• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Tipinden belli ama saniyelik duruyor gbi her an kalkıp evin altını üstüne getircek gbi 😂😂
Aynen oyle hızına enerjisine yetişemiyoruz ya kendine kizdirmiyorda o kadar sevdiriyorki kendini herkese cilveli felan gider sarılır herkese çok cana yakın. 😊

Benim tüylenmelerde herhangi bir değişiklik olmadı. Göbüş bacak üstü fln zaten yok diğerlerindede değişiklik farketmedim ama kararma var. Bikini bölgesi ve koltuk altında. Patates sürsem mi acaba işe yarar mı diyorum.

Bende de öyle tuylenme killanma olmadı. Zaten sarı olduğum için rahat tim her zaman o konuda. Yayılma dışında bir sıkıntım yok.

Kızlar günaydın. Kendimi iyi hissetmiyorum. Dün eşimle tartıştık. Uzun zamandır bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum. Tarifsiz bir bıkkınlık ve yorgunluk var üzerimde. Eşime de çok kızgınım kırgınım. Bu 3. gebeligim ve tamamı okul dönemine denk geldi benim icin cok yorucu ve uykusuz geçiyor bir de 11 aylik bebegim ve 1 oğlum var. Ücretsiz izne ayrilmak istiyorum. Biraz da ceremesini o çeksin. Bana çok haksızlık yaptığını düşünüyorum. Evde oturup keyfime bakmak istiyorum..

Benim tüylenmelerde herhangi bir değişiklik olmadı. Göbüş bacak üstü fln zaten yok diğerlerindede değişiklik farketmedim ama kararma var. Bikini bölgesi ve koltuk altında. Patates sürsem mi acaba işe yarar mı diyorum.
Gecicek zaten canim dogumdan sonra biliyorsun eger cok gozunu almiyosa bisey yapma bence. Dogumdan sonra eski halini aliyor ya zaten.
Benim kas bıyık aynı hizda çıkıyor ama bi degisiklik olmadı. Cumartesi kaynimin sözü var carsambayi bekliyorum aldirmak icin tekrar cikarsa ugrasmiyim hsonuna diye 🤭

Kızlar günaydın. Kendimi iyi hissetmiyorum. Dün eşimle tartıştık. Uzun zamandır bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum. Tarifsiz bir bıkkınlık ve yorgunluk var üzerimde. Eşime de çok kızgınım kırgınım. Bu 3. gebeligim ve tamamı okul dönemine denk geldi benim icin cok yorucu ve uykusuz geçiyor bir de 11 aylik bebegim ve 1 oğlum var. Ücretsiz izne ayrilmak istiyorum. Biraz da ceremesini o çeksin. Bana çok haksızlık yaptığını düşünüyorum. Evde oturup keyfime bakmak istiyorum..
Hem iş hem evde 2 çocuk birde hamilelik gerçekten çok zor kesinlikle izne ayrılın daha iyi hissedersin kendini. Hic takma kafana bebekler herşeyi hissediyor .

Bencede izin iyi olabilir. Hamileliklerde snin peşpeşe . Yıpranmışsındır . Bebeğin küçük işten yorgun gelip bide ilgi vermen gerekiyor bencede biraz mola vermen iyi olur.
Kendini psikolojik olarak yıpranmış hissedersen evlatlarınlada yeterli ilgilenemezsin çünkü.
Morelini güzel tut dinlenmene bak.

Valla canim bu durumda calısanlara gercekten helal olsun ben sadece evimin isini zor yapıyorum/yapamiyorum. 1 oglum var 3 yasinda ancak onu kendimi idare ediyorum.
Sen hem 2 cocuk hem calisma hem ev esinin sana ekstra destek, yardimci olmasi lazim. Benim arkadas cevremin hepsi öğretmen ve hepsi ev cocuk konusunda esleriyle yarı yarıya temizlik vs hersey.
Ben evde is olarak biseyler yapiyorum ama bizde de duzenleyip toplama ve ogluma esim evdeyken beraber bakiyoruz ancak idare ediyorum.
Eger ihtiyacin varsa al iznini evinde dinlen.

Her sabah erkenden kalkip ise gitmek asla kolay degil bence hamilelikte bırak diger herseyi. İnsan yorgun bitkin oluyor.

Kız olmasını en çok büyük oğlum için istiyorum o çok istiyor ve bu konuda 1 kere kuzeni tarafından dislanmisti çok icerledi.
☺️Zaten ne geliyorsa bu kuzenler yüzünden başımıza geliyor benim kızım tek çocuk.9 yaşında kuzenleri in kardeşi olunca kızıma sevdirmemeler nispet yapmalar 😁ulen dedim sırf sizin için yapıyorum bu çocuğu .çok zorlu bir süreç atlattım ikinci için inşallah kızımın da kardeşi olur ilk senin kucağına vereceğim diyorum kucaklarına bile aldirtmadilar kardeşlerini.kizim kız kardeş çok istedi hep onun için dua ettim çok şükür ki kız dedi cinsiyetine

Öğretmenin sanırım bende öyleyim 3 aydır neler çektiğini Allah bilir ki benim kızım baya buyuk.hic dusunme al ücretsiz izin seneye bende dönemi kapamak için alacağım .benim maaş komple krediye gidiyor ama onuda eşim düşünecek.annelerin çektiğini onda birini cekmiuorlar

Valla canim bu durumda calısanlara gercekten helal olsun ben sadece evimin isini zor yapıyorum/yapamiyorum. 1 oglum var 3 yasinda ancak onu kendimi idare ediyorum.
Sen hem 2 cocuk hem calisma hem ev esinin sana ekstra destek, yardimci olmasi lazim. Benim arkadas cevremin hepsi öğretmen ve hepsi ev cocuk konusunda esleriyle yarı yarıya temizlik vs hersey.
Ben evde is olarak biseyler yapiyorum
Bencede izin iyi olabilir. Hamileliklerde snin peşpeşe . Yıpranmışsındır . Bebeğin küçük işten yorgun gelip bide ilgi vermen gerekiyor bencede biraz mola vermen iyi olur.
Kendini psikolojik olarak yıpranmış hissedersen evlatlarınlada yeterli ilgilenemezsin çünkü.
Morelini güzel tut dinlenmene bak.
Ben evde is olarak biseyler yapiyorum ama bizde de duzenleyip toplama ve ogluma esim evdeyken beraber bakiyoruz ancak idare ediyorum.
Eger ihtiyacin varsa al iznini evinde dinlen.
Yani şöyle ki 2. oğlum ilkine hiç benzemedi. Cok huysuz uykusuz bir bebek. Yazın hic bir sey yapamadım memeyi bırakmak istedi cok zorladi beni. Inatci ve hareketli bir bebek masallahi var. Hani kolay gecmedi gunler ama sağlık olsun yeter.okulda onu da cok özlüyorum. Eşim geceleri yardımcı bebek ağlayinca kalkar getirir emziririm ben o sut içirir gazını çıkarır uyuyana kadar yatmaz ilgilenir. Evlendikten sonra ilk kez gecenlerde ütü yaptı bitirene kadar gık demedi. Ekim ayından beri de haftada iki gün temizliğe bayan geliyor sadece odalar icin tuvalet banyo mutfak bende çünkü kimsenin yaptığı içime sinmiyor. Pazara markete birlikte gideriz yapilacak alınacak hallederiz birlikte. Kısıtlamaz karışmaz vs ama ben bunaldım.

Back
X