2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Evet canım mantıklı ama ıste annemlerın ordakını sevıyorum ben kendı semtımdekını sevmıyorum annemlerın orayla aramda 25km var sureklı gıdemem kı:/

Ben hıc saglık ocagına gıtmedım hala annemlerın orda cunku kaydım saglık ocagına gıtmek sart mı acaba?

Evet cnm tansiyon kilo kontrolün oluyor 20.haftadan sonra da bebeğin kalbini dinlemeye başlıyorlar ve üç tane asi olacaksın tetanoz

Canım gozun aydın cok sevındım saglıkla ılerlesın bolca dınlen

Amin. Bana ilginç gelen normalde bir çarşaf veriliyor ya, çataldayken üstüne atmak için, onu sorduğumda yüzüme bön bön baktılar. Sonra araştırdım, devlette de veriliyormuş. Resmen kurbanlık koyun gibi çıplak kalıyorsun doktorun karşısında.

AAAA ama gerçekten saçmaymış
şimdi bana ultrasonla baktıkları için hani örtü mörtü fark etmedim tabi ki gerek olmadığı için.
ay umarım kamerasını temizliyorlardır off

Ah biliyordum işte bosu boşuna strese soktular senide gözünaydın canim ❤

Asılarımı ozel bır hastane fln yapmaz mı ben yasadıgım semtı sevmıyorum oraya cocuguda kendımıde goturmek ıstemıyorum acıkcası:/
ozelinde yaptigi asilar var cnm zaten ucretleri pahali ama digerlerini devlet yaptiriyo asmde ücretsiz dogunca hastanede k vitamini ve hepatit 1 yapiliyo sonra 1 aylık 2 aylik 4 aylık falan öyle 3 yaşına kadar aşıları oluyo boy kilo basolcumu takibi yapiliyo

Kuzum sıgortam var ucret odemıuorıö

Çok çok sevindim cnm

Evet canım mantıklı ama ıste annemlerın ordakını sevıyorum ben kendı semtımdekını sevmıyorum annemlerın orayla aramda 25km var sureklı gıdemem kı:/
Ama cocuk dogduunda saglik ocaginda asilari olucak ona gore ayarlayin bence. Ben hic asi olmadim istemedim sadece kilo takibi vardi onuda telefonla bildiriyordum hoc gitmedim saglik ocagina.

Cok sag olun kizlar hepinizi tek tek alintilayamadim Gercekten dun oglenden bu sabah ogrenme surecime kadar ne yerdeydim ne gökte bi yere sigamadim 4-5 saatlik uykuyla gittim.
Allah bin kere razı olsun gorumcemden evdeki hersey en önemlisi oglumun tum bakimi onda. O olmasaydi ne yapardim bilmiyorum cunku onumuzdeki bu 1 hafta boyunca surekli yatmam gerek. Oncesinde de zaten kanamadan dolayi riskliydi kiz kardesim gelip bakmisti birsz. Aileler sehir disinda olunca boyle seyler cok zor oluyor. Neyseki yakin yerdeler. 3-4 saatlik mesafe.
İnsallah hepimiz hayırlısıyla kucagimiza alalim hayirli saglikli uzun ömürlü evlatlarimiz olsun. Beynim yandi dunden beri ben biraz uyuyayim.
Eger gorumcem olmasaydi ne yapardim dusunemiyorum 15 tatil sonrasi icin bakici dusunuyorduk eve ama bu 10 gunluk surecte kimseyi bulamazdim

Başka sağlık ocağı dene canım daha yakın illa vardır.
Bende kendi mahallemde ki değil sırf ebemden dolayı başka sağlık ocağına gidiyorum ve aşırı ters kaldığı halde :) 20 dakika uzaklıkta. Küçük şehirde büyük mesafe 20 dakika

Ben hiç sağlık ocağına gitmeyi düşünmüyorum çünkü hastahanede çalışıyorum
Canim asilari vs istersek herseyi ama herseyi ozelde yaptirsak bile cocugu gormeleri açısından gitmek zorunlu bazi dönemlerde. Cunku bazen Allah korusun kotu seylerle de karsilasabildikleri icin gormeleri gerekiyor.
Onun haricinde devletin karsiladigi butun asilar ozelde de yapiliyor aynen özele gidilebilir.
Bizim bagli oldugumuz ebe ayni zamanda yakin arkadasimdi tecrubesini bildigim icin ona gittim hep. Oglumun asilarini da o yapti.
Ozel asilarin hepsini ozelde olduk. Simdi 3 yasina yaklasti menenjit asisinin tek dozu kaldi sadece sukur

AAAA ama gerçekten saçmaymış
şimdi bana ultrasonla baktıkları için hani örtü mörtü fark etmedim tabi ki gerek olmadığı için.
ay umarım kamerasını temizliyorlardır off

Muayene koltuğundaki örtüyü değiştirecek misiniz diye sorduğumda, temiz örtünün yerini gösterdi hemşire. Benden önceki hastadan kalan kirliyi de çöpe atabileceğimi söyledi. Resmen mikrop muamelesi yaptı ya. Üzerine doktor da boş gebelik deyince, o sayfayı tamamen kapattım.

Ben bı arastırıcam bunu en azından yakın semt gıdebılırım bakalım yınede doktoruma sorucam gereklı derse tabıkı:)

Ama cocuk dogduunda saglik ocaginda asilari olucak ona gore ayarlayin bence. Ben hic asi olmadim istemedim sadece kilo takibi vardi onuda telefonla bildiriyordum hoc gitmedim saglik ocagina.
Asıları hastaneler yapmıyor mu mesela canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…