2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Geçmiş olsun geceyi sorunsuz atlatırsınız inşallah. Daha büyüyüp damat/gelin olacaklar tercih ederlerse tabi

Geçmiş olsun geceyi sorunsuz atlatırsınız inşallah. Daha büyüyüp damat/gelin olacaklar tercih ederlerse tabi

Aslında ilk gece fena değildi ama gündüz çok az çiş yaptığını farkettim sonra belki acıdığı içindir dedim meğerse sargı bezleri şişen pipiyi çok sıktığı içinmiş çok üzüldüm, ağlarken sargıyı açtı ve bir sürü işedi . Şüphelenmiştim ama az az yapınca dedim yarın açarım ama Neyseki kendi açtı ya çok acıdı tabi calpol verdim ama hafif kalıyor, pedifen var çok katı yapışkan çocuk yutamıyor ki neyse ki uyudu yavrum. Yarın ikinci gün olacak belki daha da iyileşir de rahatlar. Birde pipide darlık vardı mecbur yaptık. Hristiyan olmak varmış nedir bu sünnet

Kayınvalide evine beşik alsa?
Yok bacim dur. Uğrasamam canim istemeyince amaan kim getirecek besigi derim ama orda besik olirsa zaten besik de var gelsenize olur. Beni kendi inisiyatifimle birakinamaaa mutlu muyum evet. Doğumdan beei ilk kez 5 saat aralıksız uyudum. Amaaa surekli yarı uyanik hale gelip aglayan bebenim yoklugunu algilamaya calistim. Dun gece. Zira 12.30 dan sabah 6 ya kadar babaanne devamli salladi haftaya gelmek istesem de evde yokuz der bunlar

Geçmiş olsun sağlıkla büyür inşallah diyelim eşim oglumuzun sünnetini bu ara yaptiralim diyor ben de yaza doğru yaptıralım diyorum erteledikce daha mı zor oluyor bizde 1 yaş olmadan yaptırırız inşallah

Geçmiş olsun sorunsuz iyileşir inşallah
Ben doğduğundan beri yan yatırıyorum hep. Hiç düz yatırmamış olabilirim hatta. Gündüz uyanıkken hariç. Yatırmak mı lazımdı acaba?

Evet aynı cnm. Ben de geçsin diye bekledim. Geçmeyince doktora gittim. Gece bazen takıyorum atel. Krem de var. Geçmezse kortizonlu iğne yapmak lazım demişti doktor ama emziriyorum. O zaman olmaz dedi. Yine geçmezse operasyonla kanali genişletmek lazımmış. Ben ümidi kestim zaten. Geçse şimdiye geçerdi.

Bizimkinde emekleme ile ilgili çaba yok desteksiz oturuyor ama yüz üstü dönünce çığlık kıyamet resmen inşallah emeklemeden yürür diye dua ediyorum yürümesi emeklemeye kaldıysa emeklemek bizimkine zor geliyor galiba yüz üstü durmayı sevmiyor bazen zar zor emzire yastigina yüz üstü koyuyorum da önünde yürüyen balık dönüp duruyor biraz öyle duruyor yoksa durmak istemiyor Ağliyor neyse oturuyor artık biraz ordan rahat ettim yanlarına minder yastık koyuyorum arada devriliyor
Bu ara uyku düzenim çok bozuldu
Bebek uyuyucan uykum kaçıyor o uyanınca uykum geliyor

Kas gevşetici krem kullanıyorsan emzirirken kullanmamak gerekiyor. ben hep bilgisyar karşısında çalıştığımdan atel benim hayatımın bir parçası. hamileliğimde parmaklarım bileklerim çok acıdı, doğumdan sonra 2 ay kadar bileğime sancı giriyordu, ağlıyordum resmen. yine de kas gevşetici kullanamadım. sonra kendiliğinden geçti.

Kas gevsetici degil agri kesici. hem doktora. Hem eczaciya sordm emziriyorum diye. İceriginde lavanta yagi falan bseyler var sanırım. Zaten bi ise de yaramadi. Bde parol verdi iste. Onu da icmiyorum.
Ben hala mama sandalyesi almadım. alsak oturabilir mi emin değilim. Öne devriliyor hala yarım açıyla. çok tatlı olmuyolar mı minicik insanlar sallanarak otururken. yıvrıımmmmm <<333
Ben oturtuyorum uzun zamandir mama sandalyesine. Bence ona da egzersiz oluyor normalde Hala desteksiz oturamiyor. Duruyor da cok uzun degil. Sonra bi anda yıkılıyor öne saga sola. Gerci oturunca otomatik öne eğiliyor. Ayak parmaklarını emmek icin

Kas gevişeticisi değilse ne ala. Umarım en kısa zamanda iyileşirsin, geçmiş olsun.
ay tatlış ya. çok eğleniyo ayaklarıyla kıyamam. <<3 bizimkisi de altını değiştirirken ayaklarını görünce konuşuyo onlarla. ama henüz ağzıma götüreyim edeyimi yok. uyuyo özledim çocuumu

Çok teşekkür ederim. Emeklemeden ya da yürürken yapmalısınız. Emeklerken çok zor olur. Yazın bezlerken sıcak etkileyebilir. Yani en zor kısmı anestezi iğneleri ama işte sonrasında da beklenmedik şeyler çıkabiliyor bizdeki gibine diyebilirim ki hayırlısı olsun.en fazla iki gün ağrı çekecek diyorlar ama kolay değil küçük bir ameliyat neticede.

Geçmiş olsun sorunsuz iyileşir inşallah
Ben doğduğundan beri yan yatırıyorum hep. Hiç düz yatırmamış olabilirim hatta. Gündüz uyanıkken hariç. Yatırmak mı lazımdı acaba?

Çok teşekkür ederim. İlk ay bende yan yatırdım sonra istediği gibi bıraktım sırtüstü yatmayı tercih etti. İlk aylar yedikleri ağzına gelmesin diye kafası biraz yüksekteydi üç aydan sonra dümdüz yatakta yatırmaya başladım hala da öyle yatıyor. Çünkü yastık olunca kafası ve bedeni sağa sola rahat dönemiyor. Ayaklarını rahat kaldırıp gaz yapamıyor. Şimdi gayet iyi hareket etmeye başladı. Sizinki yan yatmayı sevmiş demek ki.

Canım apartmanda oturuyorsan sessiz süpürse de alt kata süprügenin hareket sesi gidiyor.Gece açtığımda alt komşu şikayete gelmişti
Bebiş olduğundan beri eşim evi süpürmeye başladı. Şu an onun en büyük fantazisi biz gece uyurken, robotun sessizce evi süpürmesi. Onun için ses düzeyini sordum canım, bebek için değil yani

Insallah canim, dilerim istedigin yere tayinin ciksin.
Çok sağol inşallahhh canım

Çalışma saatlerin çok zormuş gerçekten canım Allah kolaylık versin. Babası tek başına banyo yaptırabilirsa süper çok şanslısın. Biz üç kişi zor zaptediyoruz resmen bir de çok seviyor suyu. Alınca başlıyor ağlamaya. Minik bir şişme havuz şart oldu yaza

Gunaydinn. Bizimkinin bir ayak sevdasi basladi sabah uyaniyor hemen ayagina bakiyor. Mikrofon gibi ayagiyla konusuyor, arabasinda oturuyor, tek ayak yukarida, seyrediyor. Cok komik bu halleri, yeni kesfetti sanirim

Günaydın herkese robot süpürge araştırmalarım sonucunda aldım sonunda ama çok model var kafa karıştırıcı ben evim büyük ve iki katlı olduğu için çoklu harita özelliği olan roborck s6 pure aldım dün, merakla gelmesini bekliyorum. mama sandalyesi kiwi koaladan memnun sanırım herkes onu alıcam ama fiyatı yükselmiş trendyolda alamadım henüz

belki diş çıkarıyordur uyku gerilemesi yaşıyordur inşallah düzelir ya çok zor uyumayan bebek benim oğlum da dün yazdıktan sonra 1 1.30 saat uyuyan çocuk yarım saat sonra uyanır oldu ama yine yanına uzandım emzirdim pış pışladım geri uyuyor şükür 1 1.30 saati dolduruyor ve öyle keyifli uyanıyor ki maşallah inşallah güzelce bi düzene girer uykuları bizde rahatlarız

İnsallah canim. Daha görünürde disimiz yok gibi. Doktor da daha yok dedi. Salya falan da yok. Bnmki evet pispislaynca geri uyumuyor maalesef.ozellikle gunduzleri.
Dun gecemiz kotu gecmedi dokuz bucuk gibi uyudu. Cok da uzun surmedi uyutmam. Ben 2 gibi yattim. 2 ye kadar kendisi 2 kere uyandi. Kendim yatarken de emzirdim. Sonra sabah 06:30 uyandi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…