Selam kizlar. O kadar konusulmuski valla okuyamadim ins herkes bugun daha da iyidir. Bende hic sevmiyorum parti islerini cok geregksoz fuluzu seyler onun yerine bebegimin eksiklerini alirim daha mantikli.
Arkadaşlar kalp atışını duyduktan sonra bir sonraki muayeneye kaçıncı haftanızda çağırdı doktorunuz? Ben 6+4 iken duydum, 4 hafta sonra gelmemi söyledi. Siz ne zaman gittiniz veya gideceksiniz?
doktor kagida yazip zarfla vercek bende onu
ororganizasyona vericem.zaten hemen gecesi ogrenmis olcaz.aile ile birlikte o heyecani yasamak istiyoruz guzel bir hatira biriktiririz. hamilelik ajandasi da alicam haftaya orayada eklemeye anim olur resimlerle.cocuguma daha dogmadan em ozel hediyesi hazirlicam
bide bişey dicem o videoyu çekenler bazen istemediği cinsiyet çıkınca şok oluyo.nerde izlese insan anlıyor onuyaptırcak arkadaşlar eşlerinize tembihleyin istediği cinsiyet varsa eğer çıkmazsa çaktırmasın sevinsinömür boyu kalcak sonuçta,sonra çocuk ömür boyu babam bana niye sevinmedi demesin
Kızlar geçen belim ortası acıyor dedim ya doktora gittim yanlarda ağrı yoğunsa kız belin ortası acı ağrı varsa erkek çıkar genelde ama bişey söylemek için erken dedi fikriniz olsun diye yazıyım dedim
Rabbim inşallah önce evlat hasreti ile yanıp tutuşanlara hayırlı evlatlar nasip etsin. İnşallah banada hayırlı sağlıklı bir oğul nasip etsin. Mutlu olurum herhalde demi
Bende de öyle canım boğaz kuruluğu, hapşırık var ama halsizlik ya da herhangi birşey yapmadı şimdilik şükür.
[/QUOTE]
daha yeni iyileşmiştim .kışın hamilelik çok zor ya