2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
İnsan kime güveneceğine şaşırıyor dediğiniz gibi.
Şimdilik Bülent Bey ile devam ediyoruz bakalım inşallah sonucu güzel olur

Ne kadar ilgili bir doktor ..
Teşekkür ederim benim için faydalı oldu

ben havuc verdigimin 3. Günü boyle olmustuk bi anda. Havuctan mi bilmiyorum cunku ilk 2 gun bisey yoktu. 3. Gun oglen verdm aksamuzeri oldu. Gerci 72 saat diye biliyorum. doktor havucu verme bidaha dedi. lila6 iilay bu tarz miydi sizin de ?

Eklentiler

• 753D858A-9F04-4F19-B39A-4B001DD7D35B.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 61
  • DB2CA402-FD89-45EB-A030-82B6CED63A5F.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 60

İlk resimdeki saçlı derideki gibi benek benek bizim. İsilik gibi. Kıyamam ya bir havuçtan mı böyle oldu bu yavrucağız?

İlk resimdeki saçlı derideki gibi benek benek bizim. İsilik gibi. Kıyamam ya bir havuçtan mı böyle oldu bu yavrucağız?
Bizim bayagi bayagi tum vucudu boyle kizarip kabardi. Tam cekememistim fotolarda. O gun degisik iste havuc vermistim daha dogrusu havucu deniyorduk 3 er gun veriyorum ya.

Bizim bayagi bayagi tum vucudu boyle kizarip kabardi. Tam cekememistim fotolarda. O gun degisik iste havuc vermistim daha dogrusu havucu deniyorduk 3 er gun veriyorum ya.
İlkinde yanağında ve karnında idi. Şimdi yanakta çok hafif bir pembelik gördüm geçti karnında baya benek benek. Tüm vücut baya korkmuşsunuzdur. İlaçsız mı geçirdiniz?

İlkinde yanağında ve karnında idi. Şimdi yanakta çok hafif bir pembelik gördüm geçti karnında baya benek benek. Tüm vücut baya korkmuşsunuzdur. İlaçsız mı geçirdiniz?
Evet ya ciddi korktm. Bi surup verdik yarim olcek 1 sefer.
havucun alerjen oldugunu bilmiyordum. Hic beklemiyordum bi de.

İnsan kime güveneceğine şaşırıyor dediğiniz gibi.
Şimdilik Bülent Bey ile devam ediyoruz bakalım inşallah sonucu güzel olur
İnşallah en kısa zamanda geçer. Benim küçük kızım alerjikti. O zaman doktorlar 3 yaşına kadar alerjik bebeklerin %80i alerjiden kurtuluyor demişti. Kızım da 1.5yaşında süt, 2 yaşında yumurta derken 2.5 yaşında tamamen kurtuldu.

Peki bu üç günde farklı bir besin tükettiniz mi siz? Anne sütünden geçme riski de var. Değişik bir şey tüketmediyseniz havuca tepki vermiş

Benim iki oglumunda doktoru ümit bey büyük oglumda yumurta alerjisi vardı 1 yaşında geçti çok şükür şimdi bebegimde süt alerjisi var ama dana etini ye sen kesme dedi her bebekte capraz alerjen olmuyor dedi yiyorum bakalım bazı doktorlar da çok sıkı diyet öneriyor bence bazı bebekler çok sıkı diyetle duzeliyor bazi bebeklerde her seyi kesmeden ufak ufak yiyerek belki alerji seviyesi ile ilgilidir benim büyük oğlum anafilaksi geçirmişti ilk yumurta verdiğimde o yüzden biraz korkarak ilerliyorum

Oyy yavrum bizde havuçta çok kızardık vermedim bir daha 1 yaşına doğru tekrar deneyeceğim

Peki bu üç günde farklı bir besin tükettiniz mi siz? Anne sütünden geçme riski de var. Değişik bir şey tüketmediyseniz havuca tepki vermiş
Yok ven tuketmemistim. Doktor da ilk onu sordu. Bakalim onumuzdeki hafta randevumuz var. Detayli konusuruz muhtemelen.

ayy o kadar ince motor çalışması yapmasamıydın kız acaba valla ne bileyim bizim gibi çocuk da görmedim diyordum meğer çoğu böyle desenize

Yaaaa. Ben bilmiyordum havuctan olabilecegini. Kereviz muz armut belki diyodm. Havucu okumamistm masum geliyodu.
Havucun alerji yaptığını çok duydum canım ben hatta havuçta olduysa diğer turunculara da dikkat etmek gerekiyormuş amann alerji bir bela ne ne zaman alerji yapacak belli olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…