2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende limonu deneyeyim teşekkür ederim

İyi akşamlar kızlar memleketteyim giremiyorum pek yetişemiyorum size nasılsınız herkes iyidir inşallah bi sorum olacaktı 2 3 gündür fena halde kabızlık var çok zorlanıyorum yaşayan var mı birde neler yapıyosunuz onun için ne iyi gelir

Tsh duzene girdi kendiliğinden de anlamadim geyneferon kullanmaya basladim demir.ilacimi kan ilacimi. O dahada yukseltmicek mi
Canım benim doktor henüz başlamadı demir ilacina kan değerim düşük olmasına rağmen ben sadece örnek olarak vermek istedim canını sıkma diye skntili bisey olduğunda direkt senle iletişime gecerdi

Kullanacaksanız 12 saatte bir alın mutlaka , sakıncalı değil içiniz rahat olsun. ağrı kesici olarak da parol alabilirsiniz, geçmiş olsun tekrardan
Çok teşekkür ederim ALLAH Razı olsun inanın içimi rahatlattiniz. Tekrardan çok teşekkür ediyorum

3 akşamdır midemde yanma oluyor. Miniğim tüyleniyormuş şimdi yine basladı maden suyu içiyorum bakalım umarım yatana kadar yatıştırır biraz. Sizde durumlar nasıl
Mide yanmasının tüylenme/saçlanma ile bi alakası yok tamamen şehir efsanesi
Bende şuanlık yok olmasında zaten hayattan bezdiriyor

Biz bu ülkede sünnet arabasına bile neler neler yazıldığını gördük. Ne kadar gelişiyoruz desek de erkek egemen mantığımız devam ediyor.

Agustos sonu gelen bebeleri nasıl giydircez hanımlar hastanede battanıye felan sarcazmı
Doğduklarında buz gibi oluyorlar sarmak gerek yine. Zaten hastane çıkışları olacak üzerine bir de penye battaniye gerekir. Zaten yanında anne kayınvalide falan olursa battaniyeye sarılı bir çift yumuk göz görürsün

Valla ona kanıtlı şekilde katılıyorum. Benim kız bir doğdu hem saç hem sırt komple kıldıne bir öğürme ne bir yanma yaşadım. Allahtan döküldü ler ama sırtta hala biraz var. Artık lazer için para biriktirecez

Sahibinden bede çok takılıyorum. İnstagramdan daha çok orda takılıyor olabilirim hemde şuan alıncak birşey de yok hobi olarak sanırım

ben de arada yalı falan bakıyorum böyle çok hoşuma gidiyor

ya şu an çok sinir oldum
sağlık ocağındaki kadın benim TSH a bakmamış, D vitaminine bakmamıl ki hepsi bakılması gereken şeyler değil, ilk testte bakmış şimdi yok!
sen bu testleri sağlık ocağında yaptırdın değil mi? sen mi söyledin kendileri mi yaptı tekrarı?

Kızlar e-bebekte satılan baby&me leke çıkarıcı kullanan var mı?

Bu arada mide yanmasinin bencede hic ilgisi yok tüylenmeyle. Oglumda 1 kere bile yanma yasamamistim ve gercekten saçlı bi bebekti.

Çok geçmiş olsun

Alakası yok diyorlar ama tüylendiği zamanda kursak kaynamaları başlıyor demekki bilemedim.Benim midemle hiç problemim yoktur cunku. Neredeyse 5 ay oluyor istifra bulantı hıc bısey yaşamadım. Herseyi de yedim iğtenmedim bişey den. sadece 3 gundur bu sekılde yanma oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…