• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ayrıntılı canım yanlış yazmışım ikili orta riskli çıktı

Hafta olarak yapılabilinecek hafta büyüdükçe zorlaşıyor görme olayı galiba sınır haftası. Oğlumda 21. Haftada yatırmıştım şimdi de o hafta da olur. Ama mesela gittiğim doktor bizim hastanede ki perjnatoglar 22. Haftada iyi görüyor o hafta istiyor dedi. Ikili test için takma ihtimal testi

Baş ağrısı konusunda sanırım yapacak birşeyimiz yok bol bol dinlenmemiz lazım.
bir de aklıma takılan bir şey var dün doktora gittiğimizde bana çocuğun 14 cm olduğunu söyledi doktorumuz ve sanırım yanlış bilgi verdi.Tüm siteleri okudum bu haftada söylediği ölçüde olması mümkün değil. Kuşkulanmaya başladım sizin durumlar nasıl?

Baş ağrısı konusunda sanırım yapacak birşeyimiz yok bol bol dinlenmemiz lazım.
bir de aklıma takılan bir şey var dün doktora gittiğimizde bana çocuğun 14 cm olduğunu söyledi doktorumuz ve sanırım yanlış bilgi verdi.Tüm siteleri okudum bu haftada söylediği ölçüde olması mümkün değil. Kuşkulanmaya başladım sizin durumlar nasıl?

Usg kağıdında fl yazıyorsa x 7 yap . Ama haftana göre büyük sanki emin olamadım. Birde bu haftalarda genelde boy değil de gramını diyorlar

İyi akşamlar 💕 detaylı ultrason muayenesi sağlıklı çıktı diye amniyo sentez yaptırmadım iyi mi yaptım acaba 🤔🤔

Eklentiler

• B18BFE74-3341-4536-8847-29C47D6B0FDB.webp
    B18BFE74-3341-4536-8847-29C47D6B0FDB.webp
    74,8 KB · Görüntüleme: 51
Ben 13 haftalık ken öğrendim erkek Allah’ın izniyle sağlıklı olsun yeterki 💕👶🏻
Banada 12+4 te 100/80 kız dedi sonra 16+4kesinleşti kızımız geliyor oğlum var erkek olsaydı o kadarda hazırlık gerekmiyordu ama kız olunca herşey baştan 🥰
Aynen sağlıklı olsunlar geri herşey hallolur zamanla
Senin paşayada maşallah ♥️😘

BEn bi kere 15 tatil dolayisiyla 17 gun oldu bide bu cumartesi gidicem 10 gun olucak onunla. Onun harici haftada 1😁😁 ay hareketleri hissedeyim de gitmiycem daha o cagirmadan ya. Manyak oldum. Ama iste hareketlere henuz baslamadigi icin kaygi oluyor hep. Yapi itibariyle de kaygi bozuklugu, endiseye yatkin bi insanım. Hamilelik süresince kafayi yemeden dogurursam sonra toparliyorum 😁😁

Yok be haraketleri surekli hissetmiyorsunki dun bn hic hissetmedim surt ustu yattm hissedeyim diye uyuya kalmisim 🙈 20.haftaya kdr rahat edemicez anlaşılan

Geçmiş olsun canım, umarım tekrarlamaz. 🙏 :KK200:

Epey de sürmüş güzelim. Geçmiş olsun. :KK200:

Evet. Tansiyonum her daim düşük. Düşük tansiyon bir gebelikte işime yaradı. :KK48:

:KK48: Allah iyiliğini versin fıstığım. Her şeyi kanıksadık normaldir deyip geçiyoruz artık. Normaldir. :KK70:

Geçmiş olsun. Benim korkum da bu. 3 yıl evvel vestibüler nörit tedavisi gördüm. 1 sene boyunca teşhis konulamadı. 7/24 baş dönmesi ve denge problemim oluyordu. Nihayetinde VNG denen cihaz sayesinde teşhis kondu ve 1,5 yıl ilaç tedavisi gördüm. Doktorum bu rahatsızlık sadece hamileyken tekrarlamaz demişti. Ama benzer baş dönmelerinden korkmadım değil. Ben pregnacare ve d vitaminini aksatmadan alıyorum. Umarım bu haftalara mahsus geçici bir şeydir. Yoksa ilaçları çok ağır.

He valla abla sadece senin de dedigin gibi yatinca oldugu icin önemsememiştim ama gittigimde sorayim doktora belki bi eksiklik var dir 🤣🤣

6 Mart bim kataloğuna bakın bebiş ürünleri var 😇
Reflü yatağı alacağım. Bir de gelenlere bakınırım aklıma yatan olursa alırım 🥰
Küvet seti alabilirsiniz çok uygun. Bende geçen sene A101 den almıştım.
Ya bende küveti düşündüm aslında ama sezaryen olursa ayaklı küvetler oluyor hemen almayın diyorlar napayım bilemedim 🤔😊

Back
X