Evet guzelim. Prof. Olan 12. Haftadan sonra yapariz demisti. Devlete gidince doktor tahlilleri otomatikman yeniledi. Kendi doktorum bosuna is gucu ve masraf olmasin demisti oysa.
12. mi 14. mü o haftaya kadar gelmeniz lazım dedi.
bana da biraz saçma geldi, 3. ayda hamile olduğunu öğrenen var, 5 aylık öğrenen var. Onları napıyolar, ceza kesmiyıkar herhalde. Ama tetenoz aşısı vuracaklar, gününü veriyorlar o nedenle önemli
12. mi 14. mü o haftaya kadar gelmeniz lazım dedi.
bana da biraz saçma geldi, 3. ayda hamile olduğunu öğrenen var, 5 aylık öğrenen var. Onları napıyolar, ceza kesmiyıkar herhalde. Ama tetenoz aşısı vuracaklar, gününü veriyorlar o nedenle önemli
bana doktorum gebeligini bildir demisti gecen hafta canim.nerdeyse kaydin ara soyle gitmen sart degil.ama asi icin gitmek zorundaymisiz.aldirirsin ozamana kadar kaydini
ay karıştırdım o vakit.
ben ücretsiz bütü testleri yaptığı için hemen gittim
evime de çok yakın zaten, kçşeyi dönünce sağlık ocağı.
Hem de sıra alırken önceliğin var, ilk seni alıyorlar
ay karıştırdım o vakit.
ben ücretsiz bütü testleri yaptığı için hemen gittim
evime de çok yakın zaten, kçşeyi dönünce sağlık ocağı.
Hem de sıra alırken önceliğin var, ilk seni alıyorlar
Selam kizlar. O kadar konusulmuski valla okuyamadim ins herkes bugun daha da iyidir. Bende hic sevmiyorum parti islerini cok geregksoz fuluzu seyler onun yerine bebegimin eksiklerini alirim daha mantikli.
Ben kendim yapıyorum sayfam var dağıtmalık hediyeler ama kendime yapmayı dusunmuyorum gerçekten çok boş geliyo ona harcıycağım para ile cocugumun hayrına fakir fukaraya veririm daha sevap olur. Bunlar tamamen gosteriş.
ya bende cok öksürüyorum napıcam bilmiyorum ciğerlerim sokulcek doktora gittm ciğerin temiz dedi dinledi ama astımın tetiklemiş olabilir dedi. Burnunu yıka su ıc dedi ilaç vermek istemiyorum dedi.Bekliyorum şimdilik bakalım .
ya bende cok öksürüyorum napıcam bilmiyorum ciğerlerim sokulcek doktora gittm ciğerin temiz dedi dinledi ama astımın tetiklemiş olabilir dedi. Burnunu yıka su ıc dedi ilaç vermek istemiyorum dedi.Bekliyorum şimdilik bakalım .
kızlar bugün nasılsınız bakalım
benim uykum var biraz ama malum işte çalışıyorum
hiç çalışasım yok ya hiç gram yok ama napalım işte
evde otursam kesin iyice sararım gerçi o nedenle belki böylesi daha hayırlıdır.
Gayet iyiyim teşekkürler. Belimin ortasında ve sağ memede keskin ağrılar var ama geçer. Ben de işteyim. Bugün asistanım yok, onun haricinde her şey yolunda. Gece 2.30'a kadar uyuyamadım, çok uyumuşum gibi 6.00'da uyandım. Yine de enerjiğim bu enerji nereden geliyor ben de şaşkınım.
Günaydın arkadaşlar Allah yardımcınız olsun çalışırken zor olur gercekten. Bende okul öncesi öğretmeniyim hamıleyım diye bıraktım cocuklarla yapamazdım. 2 yıl çocuguma ayırıcam sonrasında başlarım dedim. Okadar halsizım ki zaten nasıl yapardım düşünemıyorum.