2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Doktor bana dedi bi hafta yan etkiler olur siyah dışkı olur korkma dedi kide bulantisi yapacagi icin aksam icsende olur dedi bense ilk defa kullandım icin bilmiyrm birazda rhtm yan etki yapar bi hafta dedigi icin ama butun kan ilaclari ayni degilm i

Burnum hamilelik süresi boyunca tıkalı gbi nedense. Hasta olmasamda böle rahat nefes alamıyor gibiyim.
Hastalık yokken bile tıkalı benim de .
almadım henüz canım, devlette benim doktorum belki o ön sıralara alır diye düşündüm ptesi konuşcam. aslında özele gitmek istiyorum ama 500den başlıyor diyorlarrrr. sen aldın mı?
Alacağım canım özele gitmeyi düşünüyorum 500₺ dediler.
Devlette genelde kalabalık olduğu için çok kısa bakıldığı söyleniyor. O yüzden riske atamayacağım.

ay hiç öyle bişey yok arkadaşlarım çok daha rahat ettiler üstelik. çünkü ilkinde aynı bizim grup gibi pimpirikliydiler
tek zorluk onların ilgilenilmesi gereken bir çocuk daha olması o kadar.
sabah kalktım eşime ben doguramıcam galiba diyorum kurma kendini ilk dogum nasıl kolaydı dıyo sen dogurdun galıba dedimbiliyormuş gibi

Evet dışkıyı siyah- koyu yeşil renk yapıyor
Ama ben de hiç bulantı yapmadı. Üstelik sabah 7-8 gibi içiyorum.

Kızlar baş ağrısı burun tıkanıklığı için sıcak suya nane yağı damlatıp buhar uygulaması yapıyorum havluyla gözler kapalı tabi yakmasın :) rahatlatıyor. Burun hamilelikte daha tıkalı oluyormuş çünkü kilo alımıyla veya şişmelerle burun içindeki etler şişiyormuş. Arada deniz suyu falan akla geldikte sıkılabilir büzüştürür etleri. Hepinize geçmiş olsun

Ya geçmiş olsun kendine de takviye yap bu sefer insan kendisi hasta olunca da hali olmuyor. Bizim ateşliydi gece 38-38,7 arasında geldi gitti sabah 7 gibi 37,5 lara inince anca uyudum. Bakalım bugün çıkarsa doktoruna mesaj aticam haftasonu girmeden götürürüm yarın. Şuan ilaçsız düşüyor ama 6,7 saat sürüyor

Aslında ilk dogumum o kadar güzel geçti ki dogum anı 10 dk surmedi evdeydim 6 cm kadar sancımı çektim agrı kesici almadan dogurdum

İnsallah gerek kalmasin canim. Ilık dusta baya iyi geliyo ateslerine

Al benden de o kadar guzelim. Bana da cafeden gelen domuz kokusu dokundu yine. Kizlar dua edin 1 hafta 10 gun icinde tasinayim. Cidden tahammul edemiyorum artik o kokuya. inadina gelip o siparisi vermelerine de ayri gicigim.
Domuz mu??? Turkiye de domuz satiliyor mu ya? yasak biliyordum ben en azından ben ordayken 18 sene once satılmıyordu yasaktı. Cok sasırdım

Domuz mu??? Turkiye de domuz satiliyor mu ya? yasak biliyordum ben en azından ben ordayken 18 sene once satılmıyordu yasaktı. Cok sasırdım

Yok canim yasak degil, sadece uyari koymak zorundalar tercih etmeyecekler icin. Benim bildigim hic yasak olmadi zaten. Gayrimuslimler de var sonucta.

Buraya bir dogum Hikayesi bırakayım Şunu söylemeliyim ki dogumun her anının tadını çıkartın Sabah 7 gibi ufak bir sancıyla uyandım diger sancılardan farklıydı ayırt edilebiliyordu beni heycan bastı emin olmak için bir saat kadar sancı dakıkalarını ölçtüm evet düzensizdi ama dogum sancısıydı eşim uyuyordu uyandırdım sakin olmasını ama sancımın oldugunu söyledim uyku sersemi yalancı sancıdır o diyip tekrar uyudu Sen dedim biraz daha uyu ben duşa felan gireyim dedim görümceme ilk haber verdim 3 çocugu var tecrübeli annem dogumhanede 8 sene çalıştı ebe yardımcısı olarak hemen aradım dogum sancım var diye ordaki ebe sancı sıklaşınca gelsin dedi saat oldu öglen ben iyiyim ev taşınacak ben bardak felan koliliyorum sancı girince nefes alıp beklıyorum geçince devam eşime yardım ediyorum taşınıcaz çünkü çok uzatmim kızlar annem gece 11 de nöbetten bizim eve geldi bakayım diyo gerçekten sancın mı var o kadar saat rvdeyim rahatım eve geldi kızım sen sancı çekiyosun hastaneye gidelim dedi yok dedim iyice sıklaşsın dayanıyorum şuan dedim saat gece 4 de sancım artınca hastaneye gittik ebe çatı muanesi yaptı 6 cm açılman var tebrik ediyorum seni dedi yarım saat sonra suyum patladı suyum patladıkdan sonra sancım biraz daha arttı ebe ıkınmam gelince söylememi istedi ıkınmam var şuan dedim hemen dogum masasına aldılar doktorum geldi 3 ıkınmada dogdu melegim agri kesici veya epidural hiç bir sey almadim uzun oldu biraz hakkınızı helal edin sabah 7:05 kızım dogdu

Benimde en fazla 65 kg ile doğuma girsem yanı toplamda 13 kg alsam gene sesimi çıkarmıcam ama böyle giderse galiba 20-25 kg alıcam. Hayatımda hiç 60 kg olmadım deliriyorum düşündükçe
Sıkma canını almassın o kadar bence 5aya 5kilo aslında normal sadece ben takıntı yaptım çünkü ilk 3ay hiç almamıştım 3,5kilo 3-4haftanın içinde almışım demekki ona yanıyorum

Evet dışkıyı siyah- koyu yeşil renk yapıyor
Ama ben de hiç bulantı yapmadı. Üstelik sabah 7-8 gibi içiyorum.

Sabah balik hapini iciyrm bu yapar dedi icin aksam demiri iciyrm ama suanlik siskinlik disinda bulanti felan olmadı insallahta olmz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…