- 1 Temmuz 2009
- 6.069
- 6.740
- 773
Ilk kurulumu yaparken de yatak odasindan wifi cekmiyor muydu? Sadece haritalama yaparken mi yatak odasini gormuyor? Kendiniz yatak odasina birakip kapiyi kapatinca, temizliyor mu? Kusura bakmayin cok soru soruyorum bu konuyla ilgili ama gercekten cok arastirip bu cevaplari bulamadim.benimde yatak odamda çekmiyor. diğer tarafları otomatik kendi gidiyor. yatak odasına kendim götürüyorum. kapıyı kapatıtorum. ilk kurulum modemin yanında oldu
Bir de hangi marka ve model supurgeniz acaba?benimde yatak odamda çekmiyor. diğer tarafları otomatik kendi gidiyor. yatak odasına kendim götürüyorum. kapıyı kapatıtorum. ilk kurulum modemin yanında oldu
estağfirullah ne demek. Hayır çekmiyor. sormak istediğinizi sorun sıkıntı yokIlk kurulumu yaparken de yatak odasindan wifi cekmiyor muydu? Sadece haritalama yaparken mi yatak odasini gormuyor? Kendiniz yatak odasina birakip kapiyi kapatinca, temizliyor mu? Kusura bakmayin cok soru soruyorum bu konuyla ilgili ama gercekten cok arastirip bu cevaplari bulamadim.
Sağol canım anlatmışsın her şeyi detaylıTeşekkürler
İşlemden sonra doktor gereklş bilgilendirmeyi yapmıştı zaten. Yazarak da verdi. Hangi saatte ne verelim ertesi gün nasıl olcak gibi. Yolda uyudu. İşlemden bir saat sonra fitil vermemizi söylemişti onu yaptık. Fitilden bir saat sonra da ağrı kesici verdik ama sanırım çişini yaparken sızı daha ağır bastı galiba durmadan ağlamaya başladı ki normalde ağlayan bir bebek değil. Doktoru aradık. Ilık suya oturmamızın iyi geleceğini gerekirse bir fitil daha uygulayabileceğimizi söyledi. Küvette oturttuk fitil verdik ve 4 saat uyudu. Uyanınca yine mutsuzdu ama emdi yatarak vakit geçirdi. çiş yaparken yine ağladı yine şurup verdik zamanı da gelmişti zaten. Gece 3buçukta yine ağlayarak kalktı ılık suda oturttuk yine ve şurup verdik. Onunla uyudu. bugün şükür daha iyi. Çiş yaparken sıkıntı yaşamıyor. Hatta bugün hiç ilaç vermedim gerek kalmadı. Bir huzursuzluğu yok sadece uykuya direniyor. Her şey doktorun dediği gibi gelişiyor. Cuma günü krem sürücem. Cumartesi de doktor klipsi çıkaracak be inşallah mutlu son
Haklisin canim, kapiyi kapatinca kendi temizliyorsa cokta sorun degil. Ben hic calismaz mi acaba wifisiz odalarda diye tedirgin oldum. Neyse sonunda tp-link ten wifi sinyal guclendirici aldim bgn. Insallah bu ise yarar. 150tl kadardi. Yaramazsa da robot supurge alicam artik, haritalama yapamasa bile dedigin gibi kendim goturup kapisini kaparim.White Mocha benim anladığım robot kullanan herkes kendininkinden memnun çevremde de sordum. Onlar da memnun. Galiba biraz beklentilerle alakalı. Benm mobilyalarim yüksek evim 120 m2 civari. Öyle kalın halı yok. Silsin de istiyorum ve viomi ya da xiaomi almaya karar verdim. 2-3 bin tl arasi. Kapıyı kapatınca kendisi temizliyorsa aslında çok sorun mu ki
Ben mesela bugun evi supurup sildm. Ciddi vaktimi aliyor. Ozellikle de cocukla. Biraz supur kapt cocuga bak bilmemne. Bi ömür sürüyor gibi geliyo banaHaklisin canim, kapiyi kapatinca kendi temizliyorsa cokta sorun degil. Ben hic calismaz mi acaba wifisiz odalarda diye tedirgin oldum. Neyse sonunda tp-link ten wifi sinyal guclendirici aldim bgn. Insallah bu ise yarar. 150tl kadardi. Yaramazsa da robot supurge alicam artik, haritalama yapamasa bile dedigin gibi kendim goturup kapisini kaparim.
Ama beni en cezbeden tarafi, ben isteyken butun evi supurmus silmis, tertemiz ev beni bekliyor. Sabahlari zaten lavabo krozet hallederim. Bitti gitti iste ya...
İyiyiz canım sen nasılsınMerhabalar, nasılsınız? Iyi misiniz anneler? Bebekleriniz iyi mi?
Emzirmeyi kesme aksine emzirmeye devam et. Senden antikor alacak çünkü grip olsa bile çok daha rahat atlatır bu sayedeKızlar geip olacagım zannederim, burnum akıyoremzirmeyi kesmelimiyim ? Bilemedim ne yapacagımı
Ben de yarın dip köşe bi temizlik planlıyorum eşimle bakalım. Benim de gözümde çok büyüyor süpür-sil. Ben de yemek yapmayi tercih ederim, yemek insani oyle yormuyor, hatta uykunu aldiysan cok keyifli bence.Ben mesela bugun evi supurup sildm. Ciddi vaktimi aliyor. Ozellikle de cocukla. Biraz supur kapt cocuga bak bilmemne. Bi ömür sürüyor gibi geliyo bana2 gün ise gidiyorum. Hic degilse dedigin gbi ben isteyken temizlesin. Supurgeye ayiracagim
Vakitte hc degilse yemek yaparm
Insallah canim, dilerim istedigin yere tayinin ciksin.Bu arada çok heves ettim ben de kızlar tayin çıkarsa ilk iş robot süpürge alacağım
Benzer durum bizdede var. Doktor 4saatte bir emzir, günde 6 sefer dedi. Daha sık olursa sen yorulursun dedi. Ama ne mümkün, 2 saat sonra emmek istiyor. Aynen bende düşünüyorum sütmü yetersiz diye ama gece 4 saat 5saat emmeden uyuyor. Birde bazen memeye veritom, 10-15snşye emiyor, sonra memeden çıglık çığlığa ayrılıyor. Hem istiyor emmek, hem enemiyor, hem de ememediğine sinirleniyor. Bence diş veyq atak dönemi degil, bu aylara özel bir durum
Kuzenimin oğlu 7. Ayda emekledi. Bizimki de oyle uzun zamandir kollarin uzerinde. Bazen kollar ayaklari kaldirip ucak gibi yapiyor. Ama biyere koyuyorm ilerliyo artik. Kapidan izledim solucan gibiBen de yarın dip köşe bi temizlik planlıyorum eşimle bakalım. Benim de gözümde çok büyüyor süpür-sil. Ben de yemek yapmayi tercih ederim, yemek insani oyle yormuyor, hatta uykunu aldiysan cok keyifli bence.
Bir de bizim bebiş bu hafta yüz üstü dönerek kollarının üzerinde durarak kafayı dikiyor. Popoyu kaldirmaya calisiyor, ayaklariyla kendini one dogru itiyor. Sanki emekleme calismalari bunlar. Ortalama ne zaman emekler acaba? Su robotu almadan emeklemese bari
Iyi olmanıza sevindim. Oh sıhhatler olsun. Tatlı rüyalar ponçiğe. Bizimkisi geç erken fark etmiyor sabah 7 oldu mu kalkıyor, ondan erken uyumasını zafer sayıyorumİyiyiz canım sen nasılsınBebiş banyo yaptı uyudu yarın mesai erken başlayacak demek ki senin bebiş nasıl
Emzirmeyi kesme aksine emzirmeye devam et. Senden antikor alacak çünkü grip olsa bile çok daha rahat atlatır bu sayede
Geçmiş olsun öncelikle. Aynı sorun mu bilmiyorum ama benim de iki bileğimde başlamıştı. Geceleri uykum bölünüyordu acısından. Normal basit işleri bile yapamaz olmuştum. Karpal tünel sendromuymuş. Fizik tedaviye gittim o dönem. Doğumdan sonra büyük ihtimalle geçeceği söylendi. Ilaç, krem zaten kullanamazdım. Baş parmağı ve bileği destekleyen atel kullanmam gerekiyordu ama o sıcaklarda düzenli takamadım tabi.Gebelikte el bileklerim agrimaya baslamisti. Cok onemsemedim. 7. Ay civari. Dogumdan sonra iyice artti. Doktora gittim. Tendon skismasi dedi. Gebelerde ozellikle cok sık rastlaniyormus. Nette de biraz okudum. Boyle bsey yasayan var mi? Ben yaklasik 8 aydir cekiyorum. Napcami bilemiyorum artk. Gun icinde surekli agrir oldu ellerim.bileklerim. Ozellikle bas parmagi kullanirken zorlaniyorum. Eskiden sabahlari agrirdi. Gun icinde cok hissetmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?