Amin canım inşallahKizlar selam ben 10. Haftadayim hepimize saglikli bebisler diliyorum... Ortalama sizler de bu haftalardasiniz sanirim. Gogusleriniz ne durumda? Hep cok mu sis yoksa arada daha rahat oldgnuz oluyor mu?
2 haftaya biter seninde bence
bir çok kişi yaşadık bunu canım,evet zor bi durum bende dün ilk kez yaşadım kahveydi benim ama çok yoğundu,seninde sıkıntı yoktur ilk 3aylık dönem içinde çok sık görülüyormuş,güzeş haberlerle gel inşallahDun gece 4 gibi 3-4 damla pembe kanamam oldu ilk defa. Bugun bi tip merkezine gitmeyi dusunuyorum bi sknti var mi diye suan kanamam yok ama korkum beni mahvedecek
Sabret kuzum azıcık kalmış eve gidince güzelce uyur dinlenirsinmesainin bitmesine 2 saat var ve benim deli gibi uykum geldi bilee
onlar yetişiyor allah onu ayarlıyor canım merak etme ,kızımda hep 5 gün geriden geliyordu .boyu uzundu o yüzden hep zayıf görünüyordu.1 yaşında etleri kat kattı.pişiyorduİnşallah canım. Bebeğin gelişimine göre bugün 10+0'dayım. Sağlıkla gelsin de, gerisi mühim değil.
onlar yetişiyor allah onu ayarlıyor canım merak etme ,kızımda hep 5 gün geriden geliyordu .boyu uzundu o yüzden hep zayıf görünüyordu.1 yaşında etleri kat kattı.pişiyorduşimdi ise afeti devran maşallah,
bazen boyu uzun bebekler anne karnında geri gibi görünüyorİnşallah canım. Bebeğin gelişimine göre bugün 10+0'dayım. Sağlıkla gelsin de, gerisi mühim değil.
Canım testi tekrarladı mı doktorun bu süreçte, kendi istemdi ama ben içim rahat etsn diye çarşamba devlet hast. yaptırcam inşcanım bendede toksoplazma var,ama iğrenmem yok bişey varki söylemicem su niyetine onu içiyorum.inşallah seninde tez vakitte geçer.
kızım 9 yaşındaÖyle, başlangıçta benimki de 4 gün geriden geliyordu, geçenki kontrolümde öne geçmişti. Acaba diyorum gelişimi hızlı olunca bulantı 12'den daha önce biter mi? Benimki kendimi avutmak
Yaaaa ben o kat kat elleri yerim yeeeriiim, bir de baldırları kimbilir ne güzeldir o yaşlarında ya.
Maşallah, Allah bağışlasın.
yok canım tekrarlatmadı kızımdada vardı çünkü.çok takma kafana birşey olmuyorCanım testi tekrarladı mı doktorun bu süreçte, kendi istemdi ama ben içim rahat etsn diye çarşamba devlet hast. yaptırcam inş
Ben hamile kaldigimdan 2defa yaptirdi doktorum toxoplazma testini ilkini hamile kaldigimi ogrendigim hafta digerini bu yakinlardaCanım testi tekrarladı mı doktorun bu süreçte, kendi istemdi ama ben içim rahat etsn diye çarşamba devlet hast. yaptırcam inş
ya eve gidince kaçıyo uykum şuraya bi çekyat olaydı varya ne uyurdummmm :)bir çok kişi yaşadık bunu canım,evet zor bi durum bende dün ilk kez yaşadım kahveydi benim ama çok yoğundu,seninde sıkıntı yoktur ilk 3aylık dönem içinde çok sık görülüyormuş,güzeş haberlerle gel inşallahbenim azönce yine gelmiş ama yine kahve
Sabret kuzum azıcık kalmış eve gidince güzelce uyur dinlenirsin
bazen boyu uzun bebekler anne karnında geri gibi görünüyoronu allah biliyor ,ben ne erken doğumlar ,ne hasta bebekler gördüm.allah herşeyi öyle güzel ayarlıyorki.bu arada sende benim gibi bir derdim vara çok uğruyorsun.dert sahibi olcaz
kızım 9 yaşındaküçük bir ergen artık kendileri,sevdirmiyor
benim kızımda nisan 2011.amin canım cümlemizinkini korusun rabbim.Benim de yeğenim var. 2011 Mayıs doğumlu. Tam bir Buckingham Palace'lı leydi. Allah'ımmmm insanın içi titriyor bakınca. Hepsini Allah esirgesin.
Ahh ahh .. Artık bu konuda utanma duygumu kaybettimherkes gazlıymış yaben de utanıyordum rahatladım şimdi
Bir şey yoktur canım ama sen yinede git. İçin rahatlar. Güzel haberlerini bekliyoruz.Dun gece 4 gibi 3-4 damla pembe kanamam oldu ilk defa. Bugun bi tip merkezine gitmeyi dusunuyorum bi sknti var mi diye suan kanamam yok ama korkum beni mahvedecek
Şu mesajı okuyunca gözlerim açıldı, hemen gelsin o zamanlaray çok tatlı olcaklar ya kürdan bacaklar özgürtam öpmelik
benim kızımda nisan 2011.amin canım cümlemizinkini korusun rabbim.
Dun gece 4 gibi 3-4 damla pembe kanamam oldu ilk defa. Bugun bi tip merkezine gitmeyi dusunuyorum bi sknti var mi diye suan kanamam yok ama korkum beni mahvedecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?