Eki Görüntüle 2581684
merhaba kızlar bugün bebişi gördüm uzun zamandırda yazamıyorum yoğun çalıştığım içincinsiyet yorumları alabilirim elleri ayakları oynuyor çok hareketliydi hamile olduğuma inandım resmen
Merhaba kızlar. Bugün benim de kontrolüm vardı. Her şey yolunda çok şükür. Tam 13. Haftada bugün dedi doktorum. Nifty testini yaptırmışız iyi ki yoksa daha bir süre göstermeyecekmiş bu kız bize kendisini dedi Kolları, bacakları oynuyor epey hareketli, dizlerini falan büküyor Darısı güzel haberlerle hepinize olsunOradan da diyetisyen randevum vardı o da güzel geçti kilo almamışım. Benden haberler böyle
Kızlar iyi akşamlar bende yeni katıldım aranıza . Cinsiyeti öğrenen var mı ? Benim çarşamba kontrolüm var ikili tarama yapılcak merak ediyorum acaba söyler mi diye .
Kızlar iyi akşamlar bende yeni katıldım aranıza . Cinsiyeti öğrenen var mı ? Benim çarşamba kontrolüm var ikili tarama yapılcak merak ediyorum acaba söyler mi diye .
Benimde erkek olsa olmayacak oğlumun herşeyi yeni temiz ama kız istiyorum çok hevesleniyorum kız çocuğuna giydirip süslüyorlar tokalar falan çok sevimli oluyorlar
Off gerildim... bir kaç gündür mantar gibi bir akıntı vardı koyu ve sarı-yeşil renklerde. Az önce kahverengi gibi bir akıntı gördüm ne bu şimdi napıcam ben off