Biobaby şampuandan memnun kaldiniz mi acaba?Biobaby deneyeceğim bir de canım
Biz menenjitleri 2 doz yaptirdik. Haftaya bi tanesinin 3. Dozunu da yaptircaz hatta. Digeri sanirim 1 yasinda. B tipi sikintiydi ates yapabilir dedi doktor ama bizde yapmadi. Sadece bacaginda asi yapilan yer katilasti bayagi sert beze oldu. Ama onu da soylemisti zaten doktor olabilir diye. Sonra kendiliginden gecti. B yi yaptirinca 4 saatte bir calpol verdirdi. Rota menenjit a ayni gun yapti. Menenjit b 1 hafta sonra yapti. 3 asi ayni gun agir olabilir diye.
Inşallah bizde de ateş yapmaz. Nimenrix ve bexsero olcak aynı anda. Aynı anda yapmayı tercih ediyor kendisi. 9 ayda kızamık aşısı olmazsa birinin 2. Dozunu , diğerinin 2. Dozu da 13.ayda olacakmış. Huzursuzluk şişkinlik kısmında ziyade menenjit aşısında yüksek düşmeyen ateş ve havale beni co korkutuyorbiz de bir hafta arayla yaptırdık, doktor neme lazım kontrollü gidelim demişti. ikinci aşıdan sonra calpol verdirtti bize hemen verelim sonra ateşi çıkarsa bir daha verirsiniz dedi ama bizim hiç çıkmadı ateşi şükür
bence de bir hafta arayla yaptırsan daha iyi olur sanki ama hiçbi sıkıntı da olmayabilir
Çok bir faydasını görmedim açıkçası bioderma şampuan temizleme jeli ve nemlendiricisini kullanıyorum bize iyi geldiBiobaby şampuandan memnun kaldiniz mi acaba?
Ben de yeni aldım kendim kullandım birazdan çocuklar için kullanacağım ama köpüren bir şampuan değilmiş.Çok bir faydasını görmedim açıkçası bioderma şampuan temizleme jeli ve nemlendiricisini kullanıyorum bize iyi geldi
Evet çok köpürmüyor umarım faydasını görürsünüzBen de yeni aldım kendim kullandım birazdan çocuklar için kullanacağım ama köpüren bir şampuan değilmiş.
BEnim bebeğimde sizinle aynı şekilde emekleme gibi bir girişimi yok.oturmaktan kastınız ne acaba ?yani kendi yatarken oturur vaziyete kendini getirebiliyo mu?yoksa siz onu oturtunca kendi desteksiz oturabiliyor mu?Canım maşallah senin bebişe baya aktif bir bebek. Birde sanırım sen ay olarak ileridesin çoğu şeyi önce yaşıyorsun. Bizim tembelin oturmak harici başka planları yok şimdilik. Emekleme umudumda yok koca totosunu kaldırmak zor geliyor.Ama ayaklarını bastırınca iyi basıyor ve bir yere tutunca 4 5 saniye ayakta kendi duruyor belki emeklemeden yürüyenlerden olur kimbilir.
Bu arada ek gıda konusu ise bizim içinde fiyasko. Öyle böyle yediriyorum evet ama istekli değil zorla yiyor oda şarkı türkü.Miktar olarakta tatmin etmiyor açıkçası. İlk kızım koca kase yerdi bu çay bardağı bile bitirmiyor. Ben kaşık görünce atlayan bebelerden olsun istiyordumUmarım alışma dönemi olduğu içindir. Yoksa benim kafada hamilelikte sonra kalan 2 tel saçımda yemek davasına gidecek
Geçmiş olsun, umarım bir an önce iyileşit minik. Sen de öyle elbette.Selam kızlar uzun zamandır giremiyorum hem iş hem ev hem misafirlerim vardı hemde kardeşimin nişanı oldu bu arada nezle oldum hala geçmedi bebeğe de bulaştı iki gündür korkunc geçiyor sürekli bende kalmak istiyor çok ağlıyor akşam doktor a götürdük parol ve bir ilaç daha yazdı günde 7 kere serumfizyoliji ile temizliyor ama tam sümüklü oğlan oldu geçmiyor napcam bilmiyorum böyle soğuk algınlığina ne yapsam iyi olur bol bol emziyorum ek gıdayı tek öğüne düşürdüm anne sütü daha faydalı olur diye düşünüyorum ara ara ateşi oluyor parol biraz düşürsede etkisi kısa sürüyor .
Şubat ayında asi zamanı yaratılmıştı en son dün doktor tekrar tartı ayına göre normal kilo ama 1 ay 20 günde sadece 200 gram almış bunada ayrı üzüldüm
Emekleme geri geri var ileri atamıyor
Ayakta durmayı çok seviyoruz kucaktan kendini iterek yere inmeeye Çalışıyor bunlar iyi tabi de bu nezle bizi mahvetti
Yani tıbbi olarak bilmiyorum bir nedeni varmı diye, ama düz mantık ikisi birden agır gelecegine, ayrı ayrı yapsın, daha iyi degilmi ?Özellikle sormuştum 6.ay kontolunde iki asi arasında vakit koysak olmaz mı diye ben birlikte yapıyorum dedi.
Çok geçmiş olsun, nasıl misafir kabul edebiliyorsunuz gerçekten anlamıyorumSelam kızlar uzun zamandır giremiyorum hem iş hem ev hem misafirlerim vardı hemde kardeşimin nişanı oldu bu arada nezle oldum hala geçmedi bebeğe de bulaştı iki gündür korkunc geçiyor sürekli bende kalmak istiyor çok ağlıyor akşam doktor a götürdük parol ve bir ilaç daha yazdı günde 7 kere serumfizyoliji ile temizliyor ama tam sümüklü oğlan oldu geçmiyor napcam bilmiyorum böyle soğuk algınlığina ne yapsam iyi olur bol bol emziyorum ek gıdayı tek öğüne düşürdüm anne sütü daha faydalı olur diye düşünüyorum ara ara ateşi oluyor parol biraz düşürsede etkisi kısa sürüyor .
Şubat ayında asi zamanı yaratılmıştı en son dün doktor tekrar tartı ayına göre normal kilo ama 1 ay 20 günde sadece 200 gram almış bunada ayrı üzüldüm
Ayakta durmayı çok seviyoruz kucaktan kendini iterek yere inmeeye Çalışıyor bunlar iyi tabi de bu nezle bizi mahvetti
Burada pek çoğumuz peyniri kendisni yapıyor diye biliyorum. Ben lor ve labne yapıyorum, detaylı tarifler internette doluKızlar kahvaltıda peynir veriyırmusunuz ? Ne marka peynir ve ne özellikte olanı alıyorsunuz ? Tuzsuz diyorlar ama nerden bulacam tuzsuz olanı ? Aldıgınız markayı yazabilir misiniz ?
birde zeytin veriyormusunuz ? Sonuçta zeytin tuzlu olur, sıkıntı olurmu acaba ?
Çok geçmiş olsun, zordur yaSelam kızlar uzun zamandır giremiyorum hem iş hem ev hem misafirlerim vardı hemde kardeşimin nişanı oldu bu arada nezle oldum hala geçmedi bebeğe de bulaştı iki gündür korkunc geçiyor sürekli bende kalmak istiyor çok ağlıyor akşam doktor a götürdük parol ve bir ilaç daha yazdı günde 7 kere serumfizyoliji ile temizliyor ama tam sümüklü oğlan oldu geçmiyor napcam bilmiyorum böyle soğuk algınlığina ne yapsam iyi olur bol bol emziyorum ek gıdayı tek öğüne düşürdüm anne sütü daha faydalı olur diye düşünüyorum ara ara ateşi oluyor parol biraz düşürsede etkisi kısa sürüyor .
Peynir veriyorum ve tuzu gidene kadar suda bekletebilirsiniz. Su dolu Kapalı bir kapta buzdolabına koyun hem tuzu gider hemde çabuk bozulmazda. Zeytin çok elzem değil bence bölünse bile o kadar iri parçacığı henüz vermiyorum.Kızlar peynir ve zeytin veriyormusunuz bebişe ? Peynir ne marka nerden alıyorsunuz ? Tuzsuz olması lazım ama nasıl olacakki ?
zeytin 2-3 gün suda mı bekletsem acaba tuzu gitsin diye ?
Çok geçmiş olsun canim , bazen dışarı çıkıp yürüyüş yaptıktan sonra burunları tıkanıyordu farketmeden cçarptirdim mi acaba diye düşünüyordum. Burnu tıkandığında cold mix diye bir damla var. Odanın perdesine damlatiyorum 3 damla burunları açılıyor. Vücuduyla temas etmediği için içim rahat en azından. Internetten aldim baya faydasını görüyorum. Birde hırıltı gibi ses çıkarttığında mustelanın göğüs balmı var, göğsüne ve sırtına sürdüm akşamları yatmadan önce o da çok iyi geldi. Belki size de faydalı olur.Selam kızlar uzun zamandır giremiyorum hem iş hem ev hem misafirlerim vardı hemde kardeşimin nişanı oldu bu arada nezle oldum hala geçmedi bebeğe de bulaştı iki gündür korkunc geçiyor sürekli bende kalmak istiyor çok ağlıyor akşam doktor a götürdük parol ve bir ilaç daha yazdı günde 7 kere serumfizyoliji ile temizliyor ama tam sümüklü oğlan oldu geçmiyor napcam bilmiyorum böyle soğuk algınlığina ne yapsam iyi olur bol bol emziyorum ek gıdayı tek öğüne düşürdüm anne sütü daha faydalı olur diye düşünüyorum ara ara ateşi oluyor parol biraz düşürsede etkisi kısa sürüyor .
İnanki ben de istemiyorum yatılı misafir fakat eşimin kardeşi 15 gündür bizde hem iş hem misafir gerçekten zor birde bütün evde ben ne desem boş bu konuda eşim kabul ediyor bı şey desem ailesini istemiyorum konumuna düşebiliyorumÇok geçmiş olsun, nasıl misafir kabul edebiliyorsunuz gerçekten anlamıyorumçok riskli koşullardayız, yani bu dönemler çocukların hiç hasta olmaması lazım. Çocuğu okula gitmek zorunda olan anneler hariç onların yapacak bir şeyi yok. Çocuk okuldan hastalık getirebilir yani. Ama mümkün mertebe görüşülmesine karşıyım. Herkes kendi çevresindeki üç beş kişi ile görüşse hastalık alır başını gider.
Teşekkür ederim önerin için olmazsa yarın alip deneyeyim faydasını gören çok duydumÇok geçmiş olsun canim , bazen dışarı çıkıp yürüyüş yaptıktan sonra burunları tıkanıyordu farketmeden cçarptirdim mi acaba diye düşünüyordum. Burnu tıkandığında cold mix diye bir damla var. Odanın perdesine damlatiyorum 3 damla burunları açılıyor. Vücuduyla temas etmediği için içim rahat en azından. Internetten aldim baya faydasını görüyorum. Birde hırıltı gibi ses çıkarttığında mustelanın göğüs balmı var, göğsüne ve sırtına sürdüm akşamları yatmadan önce o da çok iyi geldi. Belki size de faydalı olur.
Peynir olarak yoğurdu kestirip yapmıştım onu verdim ; zeytini de çekirdegini cikartip suda beklettim sonra üst ince kabuğunu soydumPeynir veriyorum ve tuzu gidene kadar suda bekletebilirsiniz. Su dolu Kapalı bir kapta buzdolabına koyun hem tuzu gider hemde çabuk bozulmazda. Zeytin çok elzem değil bence bölünse bile o kadar iri parçacığı henüz vermiyorum.
Size de faydalı olur umarım ☺Teşekkür ederim önerin için olmazsa yarın alip deneyeyim faydasını gören çok duydum
Normal canım öyle hemen düzene girmiyor ilk doğumunda her ay hamilemiyim diye test yapıyordum neredeyse 1 yılı buluyor eski düzenine girmesiBen de giremiyorum epeydir. Kızımız büyüyor, ba ba balar havada uçuyor, her gün yeni bir şebeklik peşinde. Dilerim hep güzellikler olsun hepimiz için
Kızlar, adet görmeye başlayanlarınıza bir sorum var, döngünüz eskisi gibi mi? Benim 28 günü şaşmazdı, geçen aylarda 35 i gördüm. Bu ay onu da aştı, korkular başladı test yapmaya cesaretim yok ihtimal dahilinde olmasa da imkansız olmadığını biliyoruz sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?