- 19 Aralık 2012
- 441
- 707
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende çıkmadı mı daha ?ilk gebelikte geç çıkıyor (benim öyle olmuştu)Ay maşallah kızlar hepiniz zayıf hamile kalmışsınız herkesin çıkmış göbüşler![]()
izlemesemde illa ki duyuyorum kafamı toparlayamadım resmen ama neyseki oğlumda okuldan geldi şimdi etkinlik yapıcaz biraz kafam dağılırcanım haberleri okuyunca ben de erkek beklediğimden benim de aklıma aynı şeyler geliyor
tek farkla üzülemiyorum aksine oldukça sinirleniyorum, neyse siyasete hiç girmek istemiyorum.
yazık o kadar gence, başıma gelse ne hissederim ve nasıl yaşamıma devam ederim inan hayal bile edemiyorum.
Allah esirgesin, canını sıkma ama haber de olabildiğince az izlemeye çalış, öncelik çocuğun şu anda.
Allah bağışlasın evlatlarınızı,hoşgeldiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallhMerhaba bende aranıza yeni katıldım 14hafta içindeyim 12yaşındada ikizlerim var
Allah bağışlasın çocuklarınızı,inşallh sağlıkla kavuşursunuz bebeğinizedeMerhaba kızlar bu sf ya defa yazıyorum. Yıllar snra uygulamayi dün tekrar indirdm tlfnuma :) 2014 Mayıs ve 2016 temmuz annesiyim. Nasip olursa 2020 ağustosta 3. Kez anne olacamcinsiyetleri öğrendiniz mi ilk bebeklerinizin yorumları brz okudum ama hepsini okuyabilmek mümkün değil :) ben yarın gicedem kontrole heralde öğreniriz diye düşünüyorum. Hepimize saglikli dogumlar...
Bartu değişik ama Onur daha yumuşak okunuyor daha güzel benceİsim arayışlarına başladınız mı kızlarr? erkek ismi pek zor Liste yapıyoruz ya bakalım Sizce bartu mu onur mu
akşamları benimde şişkinlğim oluyor hatta midemden karnıma doğru ben gaz diye düşünüyorum benimkiniiki gündür akşamları karnım taş gibi olup sanki alta doğru baskı ve ağrı oluyo bu haftalarda normalmıydıkı 2. ci gebeliğim hatırlayamıyorum.
oo maşallahhO zaman benden de 15+5 ten herkese selamlar![]()
bende 1ay dayanamadımKızlar ben yarinki muayne icin cok heyecanliyim ❤ Ben 10 gunde boyle oluyorsam ayda 1 giden arkadaslar bigun onceyi nasil geciriyodur acaba :))
Ayaga kalkip cekinmeye usendim17+5
![]()
çok fitiz maşallah
Sağol canım inşallah sonlara doğruda böyle olurumizlemesemde illa ki duyuyorum kafamı toparlayamadım resmen ama neyseki oğlumda okuldan geldi şimdi etkinlik yapıcaz biraz kafam dağılır
Allah bağışlasın evlatlarınızı,hoşgeldiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallh
Allah bağışlasın çocuklarınızı,inşallh sağlıkla kavuşursunuz bebeğinizedeben bugün öğrendim oğlum olacakmış,benimde 3.çocuk 1kız 1oğlum var
Bartu değişik ama Onur daha yumuşak okunuyor daha güzel bence
akşamları benimde şişkinlğim oluyor hatta midemden karnıma doğru ben gaz diye düşünüyorum benimkini
oo maşallahh
bende 1ay dayanamadımBugün gittim 15gün olmuştu
maşallahh
çok fitiz maşallah![]()
Ben daha almadım ya aslında aldım ama hala gelmedi ,zaten dışarı çok çıkmıyorum eşofman taytla idare ediyorum bide sadece 1tane 40beden pantolonum var ama onunda önü kapanınca rahat olmuyorBenim şu an göbeğimi görseniz aklınız çıkarsabah normal oluyor Allahtan,dün hamiş pantolon aldım rahat ettim ama hamile pantolonlar daha da çıkardı göbeğimi sanki
Valla ben randevu öncesi geceyi uyuyamıyorum,sabahda baya erkenden başlıyorum hazırlanmayaKızlar ben yarinki muayne icin cok heyecanliyim ❤ Ben 10 gunde boyle oluyorsam ayda 1 giden arkadaslar bigun onceyi nasil geciriyodur acaba :))
Valla aslında düşünüyorum belki büyük beden normal pantalonlar denesem nasıl olur daha güzeller çünküBen normal pant hic kullanamiyorum hamileligimde. Şu dar ve kısa paca olanlari belide haliyle zıpcık gibimumkun degil giyilmez. Taytlerimde oyle.
Bende boyleyim canim en ufak bi durumda kalbim küt küt oluyor herseye. Biriyle tartisiyo oldugum bi anda da oluyo mesela soyliycegimi soyluyorum ama bide bana sorValla ben randevu öncesi geceyi uyuyamıyorum,sabahda baya erkenden başlıyorum hazırlanmaya
Zaten bi yere gideceksem dakikasında orda olmam lazım yada 5-10dk öncesi,bide kalbim nasıl atar sanki ilk defa doktora gidiyorum panik araktan mı neden bilemiyorum her şeyde böyleyim malesef
Randevu oncesi cikolata falan yememis miydin canimHerkese merbabalarrrrbugün doktora gittim herşey yolundaymış çok şükür tek sıkıntım düşük riskim vardı o halen devam ediyormuş nedeni ise bebeğimin eşi rahim ağzındaymıl bebekler yukarı çıktıkça eşini de yukarı alabiliyormuş onun dışı da herşey iyi dedi cinsiyeti göremedi çünkü bizimki poposunu üstüne oturmuş hiç kendini kıpırdatmadı doktor baya uğraştı çok inatçı bir bebek dedi 10 gün sonra tekrar çağırdı tatlı bir şeyler ye gel dedi bizde haberler böyle
![]()
Çıktı çıktı bende bi bende çabuk çıktı diye düşünüyodumSende çıkmadı mı daha ?ilk gebelikte geç çıkıyor (benim öyle olmuştu)
Böyle inatçılara hep kız diyesim geliyor :))Herkese merbabalarrrrbugün doktora gittim herşey yolundaymış çok şükür tek sıkıntım düşük riskim vardı o halen devam ediyormuş nedeni ise bebeğimin eşi rahim ağzındaymıl bebekler yukarı çıktıkça eşini de yukarı alabiliyormuş onun dışı da herşey iyi dedi cinsiyeti göremedi çünkü bizimki poposunu üstüne oturmuş hiç kendini kıpırdatmadı doktor baya uğraştı çok inatçı bir bebek dedi 10 gün sonra tekrar çağırdı tatlı bir şeyler ye gel dedi bizde haberler böyle
![]()
Çok şükürHerkese merbabalarrrrbugün doktora gittim herşey yolundaymış çok şükür tek sıkıntım düşük riskim vardı o halen devam ediyormuş nedeni ise bebeğimin eşi rahim ağzındaymıl bebekler yukarı çıktıkça eşini de yukarı alabiliyormuş onun dışı da herşey iyi dedi cinsiyeti göremedi çünkü bizimki poposunu üstüne oturmuş hiç kendini kıpırdatmadı doktor baya uğraştı çok inatçı bir bebek dedi 10 gün sonra tekrar çağırdı tatlı bir şeyler ye gel dedi bizde haberler böyle
![]()
Haksızlık etme neren şişmanBen de sisman hamilelerdenim.15+3
Aynen fark etmiyor mutlulukta,sinirde her durumdaBende boyleyim canim en ufak bi durumda kalbim küt küt oluyor herseye. Biriyle tartisiyo oldugum bi anda da oluyo mesela soyliycegimi soyluyorum ama bide bana sorkalbim cok hizli atiyor heyecan mutluluk sinir bicok durumda
Ohh artık keyfine bakAn itibariyle emekliyim arkadaslarİlk isim telefondan alarmlari silmek oldu. Ama bir yandan da kara kara dusunuyorum ben simdi ne yapacagim diye. 22 yildir calismaya alismisim. Hayatimda ilk kez issizim.
Bu hafta dozer gibi gecti uzerimden. İlk firsatta gecmise donuk okurum. Ama artik tekrar aranizdayim.
![]()