• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ay sinirlendim. Bebeğime erkek bebek hastane takımı falan bakıyorum netten.
Tshirt üstünde yok " bayanlar ben geldim"
"Sıraya girin kızlar yakışıklınız geldi"
Ne biçim tabir bunlar yahu. Masum bebek kıyafetleri üzerinde ne hoş olmayan tabirler. Alınıyor demek ki yapıldığına göre.

Gunaydiinn ☺ 12 gun var kontrole gitmeme. Her gun gun sayiyorum. Gecmek bilmiyor. 1 au beklemek cok zor ya 😆😅 Ama o bir ayda ne kadar cok buyumus oldugunu gormek de insani muhtis mutlu ediyor. Ayin en sevdihim dakikalari yavrumuzu gordugumuz anlar. O elisleri koluslari kipir kipir. Kucagina almadan asik oluyosun. Insan her gun hayret ediyor karnimda bir bebek mi var gercekten diye. Oylesine muthis bi sey oyle buyuk bi mucize ki her an sukrediyorum. Cok seviyorum ya. Hamileligin tadini cikar diyolar ama cok sabirsizlaniyorum. 5 ay gecsin bi avazda. Kucagima alacagim gunu heyecanla bekliyorum.

öyle valla bende 3hafta ara ile gidiyorum beklemek çok zor hamilelik güzel bende bitsn bi çırpıda diyorum ama evhamlıyım yediğim bişeyyaptığım biaktivite zarar verecek diye korkumdan bitsin istiyorum

Ben aldım kızlar resmen daldım herşeye. 😂 pembe pembe almakta başka bir duyguymus rabbim hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin
Ayh maşallah baya alabilmişsiniz güzel güzel giysin çiçeğinizz

Ne biçim tabir bunlar yahu. Masum bebek kıyafetleri üzerinde ne hoş olmayan tabirler. Alınıyor demek ki yapıldığına göre.
Hiç hoşlanmam hiç almadım bende öyle yazılanları daha neler neler var🤦🏻‍♀️
Bende bime gideyim bakayım birşeyler kalmış mı,bi şey bulamazsam pirinçle kefir alır dönerim😂bitmişler

amaan dolu...
ve gayet havalı güya modern, kadın özgürlüğüne gönül vermiş arkadaşların oğlu olunca hemen o moda giriveriyorlar.
ah çapkın olacak bizimkiler, kızlar köpek olacak peşinde.
bari biz bu grup olarak o mantıkta olmayalım da toplumun bir kısmını kurtarmış olalım.

Daha ultrasona girmeme 15 gün varr ve ben dayanamıyorum :KK12:
Ultrason zararlı olmasaydı hergün gidip görmek isterdim özledim hareketlerini görmeyi :kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

ya ultrasonun kanıtlanmış bir zararı yok aslında
hatta allah göstermesin bebekte bir sıkıntı olunca saat başı bile bakıyorlar
ama psikolojik olarak yoruyor anneyi sürekli ultrasona girmek

öyle valla bende 3hafta ara ile gidiyorum beklemek çok zor hamilelik güzel bende bitsn bi çırpıda diyorum ama evhamlıyım yediğim bişeyyaptığım biaktivite zarar verecek diye korkumdan bitsin istiyorum

Ben de ondan bitsin istiyorum. Oyle evhamliyim ki egzersiz yap diyolar yapamiyorum. Korkuyorum. Attigim adima dikkat ediyorum. Daha tekmelerini de hissetmiyorum surekli iyi midir diye dudunuyorum. Ortada bir sey yokken evhamlaniyorum. Mumkun olsa ultrasona bagli yasardim. Bu kadari iyi degil biliyorum ama engel olamiyorum. Tekme atsa bu sefer bugun az tekme atyi diye endiselenmeye baslicam. Dogsa bu sefer farkli evhamlarim baslicak. Bende evham bitmez huyum boyle. 😑

amaan dolu...
ve gayet havalı güya modern, kadın özgürlüğüne gönül vermiş arkadaşların oğlu olunca hemen o moda giriveriyorlar.
bari biz bu grup olarak o mantıkta olmayalım da toplumun bir kısmını kurtarmış olalım.

Haha di mi ya? Ben hanimci yapcam oglumu. Babasi gibi hanimci olsun elinden her is gelsin. 😆

ya ultrasonun kanıtlanmış bir zararı yok aslında
hatta allah göstermesin bebekte bir sıkıntı olunca saat başı bile bakıyorlar
ama psikolojik olarak yoruyor anneyi sürekli ultrasona girmek
Eşim bugün dedi bana ne zaman görcez bebegimizi diye :anne: birtek ben böyle düşünmüyomuşum eşimde benim gbi özlemiş
Rabbim hepimize hayırlısıyla Saglıklı bi şekilde doğum yapmak nasip etsin inşallah :KK200::nazar::anne::emir_bebek:

Ayh maşallah baya alabilmişsiniz güzel güzel giysin çiçeğinizz
Teşekkür ederiz teyzesi 😍

Ben de ondan bitsin istiyorum. Oyle evhamliyim ki egzersiz yap diyolar yapamiyorum. Korkuyorum. Attigim adima dikkat ediyorum. Daha tekmelerini de hissetmiyorum surekli iyi midir diye dudunuyorum. Ortada bir sey yokken evhamlaniyorum. Mumkun olsa ultrasona bagli yasardim. Bu kadari iyi degil biliyorum ama engel olamiyorum. Tekme atsa bu sefer bugun az tekme atyi diye endiselenmeye baslicam. Dogsa bu sefer farkli evhamlarim baslicak. Bende evham bitmez huyum boyle. 😑

hareketlerini hissedemediğim için ben de inanılmaz bir panik içindeyim.
Tugba Uzunok Tugba Uzunok çok normal tabiki de canım benim, ben sen çok evham yapıyorsun diye demedim, inan hepimiz yapıyoruz. Bir gün yapmasam ertesi gün panikteyim. Yarın randevum var ve akşama uyuyabilecek miyim bilmiyorum o kadar heyecanlıyım ve korkuyorum. Meraktan ziyaede iyi olsun o da varsın ben görmeyeyim diye düşünüyorum aslında.
pazartesi kalp atışını dinledim sağlık ocağında, ama hissedemiyorum diye hala panikteyim düşün.

Tugba Uzunok Tugba Uzunok çok normal tabiki de canım benim, ben sen çok evham yapıyorsun diye demedim, inan hepimiz yapıyoruz. Bir gün yapmasam ertesi gün panikteyim. Yarın randevum var ve akşama uyuyabilecek miyim bilmiyorum o kadar heyecanlıyım ve korkuyorum. Meraktan ziyaede iyi olsun o da varsın ben görmeyeyim diye düşünüyorum aslında.
pazartesi kalp atışını dinledim sağlık ocağında, ama hissedemiyorum diye hala panikteyim düşün.
Canım benim ya en iyi birbirimizi anlarız bende hissetmiyorum sanırım haftasndan diye düşünüyrm

Canım benim ya en iyi birbirimizi anlarız bende hissetmiyorum sanırım haftasndan diye düşünüyrm

ay valla şu an yazlık alalım diye düşünüyoruz
inan oraya buraya bakarak işte aklımı dağıtıyorum, sahibinden bağımlısı oldum :D
mesela ödeme günü bugün
oh diyorum iyi ki yoğunum
evde olsam var yaaaaa düşünmekten kafayı yerdim

amaan dolu...
Herhalde küçük bir köle gibi yetiştireceğim hiçbir kadını üzmeyecek, her iş elinden gelecek diye düşünen tek sorunlu benim çevremde :KK48:

ay valla şu an yazlık alalım diye düşünüyoruz
inan oraya buraya bakarak işte aklımı dağıtıyorum, sahibinden bağımlısı oldum :KK70:
mesela ödeme günü bugün
oh diyorum iyi ki yoğunum
evde olsam var yaaaaa düşünmekten kafayı yerdim
Sahibinden bede çok takılıyorum. İnstagramdan daha çok orda takılıyor olabilirim hemde şuan alıncak birşey de yok hobi olarak sanırım🤣

Merhabalar güzel anneler😘
Valla bende durumlar değişken şu aralar. Bir iyiyim, bir kötü. Bir kusuyorum, bir kusmuyorum... Ama değişmeyen tek şey yemeklerin tadlarını hala almıyorum ve yemek yemekten zevk almıyorum. Neredeyse 4.ay bitecek geçmedi. Korkmuyorda değilim sonuna kadar böylemi gidecek diye.. Ay isterse doktor çok kilo almışsın desin tırrrısss.. 😅Tek istediğim doya doya yemek yemek ve artık o tadın ağzımda kalması. Daha demir ilacına falanda başlamadım. Bir hafta sonraki kontrolde başlatacak. Folik asite zor alıştım bakalım onlar nasıl etki edecek😒

Herhalde küçük bir köle gibi yetiştireceğim hiçbir kadını üzmeyecek, her iş elinden gelecek diye düşünen tek sorunlu benim çevremde :KK48:
Bende kardeşim gibi yetiştirmek istiyorum. Köle ya da hizmetli gibi değil. Ama kadınlara sadece kadınlara değil çocuklara hayvanlara herkese saygılı, ortalıkta ben erkeğim diye gezip üstünlük taslamayacak, her konuda yardım etmeye çalışacak ( ki inanılmaz konsantrasyon gerektiren bir işi var), ailesine bağlı, hovarda değil. Nese nasıl yaptığını anama soracam 🤣 4 numara olunca ona ustalık eserim diyorda 🤣 biz çıraklıkta kalmayız.

Bende kardeşim gibi yetiştirmek istiyorum. Köle ya da hizmetli gibi değil. Ama kadınlara sadece kadınlara değil çocuklara hayvanlara herkese saygılı, ortalıkta ben erkeğim diye gezip üstünlük taslamayacak, her konuda yardım etmeye çalışacak ( ki inanılmaz konsantrasyon gerektiren bir işi var), ailesine bağlı, hovarda değil. Nese nasıl yaptığını anama soracam 🤣 4 numara olunca ona ustalık eserim diyorda 🤣 biz çıraklıkta kalmayız.
Bizimle de paylaş annenin sırlarına mutlaka. Eminim işimize yarar. Ailemde bir tane bile erkek çocuk yok :KK70:

Kızlar selam, yoğunluğum çok, okuyamıyorum ama öğlen baktım Sobede feci indirim vardı..
Çok güzel kışlık montlar 40 TL ye düşmüş.. Birazdan almak için gideceğim yine (6-9 ay alacağım)..

Bugün oğluşu hiç hissetmedim bu arada... Tatlı yiyip uzanmak dışında önerisi olan? Akşam deneyeyim... :KK43:

Kızlar bende hissetmiyorum çikolata yiyorum sola yatıyorum yok anam bide doktor üstünw karın yağın çok az dediği halde. Hayır erkek çocuk çok hareket eder derler ama 🙁 bende haftaya cumartesi gideceğim doktora beklemek çok zoe

Back
X