- 30 Ağustos 2009
- 2.050
- 3.282
- 658
- 31
Hadi gözünüz aydın süper bir haber maşallah kaç haftalık
5+4 dedi canım. Uygulamalarda da aynı cıkıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi gözünüz aydın süper bir haber maşallah kaç haftalık
Gözünaydın canım sırada kalp atışını duymak varKızlar keseyi gördükk![]()
Gözünüz aydın çok mutlu oldum sıra kalp atışındaKızlar keseyi gördükk![]()
Yaaa masalllahhh bu goruntuyu ne zaman gorebılırım acaba:)Eki Görüntüle 2566466
Kızlar kesemiz rahat gözüktü. Ama bebek konusunda öyle değil. Kese içinde beyaz bir şey var o bebek olabilir ama kesin değil dedi. Bebeğini gören arkadaşlarım var mı elinizde ultrason fotoğrafı?![]()
Canım benim 5+4 müş. İşte sadece keseyi net görebildik:)Yaaa masalllahhh bu goruntuyu ne zaman gorebılırım acaba:)
O baya baya yolc kesesi canımEki Görüntüle 2566466
Kızlar kesemiz rahat gözüktü. Ama bebek konusunda öyle değil. Kese içinde beyaz bir şey var o bebek olabilir ama kesin değil dedi. Bebeğini gören arkadaşlarım var mı elinizde ultrason fotoğrafı?![]()
Bende hıcbısey yokBenimde kontrolum cuma gunu. Hem heyecanliyim hem de bazen kafaya takiyorum bir seyleri :) mide bulantilarim basladi birde.
Ayy gerçekten miiO baya baya yolc kesesi canım
gözün Aydın yanında bebiş büyüyüp o kesecik yok olacak orayı bebiş dolduracak![]()
Cnm öncelikle gozunaydinEki Görüntüle 2566466
anammm çok mutlu oldum kesemizin maşşallahı var :=)))) canım o keseyi bebek dolduracak allhın izniyel sonra o foroları atarızEki Görüntüle 2566466
Bıde ben:)En son ben gorucem sanirimrabbim nasip etsinde varsın geç göreyim
Sen salı göreceksin allahin izniyle cnmBıde ben:)
haha bende varım :)))Bıde ben:)
Sen ne zaman gideceksin cnm beta kackihaha bende varım :)))
Insalllahhhhh kuzummmmSen salı göreceksin allahin izniyle cnm
Gözükür canımAyy gerçekten miiBakalım Siirt’e dönünce birde oradaki doktora gidicem.
Bebiş 2 haftaya net bir şekilde gözükür herhalde değil mi canım?![]()