Geçmiş olsun geceyi sorunsuz atlatırsınız inşallah. Daha büyüyüp damat/gelin olacaklarBizde sünnet yaptırdık. Anestezinin etkisi geçince bayağı ağladı sonra sadece çiş yapınca ağlıyor. Uff bu da bir süreç işte zor ama geçiyor. Gözümde çok büyüyordu çok şükür ilk günü geçtibu arada bizim bebiş gece uykusunda yan yatmaya başladı yerim çok komik görünüyor
Geçmiş olsun geceyi sorunsuz atlatırsınız inşallah. Daha büyüyüp damat/gelin olacaklartercih ederlerse tabi
Yok bacim dur. UğrasamamKayınvalide evine beşik alsa?
Geçmiş olsun sağlıkla büyür inşallah diyelim eşim oglumuzun sünnetini bu ara yaptiralim diyor ben de yaza doğru yaptıralım diyorum erteledikce daha mı zor oluyor bizde 1 yaş olmadan yaptırırız inşallahAslında ilk gece fena değildi ama gündüz çok az çiş yaptığını farkettim sonra belki acıdığı içindir dedim meğerse sargı bezleri şişen pipiyi çok sıktığı içinmişçok üzüldüm, ağlarken sargıyı açtı ve bir sürü işedi . Şüphelenmiştim ama az az yapınca dedim yarın açarım ama Neyseki kendi açtı ya çok acıdı tabi calpol verdim ama hafif kalıyor, pedifen var çok katı yapışkan çocuk yutamıyor ki neyse ki uyudu yavrum. Yarın ikinci gün olacak belki daha da iyileşir de rahatlar. Birde pipide darlık vardı mecbur yaptık. Hristiyan olmak varmış nedir bu sünnet
Geçmiş olsunBizde sünnet yaptırdık. Anestezinin etkisi geçince bayağı ağladı sonra sadece çiş yapınca ağlıyor. Uff bu da bir süreç işte zor ama geçiyor. Gözümde çok büyüyordu çok şükür ilk günü geçtibu arada bizim bebiş gece uykusunda yan yatmaya başladı yerim çok komik görünüyor
Evet aynı cnm. Ben de geçsin diye bekledim. Geçmeyince doktora gittim. Gece bazen takıyorum atel. Krem de var. Geçmezse kortizonlu iğne yapmak lazım demişti doktor ama emziriyorum. O zaman olmaz dedi. Yine geçmezse operasyonla kanali genişletmek lazımmış. Ben ümidi kestim zaten. Geçse şimdiye geçerdi.Geçmiş olsun öncelikle. Aynı sorun mu bilmiyorum ama benim de iki bileğimde başlamıştı. Geceleri uykum bölünüyordu acısından. Normal basit işleri bile yapamaz olmuştum. Karpal tünel sendromuymuş. Fizik tedaviye gittim o dönem. Doğumdan sonra büyük ihtimalle geçeceği söylendi. Ilaç, krem zaten kullanamazdım. Baş parmağı ve bileği destekleyen atel kullanmam gerekiyordu ama o sıcaklarda düzenli takamadım tabi.
Doğum önce ağladığımda çok oldu ben bebeğime nasıl bakacağım diye ama çok şükür azalarak geçti. Sizinkide geçer inşallah bir an önce
Kas gevşetici krem kullanıyorsan emzirirken kullanmamak gerekiyor. ben hep bilgisyar karşısında çalıştığımdan atel benim hayatımın bir parçası. hamileliğimde parmaklarım bileklerim çok acıdı, doğumdan sonra 2 ay kadar bileğime sancı giriyordu, ağlıyordum resmen. yine de kas gevşetici kullanamadım. sonra kendiliğinden geçti.Evet aynı cnm. Ben de geçsin diye bekledim. Geçmeyince doktora gittim. Gece bazen takıyorum atel. Krem de var. Geçmezse kortizonlu iğne yapmak lazım demişti doktor ama emziriyorum. O zaman olmaz dedi. Yine geçmezse operasyonla kanali genişletmek lazımmış. Ben ümidi kestim zaten. Geçse şimdiye geçerdi.
Kas gevsetici degil agri kesici. hem doktora. Hem eczaciya sordm emziriyorum diye. İceriginde lavanta yagi falan bseyler var sanırım. Zaten bi ise de yaramadi. Bde parol verdi iste. Onu da icmiyorum.Kas gevşetici krem kullanıyorsan emzirirken kullanmamak gerekiyor. ben hep bilgisyar karşısında çalıştığımdan atel benim hayatımın bir parçası. hamileliğimde parmaklarım bileklerim çok acıdı, doğumdan sonra 2 ay kadar bileğime sancı giriyordu, ağlıyordum resmen. yine de kas gevşetici kullanamadım. sonra kendiliğinden geçti.
Kas gevişeticisi değilse ne ala. Umarım en kısa zamanda iyileşirsin, geçmiş olsun.Kas gevsetici degil agri kesici. hem doktora. Hem eczaciya sordm emziriyorum diye. İceriginde lavanta yagi falan bseyler var sanırım. Zaten bi ise de yaramadi. Bde parol verdi iste. Onu da icmiyorum.
Ben hala mama sandalyesi almadım. alsak oturabilir mi emin değilim. Öne devriliyor hala yarım açıyla. çok tatlı olmuyolar mı minicik insanlar sallanarak otururken. yıvrıımmmmm <<333
Ben oturtuyorum uzun zamandir mama sandalyesine. Bence ona da egzersiz oluyor normalde Hala desteksiz oturamiyor. Duruyor da cok uzun degil. Sonra bi anda yıkılıyoröne saga sola. Gerci oturunca otomatik öne eğiliyor. Ayak parmaklarını emmek icin
Geçmiş olsun sağlıkla büyür inşallah diyelim eşim oglumuzun sünnetini bu ara yaptiralim diyor ben de yaza doğru yaptıralım diyorum erteledikce daha mı zor oluyor bizde 1 yaş olmadan yaptırırız inşallah
Geçmiş olsunsorunsuz iyileşir inşallah
Ben doğduğundan beri yan yatırıyorum hep. Hiç düz yatırmamış olabilirim hatta. Gündüz uyanıkken hariç. Yatırmak mı lazımdı acaba?
Bebiş olduğundan beri eşim evi süpürmeye başladı. Şu an onun en büyük fantazisi biz gece uyurken, robotun sessizce evi süpürmesi. Onun için ses düzeyini sordum canım, bebek için değil yani
Aa ozaman gece calistirmam tabiiki. Sagol canimCanım apartmanda oturuyorsan sessiz süpürse de alt kata süprügenin hareket sesi gidiyor.Gece açtığımda alt komşu şikayete gelmişti
Çok sağol inşallahhh canımInsallah canim, dilerim istedigin yere tayinin ciksin.
Çalışma saatlerin çok zormuş gerçekten canım Allah kolaylık versin. Babası tek başına banyo yaptırabilirsa süper çok şanslısın. Biz üç kişi zor zaptediyoruz resmenIyi olmanıza sevindim. Oh sıhhatler olsun. Tatlı rüyalar ponçiğe. Bizimkisi geç erken fark etmiyor sabah 7 oldu mu kalkıyor, ondan erken uyumasını zafer sayıyorum
Biz iyiyz, şimdi banyo yaptırıyor babası. Ben çalışıyorum, 1 saat yemek molam var şimdi. Bu sürede uyutabilirim inşallah. Çok zor oluyor geç saatlerde çalışırken. Dün ilk defa 22:00'yi buldu yatması, en geç 21:00'da yatardı. Beni istiyor yanında. Çok ağladıHa bir de bugün sırt üstünden yüz üstüne dönmeyi keşfetti. 5 aylık 1 haftalık bugün. Yani dönemiyor diye üzülmesin anneler. 9 aya kadar zamanı varmış.
belki diş çıkarıyordur uyku gerilemesi yaşıyordur inşallah düzelir yaaslinda ben de oyle uyutuyorum yani hic sallamiyorum
Aglatmiyorum da. Emzirip yanina uzaniyorum oyle uyutuyorum ama bazen uyumuyor maalesef. 1-1,5 saat ugrasiyorum baktim uyumuyo kaldiriyorum en sonunda. İsin ilginc tarafi gozleri ovusturuyo gozler kipkirmizi ama uyumuyo yani direniyo. E ben de butun gun onu uyutmakla ugrasmiyorum. Kaldiriyorm en sonunda. Sabah da bazen 7de uyaniyor. Bazen 8 i gece. Aksam yatma saati belli olmaynca kayiyo hersey. Bde bazi gun 30 dk da uyaniyor oglen bazen 1,5 saate yakin uyuyor. Yani ondan saatleri hic belli deil. Genel olarak 1 gun iyi 1 gun kotu
İnsallah canim. Daha görünürde disimiz yok gibi. Doktor da daha yok dedi. Salya falan da yok. Bnmki evet pispislaynca geri uyumuyor maalesef.ozellikle gunduzleri.belki diş çıkarıyordur uyku gerilemesi yaşıyordur inşallah düzelir yaçok zor uyumayan bebek benim oğlum da dün yazdıktan sonra 1 1.30 saat uyuyan çocuk yarım saat sonra uyanır oldu ama yine yanına uzandım emzirdim pış pışladım geri uyuyor şükür 1 1.30 saati dolduruyor ve öyle keyifli uyanıyor ki maşallah inşallah güzelce bi düzene girer uykuları bizde rahatlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?