2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bugün doktorumla konuştuk aynı konuyu, Türkiyede yaygınlığı çok az dedi ve ilk kez duyduğum bir şeyi söyledi.. En çok para işe bulaşıyor dedi...

Bende aynı senın gıbıyım

Saol allah razı olsun

B blossom- cnm 6+5de benimde vajinal gözüktü aklına hemen kötüyü getirme ins yarin bize guzel haberler verirsin

İyi akşamlar arkadaşlar. Cinsiyet partisi yapacak mısınız? Fikirleriniz nedir bu konuda

6+3 de benimde karından gözükmedi canım vajinal bakınca göründü üzülme hemen cumartesi özeldeki doktorun da baksın hemen karamsar olma
Ah ne guzel bi umutsun Ctesiyi bekleyemiycem kuzum yarin gidicem sabahtan dayanamiycagimi dusundum o zamana kadar

B blossom- cnm 6+5de benimde vajinal gözüktü aklına hemen kötüyü getirme ins yarin bize guzel haberler verirsin
Kizlar Allah sizden razi olsun ya Allah bin kat razi olsun bana ne guzel seyler soyluyorsunuz insallah sizde hamieliginiz suresince hep guzel seyler duyun emi
İnsallah yarin guzel olur hersey

Bende toxo ile rubella henüz yaptırmadım. Sağlık ocağında normal kan ve idrar testi yaptılar. Bunları yapamıyoruz dediler özelde yaptırcam onları sanırım

Benim hiç ağrımıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…