2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hanimlar, bir cogunuzla ozelden gorusuyoruz zaten. Sizleri takip etmeye devam edecegim, grup benim icin misyonunu yitirmistir. Affiniza siginirak gidiyorum. Guzel haberlerinizi zaten ozelden yazisiriz. Ben de size gidisatla ilgili bilgi vermeye gayret edecegim. Kalin saglicakla. Hepinize simdiden saglikli dogumlar diliyorum.

Son düzenleme:
Oğlumda temiz çıkmıştı canım bunun daha pazartesi çıkacak sonucu inşallah temiz çıkar
Aynen canım sende bendensin unutmuşum ama doğumdan sonra gidecek o kilolar ben inanıyorum

Canımın grubun huzurunu bozanları çıkarsak sen niye gidiyorsun ki

Benim etrafımda tam onlardan var 7ay dolsuncularama tınnnnnkimseye hesap vermem alır alır kenara atarım valla misstabi cinsiyette öğrenmeyince alışverişte ne bilim nasıl olurhep unisex

Neden misyonunu yitirdi ki canım? Neyden rahatsızsın?

Oğlumda temiz çıkmıştı canım bunun daha pazartesi çıkacak sonucu inşallah temiz çıkar
Aynen canım sende bendensin unutmuşum ama doğumdan sonra gidecek o kilolar ben inanıyorum
Ben var ya boğazımı tutarsam iyi kilo veririrm bakalım tutmaya çalışıcazsonuçların güzel çıkacak Allahın izniyle canım

Malesef canım hamile değilim adet oldum

Benim etrafımda tam onlardan var 7ay dolsuncularama tınnnnnkimseye hesap vermem alır alır kenara atarım valla misstabi cinsiyette öğrenmeyince alışverişte ne bilim nasıl olurhep unisex
Unisex şey bulmakta zor ona katılıyorum
Dün oyuncak kargom geldi işyerine, banada iş arkadaşım erken değil miydi falan dedi. Bana göre değil sana göre öyle miydi o zaman bir daha almayayım dedim. Şakaya vurdum ama bekar benden küçük kız yani. Demek istediğim kulaktan dolma bilgilerle hala devam ediyor bu. Biri atmış ortaya bebek alışverişi 7. aydan sonra diye öyle gidiyor

Denize aşık biri olarak ben neysede çocuklar için bizde yakınlarda bi yere gidebiliriz tabi çocuklar şimdiden hayal kuruyor

Rabbim şifa versin bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın inşaallah

Biz 7.aya kadar tamamlarız artık düzeni bozarız belkisonrada oturur göbüşleri severizşaka bi yana cidden al al bitmiyor çünkü araştırma boyutuda oluyor bu işin bence hiç erken değil vallahi 3-5ay sonra ohh iyi ki almışız deriz

Ben de alıyorum. Bir daha bu indirimi denk getiremeyeceğim. Hatta pazartesi beklediğim bir park yatak var onu alacağım.

Aylara bölerek almak maddi olarak rahatlatır. Hepsi aynı aya geldiğinde zorlar. Burun aspiratörü, küvet, beşik, bebek arabası, oto koltuğu o bu derken ihtiyaç listesi uzayıp gidiyor. Her bez her çocuğa yaramadığı için bez stoklama kısmı olmuyor . Ama bi liste yapmak gerek bebeğe ve anneye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…