- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle vallahi yazik kiz bosuna kendisini yormus halı falan. Ben bugun supurdum sildim baktım yapabilcegim is degil esime devrettim. Oyle bisey olabilir mi temiz ev istiyorum ama ben elimi surmiyim ne guzel :)
Kaç yaşında oldu bide narkozun etkisi çocuklarda uzun sürüyormu ilk uyandıklarında nasıl oluyorlar ağrıları oluyor mu sonradan zahmet olmazsa sana sorabilir misin![]()
Arkadaşlar bu sertleşme, kayma kasılma olabilir muhakkak doktorunuza danışın.
Magnezyuma ihtiyacınız olabilir.
Bir arkadaşa doktoru bu şekilde çare olmuş.En kısa zamanda doktorunuza hissettiklerinizi söyleyin sizi yönlendirecektir.
Bende de oluyor, netten arastırabilirsin kötü seyler yazmıyor bununla ilgiliArkadaşlar merhaba.. Gece kaşıntısı yaşayan varmı aranızda yani aşırı derecede değil ama genelde geceleri 5-10 dk süren ve kolumun bacağımın üst kısmında yoğunlaşan kaşıntılarım oluyor. İnternete çok bakıp strese girmek istemiyorum pek iyi şeyler yazmıyor. Cuma günü doktoruma söyledim ve kan idrar testi istedi sonuçlar henüz çıkmadı birde size sormak istedim. Korkmalımıyım bilmiyorum.![]()
Cok riskli.. Günlük temizlik tamam da genel temizlik için yardımcı tutmalısın..Ağırı ama. Napim yapmayınca yüz göz oluyoruzYaparım ben ama bel düzleşmesi var bende o mahvediyor beni iş yapınca yamuluyorum
![]()
Canım kasılma o bu aralar bende de baçladk. İlk gebeliğimde ben de bebek zannederdim, dr magnezyum vermişti, içtikçe azalıyordu. Cok küçükler zaten o derece hissedemeyiz henüz. Pıt pıt vurur sadece tatlı tatlıKızlar sizde de oluyor mu merak ettim iki gündür sol tarafım da bazen de kasık bölgesine yakın bazen de ortada böyle bi sertlik gibi bir şey hissediyorum anneme sordum bebek o dedi erkek kardeşimde o öyle hissetmiş gerçi benimde ikinci bebeğim olucak ama oğlum 11 yaşına girdiği için hiç böyle bir şey olduğu hatırlamıyorum annem erkek kardeşimi nasıl hatırlıyor onu anlamadım galiba sorun bendeee![]()
Kasılmanın hafifte olsa bi ağrı yapması gerekmez mi yaşamışsınız benim ağrım olmuyor sadece sanki bi küçük top gibi şey varmış gibi hissediyorum o bölgede cuma doktora gideceğim sorarım doktorada bende bebek zannettimCanım kasılma o bu aralar bende de baçladk. İlk gebeliğimde ben de bebek zannederdim, dr magnezyum vermişti, içtikçe azalıyordu. Cok küçükler zaten o derece hissedemeyiz henüz. Pıt pıt vurur sadece tatlı tatlı![]()
Bana sormamışsın ama görmüşken cevaplayın dedimKasılmanın hafifte olsa bi ağrı yapması gerekmez mi yaşamışsınız benim ağrım olmuyor sadece sanki bi küçük top gibi şey varmış gibi hissediyorum o bölgede cuma doktora gideceğim sorarım doktorada bende bebek zannettim![]()
AynenHea bu ay bi cok kişiyle peş peşeyiz![]()
Doktoruma bağlı canım ben çalışabildiğim kadar çalışmak istiyorummerhaba kızlar günaydın ,
merak ettiğim birşeyi sizlere de danışmak istiyorum.
çalışanlar için :) acaba hangi haftada işi bırakacaksınız? paylaşabilir misiniz?
merhaba kızlar günaydın ,
merak ettiğim birşeyi sizlere de danışmak istiyorum.
çalışanlar için :) acaba hangi haftada işi bırakacaksınız? paylaşabilir misiniz?
Teşekkür ederim buraya yazmasaydım bende benim bebek ne erken oynamaya başladı diye saf safff düşünecektim cvp veren herkese teşekkür ediyorumBana sormamışsın ama görmüşken cevaplayın dedim☺
Bu haftalarda rahim küçük ağrı yapmaz ama haftalar ilerledikçe rahatsızlık hissi veriyor.
Ne zaman gidiyorsun?? Herkes seni merak ediyor, seni bekliyorGünaydın kızlar mart randevu ayı olmuş valla herkes o ayı bekliyor.ben dahil zor duruyorum gitmemek için doktora.
Sorma bende Bilmiyorum ki bir hemen gideyim diyorum. Sonra içim yok yok az daha bekle diyor. Beklersem 20 martta gidicemNe zaman gidiyorsun?? Herkes seni merak ediyor, seni bekliyor![]()