Çok geçmiş olsun bende geçen ay ayağımı burktum kırıldı göbeğimin üstüne düştüm gittim acile hemen birşey olmamıştı canım iyiydi bebekYok canım çok sert düşmedim aslında oturur pozisyonda düştüm. Salı günü doktor randevum var allahın izli ile inşallah bişey olmaz diye dua ediyorum bakalım
Çok geçmiş olsun canım darısı bana inşallahÇok geçmiş olsun bende geçen ay ayağımı burktum kırıldı göbeğimin üstüne düştüm gittim acile hemen birşey olmamıştı canım iyiydi bebek
Benim hamile olduğumu öğrenmeden önce çıkmıştı ordan anlamıştım hamile olduğumuKızlar göbek çizginiz çıkmaya başladı mı ? ( Linea Nigra )
Ben de ramazan bayramından sonra ailemin yanına gideceğim. Doğurmak üzere orada kalacağım
Uçakla gitmekten başka şansımda yok.
Siz nasıl gitmeyi planlıyorsunuz? Otobüsle ise zor olur mu bilemedim.
Sağol canım amiinn korkma ama çok sert düşmediysen için rahat olsunÇok geçmiş olsun canım darısı bana inşallah
Hadi ya :) benimde göbek deliğimin altından yavaş yavaş belirmeye başladı göbek büyümeye başlayınca daha da netleşir sanırımBenim hamile olduğumu öğrenmeden önce çıkmıştı ordan anlamıştım hamile olduğumu
Yok canım o kadar sert değil hatta bugün popomda ağrı kalmadı bile normalde canım çok tatlıdır hemen hastaneye koşarım ama o kadar sert olmadığı için gitmedimSağol canım amiinn korkma ama çok sert düşmediysen için rahat olsun
İlk gebeliğimde 7.5 aylık hamileydim 10 saat tren yolculuğu yapmıştım canımBen de ramazan bayramından sonra ailemin yanına gideceğim. Doğurmak üzere orada kalacağım
Uçakla gitmekten başka şansımda yok.
Siz nasıl gitmeyi planlıyorsunuz? Otobüsle ise zor olur mu bilemedim.
Kesinlikle otobüstense özel araçla gitmek rahatlık.ya uçakla hava alanına uzak "sarımsaklı" ve saçma bir pahalılık oluyor. ve havaalanına ulaşmak ayrı bir maliyet ve yorgunluk. otobüste ayaklarım çok şişebilir.
ben en iyisi arabayla gitmek diyorum. istediğimiz zaman dururuz ederiz.
eşim de nedense araba kullanmak istemedi bi.
bi de bavullar falan rahat ederiz yani. istediğimiz kadar eşya koyabiliriz.
Katılıyorumkızlar tek tek alıntı yapamadım şu testlerle ilgili.
ben 2li test yaptırdım.
şimdi benim tam 3lü test zamanım haftaya
ama doktor üçlü değil başka bir şey yapacağız dedi.
Bir de üçlü ya da ikili yapmadan direk 4lü test varmış daha da kesin.
ya çok ikilem bir durum gerçekten ve bence herkesin kendi kararı ya da çiftlerin kendi kararı olmalı bu.
Ben doğumda bir sürprizle karşılaşmamak, birden bir yıkıma uğramamak kendimi alıştırmak adına yaptırmayı -kendim için- daha uygun buldum sadece. Fikir olması açısından diyorum.
Aynen rengi koyulaşır yavaş yavaş ilk hamileliğimde de hamilelik belirtilerini araştırıyodum bu çizgi vardı belirtide bi akşam banyo yaptım fark ettim ki çizgi var aradan birkaç gün geçti test yaptım pozitifHadi ya :) benimde göbek deliğimin altından yavaş yavaş belirmeye başladı göbek büyümeye başlayınca daha da netleşir sanırım
Ben başladım canım almaya. Dursun kenardakızlar arkadaşlar cok erken diyor zıbın alacaktım hevesımı kaçırdılar sizcede erkek mi . birde o 6 aylık hamile ben diyor 7.5 aylık falan olmadan almam diyor .
İçinden geliyorsa alabilirsin canım insan hevesleniyo neden alamayasın ki cinsiyet belli değilse de unisex alabilirsin bencekızlar arkadaşlar cok erken diyor zıbın alacaktım hevesımı kaçırdılar sizcede erkek mi . birde o 6 aylık hamile ben diyor 7.5 aylık falan olmadan almam diyor .
Ben de yurt dışına gidiyorum canım bebişi karnımda gezidircemkızlar bayrama tatil aldım
umarım yolda doğurmam
ramazanda 7 aylık oluyoruz kızlar siz neler düşünüyorsunuz tatil anlamında
Yaa maşallahGünaydın kızlar.Bu da benim göbüş
Konunun başlarında da yazmıştım canımkızlar arkadaşlar cok erken diyor zıbın alacaktım hevesımı kaçırdılar sizcede erkek mi . birde o 6 aylık hamile ben diyor 7.5 aylık falan olmadan almam diyor .
Hazıranda gıtmeyı dusunuyorum bende bakalım doktora sorucam yarın ona gorekızlar bayrama tatil aldım
umarım yolda doğurmam
ramazanda 7 aylık oluyoruz kızlar siz neler düşünüyorsunuz tatil anlamında
Ben aldım canım dün kendiminkileri. Risk düşük çıktı ve 3lüye gerek yok dedi doktor. Bilemedim yaptırmak gerekir miBen de yaptırmazsam pişman olurum diye yaptırdım ama sonuçları alasım bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?