İlginç alerji falan herhalde bebeği alerjik anneler daha iyi bilirNormal haşlanmış yumurta, hatta migros’tan alıyozki kaliteli olsun diye
Hahhah mesleki deformasyon deseneBiz 72 cm olduk. Hala da kullanirim gibi. Markasina gore de değişebilir smdi bilemedim. 80 cm dio kitapcigina bakmistim. Ama illaki alinacak yani. Ben arastirirm genelde. Almistiken hem iyi hem uygun olsun isterim. Esim de kizar hatta. Benm biraz meslegimle de alakali. f/p bakıyorum illa. Maliyet analizi yapıyorum
Bugün doktor kontrolümüz vardı, 450 gr almış bizimki ve biraz da bu sebepten yarın ek gıdaya başlıyoruz
Buharda pişmiş, çatalla ezilmiş azıcık zeytinyağı ilaveli sebzeyle 3 gün kuralı, aslında 9 gün.
Şöyle ki, ilk 3 gün sabah bezelye diyelim, 4-5-6. Gün öğlen kabak ekleniyor, sabah bezelyeye devam. 7-8-9. Gün ise akşam havuç ekleniyor bezelye ve kabağın yanına.
10. Gün ise sabah verilen sebze değişiyor.
merdiven gibi bir şey çıktı ortaya. Bi excel yapmak lazım bunun içinMiktar ise 1 tatlı kaşığı. Tabi isterse devamı verilebilir, istemezse kesinlikle zorlama yok dedi.
6 ay sonunda yoğurt devreye girecekmiş. Meyve ise 8: ayın sonund
çerezler ise 10. Ay sonunda iyice dövülmüş olarak, bir şeylere katılarak verilebilir dedi.
Bu 0-18 ama. Besafe galiba genelde 0-1865 cm benim kız ama bizim ayaklarda taşıyor havada kalıyor sanki arabada ondan değiştirmek istiyorum.. neyse daha da vaktimiz var aceleye getirmeyim ama herkes şunu öneriyor...
sadece arabada kapı kapalıyken dönüp dönemediği muallak
Besafe Izi Turn I-Size 0-18 kg 360 ° İsofix
Besafe Izi Turn I-Size 0-18 Oto Koltuğu / Premium Car Interior Black yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
nuna marka var bizde. Ebebekten almistik. 300 tl idi sanirim fiyati. Sling de var. Slingi uzun zamandir takamiyorum. 13 kg a kdar diyor ama muthis yoruyor insani. Kanguruyla ozgur oluyosun ama takmaktan cekiniyorum isin asli. Belim agriyor artik.Kanguru kullanıyorsanız fikirlerinizi paylaşabilir misiniz sevgili annişler ben sling kullanıyorum max 6 ay olduğu için kanguru araştırıyorum.
@metEla teşekkür ederim görüşlerini paylaştığın için
Evet ya. Ogüdeyken 0,10 tl hesabi yaptiriyodu hocalar psikolojmizi bozduHahhah mesleki deformasyon desenemühendis ana olmak da zor
Hadi inşallah içinize sineni bulur da alırız diyelim. Bizim kız 67 cm ama taşıyor o bıdık ayaklar ya, bu ana kucakları da mı farklı nedir bilemedim.
Evet öyleymiş, ama ben bi yerde bezelyeyi hemen vermemek gerek diye de okumuştum. Donmuş verebilirmişiz, annemin buzlukta varsa veririm ben ya ilk besinde olmasa daBezelye de oluyor demek bunu deneyebilirim
Hayirlisi olsun canim bol bol istahli öğünleri olsun miniginBugün doktor kontrolümüz vardı, 450 gr almış bizimki ve biraz da bu sebepten yarın ek gıdaya başlıyoruz
Buharda pişmiş, çatalla ezilmiş azıcık zeytinyağı ilaveli sebzeyle 3 gün kuralı, aslında 9 gün.
Şöyle ki, ilk 3 gün sabah bezelye diyelim, 4-5-6. Gün öğlen kabak ekleniyor, sabah bezelyeye devam. 7-8-9. Gün ise akşam havuç ekleniyor bezelye ve kabağın yanına.
merdiven gibi bir şey çıktı ortaya. Bi excel yapmak lazım bunun içinMiktar ise 1 tatlı kaşığı. Tabi isterse devamı verilebilir, istemezse kesinlikle zorlama yok dedi.
çerezler ise 10. Ay sonunda iyice dövülmüş olarak, bir şeylere katılarak verilebilir dedi.
Benim doktorun aynısı demiş resmenBugün doktor kontrolümüz vardı, 450 gr almış bizimki ve biraz da bu sebepten yarın ek gıdaya başlıyoruz
Çook teşekkürler, inşallah hepimizinHayirlisi olsun canim bol bol istahli öğünleri olsun miniginbiz 6. Ayi doldurcaz 13 gün kaldi. Bugun tetanoz b asimizi yaptirdik. Doktor sütle devam dedi. 6,5-7 aylikken gideriz bidaha da. Ek gidaya gecmek icin gec mi olur ki acaba gec baslanmasinin zarari var mi ki acaba bilemedim.
Ben de varım ama niyetlendim artik alcam. Buradaki arkadaslar çok övdüŞu robot süpürgeyi almayan bı ben kaldım galibaherkes çok memnun güle güle kullanin
viomi v2 pro duydum bunu da. Acaba onun hatasi mi yoksa hepsi arada sapitiyor mu?Kızlar robot süpürge konusu dönüyor, Viomi V2 pro bizdeki.
Süpürdü mü ev parlıyor resmen, silme özelliğini sadece çalışıyor mu diye denemek için kullandıkçok yakın arkadaşımda vardı o memnundu, onlar da araştırmacı gazeteci ruhludur, direkt almıştık.
Hartialıyor, git mutfağı süpür diyorsun süpürüyor o açıdan sevdim ben. Sessiz, standart, vakum gibi modları var
Yalnız bazen sapıtıyor nerede olduğunu filan, o zaman deli ediyor adamı.
bir bakayim once canm. Olursa bilgi isticem. O markayi ilk duydum.Ben yeni aldım irobıt 970. Ve çok memnunum, sorunuz varsa yRdımcı olabilirim. Beklediğimden çok daha iyi çıktu
Evimiz herhalde 120 m2 falandir. Bu salonda yemek masasinin altina mutfak masasinin altina falan giriyo mu rahat rahat. Sandalyelerin ayaklari var ya. Mobilyalarım ciddi yüksek. Sorun olacagini sanmiyorum ölcmem lazm.@White Mochaaling ben de yeni aldım robot süpürge eviniz büyükse 100 m2 den xaomi c1 modelini almayın, pro sunu alın. Çünkü şarjı çabuk bitiyor bizim evi bile 2 defa da bitiriyor. Ha yok ben beklerim derseniz aslında çok da sorun değil. Kendi şarj istasyonuna gidip şarj olup geri işine devam ediyor. Mirune nin paylaştığı da c1 modeli, benimkinden. C1 in avantajı çekiş gücü yüksek bir de boyu kısa. Bir cm o da diğerlerine göre
kuruluyor saate göre, silme özelliği var.
Ben taktim tetanoza. Menenjit oldukÇook teşekkürler, inşallah hepimizin
Size de geçmiş olsun, tetanoz değil ama dimi, ben yine şoklanmayayım
Benim geç başlanmasıyla ilgili bi fikrim yok ama bunlar çok doyumluk değil ya, katı besini tanısın diye biraz da. Belki 6 ay dolunca ufak ufak yoğurt filan verirsin doktora gidene kadar.?
Meslektaşlarının tavsiyesiyle aldım ben, bu ayrıntıyı da düşün derimBen de varım ama niyetlendim artik alcam. Buradaki arkadaslar çok övdüesim yasaklicak yakinda kk takilmani istemiyorum die
viomi v2 pro duydum bunu da. Acaba onun hatasi mi yoksa hepsi arada sapitiyor mu?
bir bakayim once canm. Olursa bilgi isticem. O markayi ilk duydum.
Evimiz herhalde 120 m2 falandir. Bu salonda yemek masasinin altina mutfak masasinin altina falan giriyo mu rahat rahat. Sandalyelerin ayaklari var ya. Mobilyalarım ciddi yüksek. Sorun olacagini sanmiyorum ölcmem lazm.
Bezelyenin de zarı var onu soyacak mıymışız?Evet öyleymiş, ama ben bi yerde bezelyeyi hemen vermemek gerek diye de okumuştum. Donmuş verebilirmişiz, annemin buzlukta varsa veririm ben ya ilk besinde olmasa da
Patlıcan, biber ve baklayı ayırdı şu an verilmemesi gerekenler olarak.
Öncelikle teşekkür ederim. Artık paketli gıda tüketmiyorum.Yumurtanın yanında her ihtimale karşı süt ve süt ürünleri diyeti de yapıyorum. O yüzden her şey çok kısıtlıGeçmiş olsun kısa sürede atlatır inşallah. Eğer sütünüzden geçiyorsa hazır ürünlere çok dikkat edin. Eser miktarda yumurta dahi içerse sorun olabilir. Makarna olarak da Nuhun Ankara markasını tercih edin.
Küçük kızım alerjikti. Kkk aşısını 13.ayda doktor onay verince ve hastanede gözlem altında yapmışlardı. Doktor gerek görürse aşı olmasın da diyebilir. Alerji durumuna göre karar veriyorlar.
Tesekkür ederim . Gerçekten kızım ve benim için çok zor bir süreç. Genelde büyüyünce geçiyormuş ama bilemiyorum. Çevremde iki arkadaşımın bebeği alerjikti. Her ikisi 9 aylıkken normele dönmüşlerdi. İnşallah bizim de geçicidir.Çok faydalı bir mesaj olmuşgeçmiş olsun inşallah bebiş rahata erer semptomlar gerçekten rahatsız ediciymiş. ömür boyu mu yumurta alerjisi büyüyünce geçiyor mu?
Kanguru kullanıyorsanız fikirlerinizi paylaşabilir misiniz sevgili annişler ben sling kullanıyorum max 6 ay olduğu için kanguru araştırıyorum.
@metEla teşekkür ederim görüşlerini paylaştığın için
Ben de varım ama niyetlendim artik alcam. Buradaki arkadaslar çok övdüesim yasaklicak yakinda kk takilmani istemiyorum die
viomi v2 pro duydum bunu da. Acaba onun hatasi mi yoksa hepsi arada sapitiyor mu?
bir bakayim once canm. Olursa bilgi isticem. O markayi ilk duydum.
Evimiz herhalde 120 m2 falandir. Bu salonda yemek masasinin altina mutfak masasinin altina falan giriyo mu rahat rahat. Sandalyelerin ayaklari var ya. Mobilyalarım ciddi yüksek. Sorun olacagini sanmiyorum ölcmem lazm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?