- 15 Aralık 2019
- 532
- 1.110
- 63
Senin dogumunda çok güzel geçicek inşallah şöyle bir durumda var nasıl dügünümüz oluyor bitiyor ya rüya gibi hatırlıyoruz hızlı geçiyor dogumda hızlı bitiyor benim için öyleydi en azından evrt dogum bu ama biticek geçicekEvet benim ilk dogumum. Hep kotu kotu hikayeler duyuyorum resmen kabuslarim oluyor zaten 2-3 saat zor uyuyorum normalde... insallah benimde seninki gibi güzel geçer. Bende kendimi kodlamaya calisiyorum ama bi yandan da diyorum , hep istediğimin tersi oluyor istemesem umutlanmasam mi... ne biliyim ya gecmiyor bu korku
3 yıl önce girmiştim.Gebelik okulu varmis, duydunuz mu? Ben detayli arastirmadim ama sonralara dogru bir bakayim diyorum. Sanirim dogum ve emzir me hakkinda yardim ediyorlar.
Bursada yaşıyormuşsun hangi hastane doktora gidiyorsun canım bende bursadayım6 gün sonra muayne bizimde. Aslinda gecen hafta 3 hafta sonra gel dedi ama o tarihte burda olmiycam dedim oyle olunca gitmeden goreyim oyle gidersin dedi. 12. Gun görmüş olucam kuzumu 6 gun gitti 6 gun kaldi :)
Bu arada Kagan Kocatepe ultrasonun hic bi zararı yok diyor kizlar aklinizda olsun. Ben oğlumda kanamadan dolayi haftada 4 gun bile giriyodum
3 yıl önce girmiştim.
Doğum , doğuma hazırlık nasıl yapılmalı , doğum sancısı nasıl anlaşılır, ssncı sıklığı kaç iken doktora gidilmeli, epirual ne zaman alınabilir , doğum sonrası anne bakımı, bebek bakımı, emzirme bilgileri veriyorlar canım.
Bir doktor, bir hemşire , bir ebe var idi. Genelde ebe konuşmuştu.
Bence eğer doğum kitapları okudu isen ben çok okumuştum . Ordakileri anlatıyorlar.öf bir doğum eğitimi sordum
eşsiz 900 küsür eşli 1400 küsür dedi :/
Benim katıldığım eğitim sadece kadınlara özeldi. 450 tl idi. 5 hafta sürüyordu. Her hafta 1 ders, toplamda 5 ders.fiyatlar 1000 lira civarı mıydı o zaman da?
çok pahalı geldi bana şu an
Selamlar. Doktordan geldim az once. TSH hormonu maksimum 3.00 olmaliyken benimki 4.10'mus. Hipotiroidi diyorlar. Ilk defa duydum. Daha once bilinen bir tiroid problemim yoktu. Gebelikte olur boyle seyler diyolar. Sizin bi bilginiz var mi? Bugun yeniden kan verdim. Haftaya sonuclar cikacakmis. Ardindan hala yuksek ise eger ilac tedavisine baslayacakmisiz. Bu hormonun yuksekligi dusuk, erken dogum ya da gebelik zehirlenmesine sebep olabilir diyolar Allah korusun. Evham yapmamaya çalışıyorum ama canım sıkıldı gercekten. Umarim sizler iyisinizdir. Kucak dolusu sevgiler.
Dediğin değer T4 mü. Hamileliğin sonlarına doğru benimde o yüksek çıkmaya başlamıştı. Doktor hamilelikte T4 değişikliği normal demişti.Selamlar. Doktordan geldim az once. TSH hormonu maksimum 3.00 olmaliyken benimki 4.10'mus. Hipotiroidi diyorlar. Ilk defa duydum. Daha once bilinen bir tiroid problemim yoktu. Gebelikte olur boyle seyler diyolar. Sizin bi bilginiz var mi? Bugun yeniden kan verdim. Haftaya sonuclar cikacakmis. Ardindan hala yuksek ise eger ilac tedavisine baslayacakmisiz. Bu hormonun yuksekligi dusuk, erken dogum ya da gebelik zehirlenmesine sebep olabilir diyolar Allah korusun. Evham yapmamaya çalışıyorum ama canım sıkıldı gercekten. Umarim sizler iyisinizdir. Kucak dolusu sevgiler.
aaa geçmiş olsun canım hangi şehirdeydin sen?Günaydın kızlar nasılsınız?benim moral biraz düştü malesef corona virüs bizim şehirde bulunmuş 7kişi karantinada
Doktor dedi yuksek diye. Kan sonuclarim icin onlar aradilar, hastaneye cagirdilar. Kontrol edilmesi gerek dediler. Doktor belki endiselenecek bir durum yoktur uzulme, yeniden kan ver bi bakalim. Hala yuksek ise tedaviyi baslatiriz, kontrol altina aliriz dedi. Yeniden kan verdim pazartesi alicam sonucunu.doktor ne diyor ki önemli olan o
kim diyor bu yüksek diye?
Bilmiyorum ki sanirim değil. Ths direkt hirmonun adi. Bu hormonu th3 th4 diye Turkiye'de 2ye ayirip inceliyolar sanirim. Burda direkt olarak hormon yuksek cikti. Ama ayni kapiya cikiyo sanirim. Bekleyip gorucez. Gec oldun guc olmasin. 5. aya baslicam yakinda daha yeni fark ettilerDediğin değer T4 mü. Hamileliğin sonlarına doğru benimde o yüksek çıkmaya başlamıştı. Doktor hamilelikte T4 değişikliği normal demişti.
Belki ondandır.
Kuzum yeni gordum bu mesajı.....dikkat et kendine ve ailene. o saçma sapan hastane maskeleri bi ise yaramıyor dikkat et. N-95 sipariş ver amazondan yada herhangi bi siteden eğer eczanede bulamazsan. Onu kullan sende esinde oglunda. Ve bol bol ellerinizi yıkayın. C vitamini yüklemesi yapın mutlaka, bagisiklik sisteminizi yüksek tutmanız gerekli.Günaydın kızlar nasılsınız?benim moral biraz düştü malesef corona virüs bizim şehirde bulunmuş 7kişi karantinada
Ben İzmir deyim. Geçen gün gördüm de daha erken olduğunu düşünmüştüm. 300 TL fiyatı vardı. Tek gün.fiyatlar 1000 lira civarı mıydı o zaman da?
çok pahalı geldi bana şu an
Iyiymis. 30. Haftalar gibi bakayim :)3 yıl önce girmiştim.
Doğum , doğuma hazırlık nasıl yapılmalı , doğum sancısı nasıl anlaşılır, ssncı sıklığı kaç iken doktora gidilmeli, epirual ne zaman alınabilir , doğum sonrası anne bakımı, bebek bakımı, emzirme bilgileri veriyorlar canım.
Bir doktor, bir hemşire , bir ebe var idi. Genelde ebe konuşmuştu.
Merhaba, hiç kafanıza takmayın demek için yazıyorum :) Gebeliğimi öğrendiğimde hemen TSH bakıldı ve ertesi gün 50 mg ilaç kullanmaya başladım, değerim 7 küsür idi. Önceki sene genel kontrolde biraz yüksek çıktığı için hemen bakılmıştı.Selamlar. Doktordan geldim az once. TSH hormonu maksimum 3.00 olmaliyken benimki 4.10'mus. Hipotiroidi diyorlar. Ilk defa duydum. Daha once bilinen bir tiroid problemim yoktu. Gebelikte olur boyle seyler diyolar. Sizin bi bilginiz var mi? Bugun yeniden kan verdim. Haftaya sonuclar cikacakmis. Ardindan hala yuksek ise eger ilac tedavisine baslayacakmisiz. Bu hormonun yuksekligi dusuk, erken dogum ya da gebelik zehirlenmesine sebep olabilir diyolar Allah korusun. Evham yapmamaya çalışıyorum ama canım sıkıldı gercekten. Umarim sizler iyisinizdir. Kucak dolusu sevgiler.
Bu arada bildiğim kadarıyla devlet hastanelerinde ücretsiz gebelik okulu sağlık bakanlığı karşılıyor bedelini. İlindeki devlet hastanesini arayarak zamanı ya da kayıdı hakkında bilgi alabilrsin.Iyiymis. 30. Haftalar gibi bakayim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?