İnşallah canım çok istiyorum bir oğlum olmasını ama her duam hayırlı sağlıklı olsun inşallah. Güzel haberler veririz.. Sabah bir arkadaş yazmıştı temmuz anneleri öğrenmeye başlamış erkek miş genel
Canım bebeklerinde haftasına göre kalp atımları vs değişiyor. Doktor bir sıkıntı var demediği sürece hiç mi hiçç takılma kendini de üzme
Bende şeyden dolayı soruyorsun sandım bir teori daha var ya
Kalp atışı 140 altıysa erkek üstüyse kız diye
Canım bebeklerinde haftasına göre kalp atımları vs değişiyor. Doktor bir sıkıntı var demediği sürece hiç mi hiçç takılma kendini de üzme
baktım canım april wind.ama kızımın o ritim şeysi yavaş duruyor .zaten benim kızım nub teorisine bilene uymuyo erkek gibiydi 2 bucuk yasına kadar sacları döküldü kıza benzemiyordu.o sonradan döndü kıza
şimdi popo altında saçları var.ama kızım olsun dedik saçını yaparım.saçlar döküldü kel kaldı bide bitek üstü yan kısımlar vardı şimdide kızım taratmıyor sıksıkböyle işte kader
baktım canım april wind.ama kızımın o ritim şeysi yavaş duruyor .zaten benim kızım nub teorisine bilene uymuyo erkek gibiydi 2 bucuk yasına kadar sacları döküldü kıza benzemiyordu.o sonradan döndü kıza