. Ortalama ne zaman emekler acaba? Su robotu almadan emeklemese bari

Bu arada çok heves ettim ben de kızlar tayin çıkarsa ilk iş robot süpürge alacağım

Aynı durum bizde de var emmeyi kesip oturuyor ve gaz çıkarıyor. Yani gazdan olabilir ama bu aralar çok sıklaştı. Anlayamadım.

Kuzenimin oğlu 7. Ayda emekledi. Bizimki de oyle uzun zamandir kollarin uzerinde. Bazen kollar ayaklari kaldirip ucak gibi yapiyor. Ama biyere koyuyorm ilerliyo artik. Kapidan izledim solucan gibi popoyu kaldirip ayaklariyla kendini ittiriyor

Bizde sünnet yaptırdık. Anestezinin etkisi geçince bayağı ağladı sonra sadece çiş yapınca ağlıyor. Uff bu da bir süreç işte zor ama geçiyor. Gözümde çok büyüyordu çok şükür ilk günü geçti bu arada bizim bebiş gece uykusunda yan yatmaya başladı yerimçok komik görünüyor

Iyi olmanıza sevindim. Oh sıhhatler olsun. Tatlı rüyalar ponçiğe. Bizimkisi geç erken fark etmiyor sabah 7 oldu mu kalkıyor, ondan erken uyumasını zafer sayıyorum

Biz iyiyz, şimdi banyo yaptırıyor babası. Ben çalışıyorum, 1 saat yemek molam var şimdi. Bu sürede uyutabilirim inşallah. Çok zor oluyor geç saatlerde çalışırken. Dün ilk defa 22:00'yi buldu yatması, en geç 21:00'da yatardı. Beni istiyor yanında. Çok ağladı Ha bir de bugün sırt üstünden yüz üstüne dönmeyi keşfetti. 5 aylık 1 haftalık bugün. Yani dönemiyor diye üzülmesin anneler. 9 aya kadar zamanı varmış.

Geçmiş olsun öncelikle. Aynı sorun mu bilmiyorum ama benim de iki bileğimde başlamıştı. Geceleri uykum bölünüyordu acısından. Normal basit işleri bile yapamaz olmuştum. Karpal tünel sendromuymuş. Fizik tedaviye gittim o dönem. Doğumdan sonra büyük ihtimalle geçeceği söylendi. Ilaç, krem zaten kullanamazdım. Baş parmağı ve bileği destekleyen atel kullanmam gerekiyordu ama o sıcaklarda düzenli takamadım tabi.
Doğum önce ağladığımda çok oldu ben bebeğime nasıl bakacağım diye ama çok şükür azalarak geçti. Sizinkide geçer inşallah bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…