Kan ilacı başlamış mıydın canım?
yok
bu cumartesi gidince ona da başlatır sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan ilacı başlamış mıydın canım?
Benim bu konuda kafam çok karışık.Ben Bi tane kısa kollu aldım. En kötü çok üşürsem hırka giyerim diye. Bi tane de ince tril tril ama uzun kollu aldım hastaneye. Zaten 1 2 ay sonra kışa gireceğiz çok kısa bakmadım kendime de bebeğe de iç anadolunun bağrında yaşadığım için![]()
Aa ben de yazacaktım bunu unutmuşum. Ben arada bakıyorum da, 20 liraya çok güzel yazlık pantolon aldım, tam evde giymelik rahat gecelik aldım, bir kaç şey daha ve cidden çok ucuza geldi.Kızlar yazılanları okuyamadım yazan oldu mu bilmiyorum ama lc de indirim başlamış gecelikler 35 pijamaları 60 liradan başlıyor bebek kıyafetlerinde de var indirim
Büyük ihtimal başlatır. Zaten değer çok yüksek değil.yok
bu cumartesi gidince ona da başlatır sanırım
Heryerde farklı mıdır nedir bilemedimGünaydın ..
Evet ben de 20.haftamda aşı olmaya gideceğim. Ama benim ilk aşım olacak.
Yaaaa maşallah oğluna163 gr 16 cm bir oğluşla geldik
Şuan için sağlıklı gözüküyoruz
Haftamızla uyumluyuz![]()
163 gr 16 cm bir oğluşla geldik
Sanırım farklı canım baksana. Benim annemde asm de çalışıyor farklı bir ilde, o da 20.hafta demişti. Burayı okuduğumda 16-18.haftada olanda çok var. Farketmiyor demekHeryerde farklı mıdır nedir bilemedim18. Haftamda ilk dozu oldum bu ay sonunda da 2. Doz olacak. Bayaa acıyor sonrasında. Ben ertesi gün hemen duşa girmiştim. Girilmez dedi mi hatırlamıyorum bile. Biraz şişti kaldıramadım kolumu falan.
Canim hastane zamani giydigm pijamayi sonra pek giymeyi dusunmuyorum ben cunku cok salas oluyo insan pijamayla. Zaten ilk bikac hafta fiziken kendinde olmuyosun memeler fora falan. Ben eve gelir gelmez tayt giymeyi düşünüyorum paspal görüntü istemiyorumBenim bu konuda kafam çok karışık.
Hem doğumdan önce giymek için ayrı ve doğumdan sonra gitmek için ayrı mı alacağız?![]()
Hadi gozunaydin canim163 gr 16 cm bir oğluşla geldik
Birde o pijama ilerde giyilmeyecekse tayt falan giymek daha mantıklı olabilir. Teşekkürler fikir içinCanim hastane zamani giydigm pijamayi sonra pek giymeyi dusunmuyorum ben cunku cok salas oluyo insan pijamayla. Zaten ilk bikac hafta fiziken kendinde olmuyosun memeler fora falan. Ben eve gelir gelmez tayt giymeyi düşünüyorum paspal görüntü istemiyorumoglumda cok dikkat etmemiştim hep pijamaylaydim ama simdi düşünüyorum bence guzel bisey degil.
Evet hemde çok iyiydi hareketlerioohh gözün aydın canım
nasıl hareketli miydi?
Hastaneye gidiyoruz kızlar 2 dk ya oğlumu görmüş olacağım inşallah![]()
Ay insallah ya insallah bi sıkıntı yoktur valla elim yüreğimde artık sabahı yapamam ben şimdiBunu ilk duyduğum zamanlar çok şaşırmıştım.
Hala çok garip geliyor.
Bene her randevudan önce korka korka gidiyorum canım.Hele sen uzun zamandır göremediğin için böyle hissetmen normal. Ama bebişlerimiz bizimle sağlıklılar![]()
Oh ohh herkes bebeğini görmeye gidiyor.Hastaneye gidiyoruz kızlar 2 dk ya oğlumu görmüş olacağım inşallah![]()
İçini ferahh tut, onların hep keyfi yerinde oluyor:))Ay insallah ya insallah bi sıkıntı yoktur valla elim yüreğimde artık sabahı yapamam ben şimdi![]()
Du hemen bakayım bendeKızlar yazılanları okuyamadım yazan oldu mu bilmiyorum ama lc de indirim başlamış gecelikler 35 pijamaları 60 liradan başlıyor bebek kıyafetlerinde de var indirim
Canım kısa kollu al. Hastane sıcak oluyor ona göre bebeğe kendinize kıyafet getirin demişlerdi. Kasımda kısa kollu ince pijama giymiştim ben.Bakayim canim hemen. Hastane icin almak lazim pijama. Evde giymeyi düşünmüyorum ama orasi icin sart.
Yazın dogum yapan var miydi kizlar? Benim Nisandaydi uzun kollu pijama almistim. Kısa kollu ince mi alalim