- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Gebesin tabi ki önceden olmayan şeyler olacak kiAlakası yok diyorlar ama tüylendiği zamanda kursak kaynamaları başlıyor demekki bilemedim.Benim midemle hiç problemim yoktur cunku. Neredeyse 5 ay oluyor istifra bulantı hıc bısey yaşamadım. Herseyi de yedim iğtenmedim bişey den. sadece 3 gundur bu sekılde yanma oluyor
Ee neye bakmışlar ki o zaman?ben de arada yalı falan bakıyorum böyle çok hoşuma gidiyor
ya şu an çok sinir oldum
sağlık ocağındaki kadın benim TSH a bakmamış, D vitaminine bakmamıl ki hepsi bakılması gereken şeyler değil, ilk testte bakmış şimdi yok!
sen bu testleri sağlık ocağında yaptırdın değil mi? sen mi söyledin kendileri mi yaptı tekrarı?
Kız bırakkBugün bebeğimi çok üzdüm 3 üniversite arkadaşım samimi arkadaşlarım bana en büyük dersi verdi resmen beraber buluşup doğum günü kutlayıp beni çağırma gereksiniminde bile bulunmadılar uzaklaşmak en iyisi dedim bir arkadaşım kesinlikle diyip gülümseme emojisi attı resmen bugün onları hayatımdan çıkarıyorum ağlaya ağlaya mahvoldum ama böyle giderse bebeğimde benimle hissediyor daha kötü olacagim
Ee neye bakmışlar ki o zaman?
D vitaminine bakmamalarını anlarım da gebede rutin olarak tsh nasıl bakmazlar yahu
Sadece kan sayımı mı yapmışlar kontrole geldim dediğinde? Bi yaşıma daha girdim
Onlar üzülsün canım sen üzülme bebişinide üzme ,hayat bu hergün yeni bir şeyle yüzleşiyoruz malesefBugün bebeğimi çok üzdüm 3 üniversite arkadaşım samimi arkadaşlarım bana en büyük dersi verdi resmen beraber buluşup doğum günü kutlayıp beni çağırma gereksiniminde bile bulunmadılar uzaklaşmak en iyisi dedim bir arkadaşım kesinlikle diyip gülümseme emojisi attı resmen bugün onları hayatımdan çıkarıyorum ağlaya ağlaya mahvoldum ama böyle giderse bebeğimde benimle hissediyor daha kötü olacagim
Aynısını arkadaşıma yaptılar. Geçtiğimiz hafta gitti D vitamini, Tsh bakılmamış. Çok saçmabunlara bakmış gerizekalı sadece
çok sinir oldum gerçekten zaten suratsız bir şey lafımı sokucam ama pazartesi.
ya bi de çalışıyorum nasıl gideyim sürekli?Eki Görüntüle 2601467
Allah razı olsun karaciğer enzimleri ile Demir’e falan bakıvermiş, iyi eline yapışmamışbunlara bakmış gerizekalı sadece
çok sinir oldum gerçekten zaten suratsız bir şey lafımı sokucam ama pazartesi.
ya bi de çalışıyorum nasıl gideyim sürekli?Eki Görüntüle 2601467
Bugün bebeğimi çok üzdüm 3 üniversite arkadaşım samimi arkadaşlarım bana en büyük dersi verdi resmen beraber buluşup doğum günü kutlayıp beni çağırma gereksiniminde bile bulunmadılar uzaklaşmak en iyisi dedim bir arkadaşım kesinlikle diyip gülümseme emojisi attı resmen bugün onları hayatımdan çıkarıyorum ağlaya ağlaya mahvoldum ama böyle giderse bebeğimde benimle hissediyor daha kötü olacagim
Aynısını arkadaşıma yaptılar. Geçtiğimiz hafta gitti D vitamini, Tsh bakılmamış. Çok saçma
ay sormayın yaaAllah razı olsun karaciğer enzimleri ile Demir’e falan bakıvermiş, iyi eline yapışmamış
Allah razı olsun karaciğer enzimleri ile Demir’e falan bakıvermiş, iyi eline yapışmamış
Biz bu ülkede sünnet arabasına bile neler neler yazıldığını gördük. Ne kadar gelişiyoruz desek de erkek egemen mantığımız devam ediyor.
ben de arada yalı falan bakıyorum böyle çok hoşuma gidiyor
ya şu an çok sinir oldum
sağlık ocağındaki kadın benim TSH a bakmamış, D vitaminine bakmamıl ki hepsi bakılması gereken şeyler değil, ilk testte bakmış şimdi yok!
sen bu testleri sağlık ocağında yaptırdın değil mi? sen mi söyledin kendileri mi yaptı tekrarı?
Kız bırakk
Seni çağırma gereksiniminde bile bulunmayan kişiler için iki canlı halinle üzülüyor musun?
Hamilelik biraz dönüm noktası oluyor sanırım. En zor zamanlarında hep koştuğum yakın arkadaşımla şuan görüşmüyorum. O an biraz üzüldüm arkadaşlığımızın bozulduğuna ama şuan iyi ki böyle olmuş diyorum. Sende Güzel bebeni üzdüğüne değmez sen boşverr
Eminim biraz zaman geçtiğinde bunun için mi hem üzülmüşüm hem yavrumu üzmüşüm diyeceksin
Onlar üzülsün canım sen üzülme bebişinide üzme ,hayat bu hergün yeni bir şeyle yüzleşiyoruz malesef
Arkadaşlar çok teşekkür ederim kendimi topluyorum 9 yıl beraber geçirdik evet kuzum biri bana gülümse emojisi yolladı doğum günü olanın haberi yokmuş beni aradı sen üşürsün diye yok sigara yüzünden yok başka bisiden çağırmak istememiş bi kere düşük yaptın bi daha yaparsin diye korkmuş dedi bunun bahanesi yok sen beni çağırsın takilcaginiz yerleri söylersin buna ben karar veririm ama iyi ki hayatımdan çıkarıcam o kişiyi cunku çok yanlışlıklar yapmasına rağmen ben affetmiştim ama allah uzaklaş demek istemiş resmen şimdi anladım ve yoluma devam edicem sizi de sktm kusura bakmayın gerçekten çok ihtiyacım vardı allah razı olsun sizlerdenah be canım değer mi seni umursamayan insanlar için bir de ağlamışsın. hiç boşver yaa bebeğini üzmüşsün bir de. sinirlenmeni ve bir yere kadar üzülmeni anlarım da ağlaya ağlaya mahvoldum ne demek. bir zaman sonra o kadar kızacaksın ki şu yaptığına emin ol. bir de o seni çağırmayanlardan biri mi gülücük emojisi attı sana? o kısmı anlamadım. hatta hamile birini böyle üzdükleri için insanlıktan da nasibini alamamışlar bence. Normalde evet kimse kimseyi sevmek zorunda değil, arkadaşlığı bitirmek de isteyebilirler ama hamile bir insana da bu yapılmaz ki?! cidden iyi arkadaş olmadıkları gibi iyi insan bile değilmişler.
hemen sevdiğin güzel şarkılardan biraz az bebeciğine dinlet olur mu?
Arkadaşlar çok teşekkür ederim kendimi topluyorum 9 yıl beraber geçirdik evet kuzum biri bana gülümse emojisi yolladı doğum günü olanın haberi yokmuş beni aradı sen üşürsün diye yok sigara yüzünden yok başka bisiden çağırmak istememiş bi kere düşük yaptın bi daha yaparsin diye korkmuş dedi bunun bahanesi yok sen beni çağırsın takilcaginiz yerleri söylersin buna ben karar veririm ama iyi ki hayatımdan çıkarıcam o kişiyi cunku çok yanlışlıklar yapmasına rağmen ben affetmiştim ama allah uzaklaş demek istemiş resmen şimdi anladım ve yoluma devam edicem sizi de sktm kusura bakmayın gerçekten çok ihtiyacım vardı allah razı olsun sizlerden
Doktorum istedi cnm kagit verdi bana demirle b12 yide ben istedim ben gittiğimde genelde hamileyim tum testleri istiyorum diyorumonlara kalsak ooo
Çok teşekkür ederim ❤Çok geçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederim ❤Çok geçmiş olsun
Ben de bunu sormaya geldim. 16+5 teyim dunden beri gaz midir psikolojik midir aciyor agriyor kasiklarim. Ne yana donsem cektiriyor sanki. Yumusasin diye hp krem de suruyorum daha napsam bilmiyorum. Karnim sepsertİyi gecelerkızlar göbeğimin hemen altı sertleşti ve çok acıyor niye böyle büyüdü mü sıpa ne oldu acaba 16artı 5 olduk bugün.. ciddi manada ağrıyor varmı aranızda yaşayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?