Beya peynir, yumusak peynir, mozarella fln yememen gerekiyormus ne yazik ki. Kasar peynir yiyebilirsiniz.
Ablam krem peynirleri yeyip durmustum ben nerden biliyosun bunlari cok bilmek de iyi ddgilmis diyorSucuk salan yemeyisim sok etyisi yaratti hele. Nasil yenmiyomus diyo. Olur mu oyle sey diyo.
sen nasil -10 oldun kuzum ya ! bende 25-30 kg yu bulurum bu gidişle galiba oyle bi konustuki bugun kendimden şüphe ettim resmenYazılanları okuyunca kendimi tuhaf hissettim bende kilo alabilmek için uğraşıyorumdoktorumda gözümün içine bakıyor artik kilo almaya başlayım diye .-10 kilo ile kapanışı geçen hafta yaptım çok şükür 1 kilo almışım sanırım yada kabizliktanda olabilir ilk hamileliğimde bilinçsizce 25 kilo ile doğuma girmiştim tabi asla bu kadar almayı istemem. 10 15 kilo alsak idael diye düşünüyorum
bende bisey yemicem ya açlık grevine giriyorum bu ay anasını satiyim offff iyice stres yaptı bugun beni onu yeme bunu yeme çok kilo almissin bilmem ne
Yok bence hiç gözünü korkutma dikkat ettikten sonra fazla alınmaz bence . Ben ağızdan hiç beslenemedim 5 haftalıktan beri aşırı kusmaktan verdim canımsen nasil -10 oldun kuzum ya ! bende 25-30 kg yu bulurum bu gidişle galiba oyle bi konustuki bugun kendimden şüphe ettim resmen
Yok bence hiç gözünü korkutma dikkat ettikten sonra fazla alınmaz bence . Ben ağızdan hiç beslenemedim 5 haftalıktan beri aşırı kusmaktan verdim canım
Çok sağol canım benim çok şükür eskiye göre daha ıyim artikoyy canım umarım normale dönmüşsündür artık
Bence maddi anlamda düşünüyor, kızım da çünkü özel okula falan gidiyor, ama bunları bizim düşünemiyor olabileceğimizi düşünmesi.. ne bileyim çok tuhaf... 15 yaşında çocuk değiliz ki...Oncelikle cok gecmis oldun. Umarim simdi iyisinizdir. Cevrenin tepkili oldugu durumlar genelde hamileligi yanlis gormeletinden kaynaklanabiliyor. Cok ozel olacak cevap yazmayin isterseniz, daha iyi. Siylemek istedigim ciftlerin iyi anlsamadigi dusunuldugunde cevre 2. hamileliginizi hata olarak gorebiliyor ya da ekonomik olarak 2. Cocugun yanlis bir karar oldugunu dusunuyor olabiliyorlar. Aklim almiyor diger turlusunu. Insan torununu sever eminim o da sevecektir. Ilkini cok sevisinden belli. Baska bir sorunu olabilir su an. Sorun her ne ise yakinda cozulur umarim. Yakinda cinsiyetini ogrenmeniz dilegiyle
Ah aynı şeyi yaşayacağım büyük ihtimal ama korkum bu kadar strese yine kolik bir bebek çıkmasın.. Çoook zor çünkü, ilk 3,5 ay hiç susmamıştı mübarekAynısını arkadaşıma annesi yapmıştı onun plansız hamilelikti aldır aldır. He şimdi de çok seviyor torununu . Severken oy teyzesi ben bunu aldır da dedim şuna bak nasıl tatlı nasıl kıyılır buna sevilmez mitabi hamileliği zehir etti
Boy 166, Hamile kalma kilom 52, şimdi 55,5 kg.canım cidden saçmalamış doktorun inan normal almışsın
peki kilolu musun
yani zaten kiloluydun ondan mı 3,5 kilo fazla dedi
Günaydın.cok yazılmış hepsini okuyup anlayamadım ama peynir i yasaklayan Dr varmi ben çok tüketiyorum.ilk hamileligimde kalsiyum çok alıyordum süt vs plesanta kireçlenmesi yaşadım kizim son ay hiç kilo almadi.kalsiyumdan olabiliyormuş.sakinca gören Dr oldumu
ya burda bide disiyla kabuğuyla yiyiyolar da o yüzden sadece icini ye dedi sanırım hahaha
Bende senin gibi düşünüyordum bu gün doktor tokatlayana kadar ama öyle değilmiş yada bu adamın bana garezi var anlamadım. Annemi aradım böyle böyle dediler diye b*k yemiş onlar diye küfürlü bastı elin Amerikalı doktoru ne bilcek çocuk beslemekten kuş kaçarsın dediTünaydın kızlar :)
Konu çok fena, peynir yememek ne demeekolgunlaştırılmış inek peyniri her gün tabağımda var ve onu yediğim için kendimi iyi hissediyorum.
Bir ara canım istemedi, yağlı geldi diye taze beyaz peynirlerden yedim. Ama her türlü yedim.
Çikolata da hayatımda nadir olurdu, kahve yanında bitter gibi, ya da yarım paket çikolatalı gofret gibi. Şimdi iştahım açılınca arada yiyorum yine. Ama yerken bi vicdan muhasebesi de yapıyorum hani.
Portakalı soyup yemeye acayip üşeniyorum ama her gün kesinlikle bir büyük elma yiyorum, c vitaminiyse elmada da var diyorum :)
Bence özel bir durum oksa, normalde de yapmamız gerekenleri yapsak yeter, rafine şekerden uzak durmak, paketli gıdalardan uzak durmak, protein-karbonhidrat dengesini iyi ayarlamak gibi. Diyorum amaa, ben de tam 2 kilo almışım şimdiden :) Ve buna yorum yapacak bir doktorum henüz yokŞu cuma günü bir gelse hayırlısıyla..
Los Angeles da yaşıyorum ben Amerika burda kimin ne yendiği belli değil 16 senedir hala değişmedi yeme şeklim alışamıyorumOrasi neresi? Pekin’de okurken oradakilerin de boyle manyakliklari vardi.
Yurdum anası her yerde aynıBende senin gibi düşünüyordum bu gün doktor tokatlayana kadar ama öyle değilmiş yada bu adamın bana garezi var anlamadım. Annemi aradım böyle böyle dediler diye b*k yemiş onlar diye küfürlü bastı elin Amerikalı doktoru ne bilcek çocuk beslemekten kuş kaçarsın dedi
Boy 166, Hamile kalma kilom 52, şimdi 55,5 kg.
Eki Görüntüle 2600007
cok değil ya bu 2 hafta önce yaptığımız cinsiyet partisinden mesela ne biliyim inan kafam karıştı. Diyorum ya açlık grevi yapicam bu ay anasını satıyım
Ben bolca beyaz peynir yiyorum ya ilk hamileligimde de yemistim doktor hic yasaklamadi.
Sucuk nadiren yiyorum arada yani tabi cok kizartip.
O kadar da kasmaya gerek yok bence
Aaa bana da bebeğin kalsiyuma ihtiyacı var bol bol süt dediDoktorum bana emilim yuzunden sutu kesinlikle yasakladi. Kime soylesem sasiriyor fakat durum bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?