- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.089
- 258
Selam kızlar günaydın. Gebelik öncesi toksoplazması negatif çıkan arkadaşlar testi doktorunuz tekrar ettirdiler mi aylık falan ben dikkat etmeye çalışıyorum dışarıda yemeyi sıfır hale getirdim evde bile yeşillik yemiyorum ah canım nasıl sucuk istiyor ama bu illet çiğ eti kestiğimiz tahtadan falan bile elimizle buşabiliyormuş
erkek geçti içimden :)Cinsiyet tahmini yapabilir misiniz tatlı anneler sizce ne 12+0 bugünden ultason ense kalığı 1.4 çıktı
Cinsiyet tahmini yapabilir misiniz tatlı anneler sizce ne 12+0 bugünden ultason ense kalığı 1.4 çıktı
Ben de 3 4 kere yaşadım canim. Korktum senin gibi ama cok şükür iyiydi hep bebeğim. Progestan kullaniyorum ben de panik olma olumlu düşün benim bebiş 1 haftada önden gidiyo gelişim olarak. Moral cok önemlikızlar çok şükür bebeğim iyiymiş kalbi atıyormuşsadece bu kadar bilgi alabildim doktor zaten çok kısa geçiyor herkesi,2-3 gün geri çıktı ama o cihaza güvenemiyorum ölçümlerde hep geri çıkıyor zaten 5şubatta kendi doktorumdayım,progestan ve vitaminler yazmış ama şimdilik progestanı alıcam,9+0 oldum bugün Martilikiz07 ve ilk kez lekelendim ama çok yoğun ve koyu kahveydi
Cinsiyet tahmini yapabilir misiniz tatlı anneler sizce ne 12+0 bugünden ultason ense kalığı 1.4 çıktı
Allah razı olsun, sadece dua
Yok canım bugün gittik tekrar doktora kürtaj olacağım perşembe gününe randevu verdi kan sulandırıcı kullandığım için hemen yapmadılar. İlginiz için çok teşekkür ederimCanım bir gelişme var mı?
Bugün verdim kanı canım bakalım bi kaç gün sonra çıkar dediler bana bende erkek gibi hissettim ilk ama şimdi hiiç hissedemiyorumkiz gibi geldi. Bide beta hcg ne cikti ikili teste.
Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda saglıkla bır bebegın olsun ınsallahYok canım bugün gittik tekrar doktora kürtaj olacağım perşembe gününe randevu verdi kan sulandırıcı kullandığım için hemen yapmadılar. İlginiz için çok teşekkür ederim
O aksilik bende de var yanı en ufak bıseye sınırlenıyorum ama bebek ıcın stresten uzak kalman gerekıyor tum hormonlarımız degısıyor sanırım normal:)kızlar ben hamilelik depresyonu yaşıyor olabilirim.
Şu deprem mevzusunu çok takıyorum mesela.
genelde o kadar çok şeye takılıyorum ki kendimi ne işe ne gezmeye odaklayamıyorum.
Bu şekilde iyi bir anne olabileceğimi de düşünmüyorum.
yarın işten izin alıp arkadaşlarımla buluşucam, yıllık iznim var kullanmadım.
resmen volkan konağım. hatta nazım hikmetin şiiriymiş nazım hikmetim
çekilmez bir kadın oldum uykusuz aksi lanet
Nohut yedim dün gazdan çatladım resmen .. daha da yemembende çok mide yanması var normalde.
normalde ayda 2-3 kere talcid içiyordum.
e şimdi hamileyiz malum içemediğim için ya sade soda, maden suyu içiyorum, özellikle kuru fasulye-nohut benzeri şeyler yedikten sonra. ya da soğuk-ılık süt. Sütü de yarım bardak içmek lazım, çok içince o da mideyi bir allak bullak ediyor.
şu ana kadar çok aman aman sıkıntı çekmedim şükür.
Yok canım bugün gittik tekrar doktora kürtaj olacağım perşembe gününe randevu verdi kan sulandırıcı kullandığım için hemen yapmadılar. İlginiz için çok teşekkür ederim
Çok şükür canımmkızlar çok şükür bebeğim iyiymiş kalbi atıyormuşsadece bu kadar bilgi alabildim doktor zaten çok kısa geçiyor herkesi,2-3 gün geri çıktı ama o cihaza güvenemiyorum ölçümlerde hep geri çıkıyor zaten 5şubatta kendi doktorumdayım,progestan ve vitaminler yazmış ama şimdilik progestanı alıcam,9+0 oldum bugün Martilikiz07 ve ilk kez lekelendim ama çok yoğun ve koyu kahveydi
Geçen gün canım çok sucuk istedi yedimSelam kızlar günaydın. Gebelik öncesi toksoplazması negatif çıkan arkadaşlar testi doktorunuz tekrar ettirdiler mi aylık falan ben dikkat etmeye çalışıyorum dışarıda yemeyi sıfır hale getirdim evde bile yeşillik yemiyorum ah canım nasıl sucuk istiyor ama bu illet çiğ eti kestiğimiz tahtadan falan bile elimizle buşabiliyormuş
Nohut yedim dün gazdan çatladım resmen .. daha da yemem
Cok yorma kendini ayakta cok kalmamaya çalış. Dün ben tüm gün ayaktaydim tam buraya yazdim ya biraz önce şimdi bi gittim ki benim de lekelenmem olmus yine. Yormamaya çalış kendinikızlar çok şükür bebeğim iyiymiş kalbi atıyormuşsadece bu kadar bilgi alabildim doktor zaten çok kısa geçiyor herkesi,2-3 gün geri çıktı ama o cihaza güvenemiyorum ölçümlerde hep geri çıkıyor zaten 5şubatta kendi doktorumdayım,progestan ve vitaminler yazmış ama şimdilik progestanı alıcam,9+0 oldum bugün Martilikiz07 ve ilk kez lekelendim ama çok yoğun ve koyu kahveydi
Canım benim göğüslerim sekizinci haftadan beri çok şişti. Resmen dokunamıyorum. Uyurken acıyor bazen üzerine yatıyorum bilmeden. Normal ama sanırımKizlar selam ben 10. Haftadayim hepimize saglikli bebisler diliyorum... Ortalama sizler de bu haftalardasiniz sanirim. Gogusleriniz ne durumda? Hep cok mu sis yoksa arada daha rahat oldgnuz oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?