- 11 Kasım 2019
- 1.811
- 3.269
- 48
- 32
Ben normalde de uykuyu seviyorum ama eskiye nazaran şimdi daha uyanık kala biliyorumSelam canlar dilerim hepiniz çok iyisinizdir.
Ben iş çıkışı hem çok yorgun oluyorum hem eve gelince çok uyuyorum ara ara sizleri okuyarak kendime gelmeye çalışıyorum.
Bu uyuma beni baydı sizlerde de sürekli uyuma isteği var mı?
Bir de Demir hapı kullanabiliyor musunuz?
Dün aldığım gibi çıkardım çok dokundu bana
Gidince doktoruma söyleyeceğim ama başka nasıl çözüm bulacağım.Kan değerlerim çok düşük maalesef
Normal ortalama 11olmasi lazim ocak ayi 25 cikmis,subat ayi 16 Belkide suyu az ictigimdendir cunku azalmis cok sukur artmamiskorkma canım gönlünü ferah tut
gebelik şekeri de olabilir
öyleymiş az önce aradım sağlık ocağını aynı söylediklerini iletti bana :):):) ne bileyim benDoktorla işin olmuyor ki. Hemşire ebe odası oluyor ya kapıdan girip direk oraya gidiyorsun. Doktorunun bağlı olduğu hemşire bilgilerini sisteme giriyor ve tahlilleri istiyor. Doktor uğraşmıyor hasta varken zaten hamile kaydı hamile tahlili uğraşamazki.
bende var canım hamileliğin başından berikızlar selam,
herkes nasıl havalar güzelleştikçe kıpır kıpır olmaya başladınız mı? :)
sizde de beyaz şeffaf akıntı oluyor mu 15inci haftamdan beri var, doktoruma danıştım cvp bekliyorum.
sizlerde de var mı ,normal mi danışayım istedim.
az önce sağlık ocağıyla görüştüm, cuma hemşire ile görüşüp bana aşı için randevu vereceklermiş, doktorla işimiz yok anladığım kadarıylaAnladım yapacak bir şey yok ama dediğim gibi randevu almanıza gerek yok bana hemşire geldiğinde randevu almana gerek yok gebelere öncelik tanıyoruz dedi ben Mart 20 gideceğim tetanoz aşı için randevu almadan gel dedi
Normal ortalama 11olmasi lazim ocak ayi 25 cikmis,subat ayi 16 Belkide suyu az ictigimdendir cunku azalmis cok sukur artmamis
kızlar selam,
sizde de beyaz şeffaf akıntı oluyor mu 15inci haftamdan beri var, doktoruma danıştım cvp bekliyorum.
Selam canlar dilerim hepiniz çok iyisinizdir.
Ben iş çıkışı hem çok yorgun oluyorum hem eve gelince çok uyuyorum ara ara sizleri okuyarak kendime gelmeye çalışıyorum.
Bu uyuma beni baydı sizlerde de sürekli uyuma isteği var mı?
Bir de Demir hapı kullanabiliyor musunuz?
Dün aldığım gibi çıkardım çok dokundu bana
Gidince doktoruma söyleyeceğim ama başka nasıl çözüm bulacağım.Kan değerlerim çok düşük maalesef
kızlar selam,
öyleymiş az önce aradım sağlık ocağını aynı söylediklerini iletti bana :):):) ne bileyim benhemşiremin adını söyledi onunla görüşecekmişim, 20. haftada tahlil ister aşı öncesi dedi
benle pek iletişimde olacağını sanmıyorum:)Canim cok gecmis olsun. Umarim muadil ilac alirsin ve sorunu asarsin.
Ben artik gunduz 1 saat uyuyorum evde. Geceleri de 11 gibi yatiyorum, 2-3 saatte bir kalkiyorum. Calisirken ki gibi uykusuz degilim artik.
Bende donem donem oluyor canim. Doktorum normal oldugunu soyledi. Kokusuz oldugu icin onemli degilmis.
Hemsire sana cep numarasi da verir canim. Whatsapp’la iletisim kurabiliyorsun. Benimkinin masallahi var haftada bir sohbet icin arar sorar her sey yolunda mi diye. Enerjimiz tuttu hemsiremle.
Cok sukur canim olmasin zatenALLAH ALLAH
bende öyle bir değer yok
idrar protein negatif demiş mesela
benle pek iletişimde olacağını sanmıyorum:)
Hımmm bilgim olmayan alanPerformans notu oluyormus onlarin. Musteri memnuniyetini dusunen arar.
Bende de oluyor. Hamilelik programlarinda da yaziyor. Asiri olmadikca normal sanirim.kızlar selam,
Cok sukur canim olmasin zaten
Bende glukoz ve protein ikiside cikmis her ay bakalim bu testlerden sonra ne olucak hayirlisi
Doğru diyorsun canım normalden fazla çıkmış ocak Ve şubat ayı idrarımda protein
A bilmiyordum onu belkide odur ay yarından başlıycam inşallah normal geçer herşey zaten dün ve bugün kızımı hissedemiyorum
Benim annemden biliyordum Hastanede yattıkta tüm günün idrarını istiyorlardı
Tansiyon sorunum yok ama
Benimde bitmedi prilama yeniden başlamıştım bırakayım dedim fena oldum ne zaman geçecekBenim bitmisti aslinda ama 3 gun once geri cıkarttim mesela. Haftada 1 oluyo benim yine ya tamamen bitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?