- 14 Şubat 2018
- 183
- 284
- 53
- 33
Ani hareketler de benim de oluyor doktorum bu normal dedi çok aşırı olmadığı sürece kaşık ağrısı da normalmiş rahim yukarı doğru çıktığı ve büyüdüğü için ama sizde durum farklı sanırım umarım en yakın zaman da geçerBen de bunu sormaya geldim. 16+5 teyim dunden beri gaz midir psikolojik midir aciyor agriyor kasiklarim. Ne yana donsem cektiriyor sanki. Yumusasin diye hp krem de suruyorum daha napsam bilmiyorum. Karnim sepsert
Canım iyi yapmışsında 240 ×2 =480 adet.Günaydın herkeseeee
Bugün izinliyim ama erken kalkmaya alışmışım uuyuyamıyorum
İzinli olupda 12,ye kadar uyuyanlara hayranım
Dün carrefoura gittik bebek yagı ve vazelin cok uygun kampanyadaydı vazelin dalin 13 tlden 6 tlye düşmüştütrendyoldada 240 adet yeni doğan bez 2adet hediyeli ıslak mendil 112 tl indirimde
Daha önce aldm bir paket 240 adet yeni doğan yetmez dediler eşim hemn birtane daha söyledieşimin huyudur aslında bir şeyden iki tane almak yedekte kalsın lazımolur der sanki sonra hiç alınmaz gbi bnded o huy yok
Eşime kalsa 2 numarasındanda iki paket alcak durduramıyorum eşimi
Canım iyi yapmışsında 240 ×2 =480 adet.
Allah korusun pişik ya da alerji yapar ise kime vereceğini bezi şaşırıuor insan.
Ben 112 li fln bi paket almayı planlıyorum haftalık 3 güne belli olur yarayıp yaramadığı ona göre devam ederim. Elinde kalınca zor oluyor.
Kızıma sadece prima kulşanabilmiştim 15 sya kadar sonra molfix. Şimdi molfix le başlıcam bakalım kızarıklık ya da bişey yaparsa prima pure a geçerim.[QUOTE="mtad2611, post: 63041303, member: 203661
Allah korusun pişik ya da alerji yapar ise kime vereceğini bezi şaşırıuor insan.
Ben 112 li fln bi paket almayı planlıyorum haftalık 3 güne belli olur yarayıp yaramadığı ona göre devam ederim. Elinde kalınca zor oluyor.
Kızıma sadece prima kulşanabilmiştim 15 sya kadar sonra molfix. Şimdi molfix le başlıcam bakalım kızarıklık ya da bişey yaparsa prima pure a geçerim.[QUOTE="mtad2611, post: 63041303, member: 203661
Günaydın yenidoğan dediğiniz 1 numara bezse biz 1 paket kullanıp 2 numaraya geçmiştik ki benim bebeğim 2430 gr cık doğmuştu, ilk aylar çok hızlı büyüyorlar, ve pişik olasılığı da var, bezi çok depolamayın zaten sürekli bir yerlerin indirimi oluyorGünaydın herkeseeee
Bugün izinliyim ama erken kalkmaya alışmışım uuyuyamıyorum
İzinli olupda 12,ye kadar uyuyanlara hayranım
Dün carrefoura gittik bebek yagı ve vazelin cok uygun kampanyadaydı vazelin dalin 13 tlden 6 tlye düşmüştütrendyoldada 240 adet yeni doğan bez 2adet hediyeli ıslak mendil 112 tl indirimde
Daha önce aldm bir paket 240 adet yeni doğan yetmez dediler eşim hemn birtane daha söyledieşimin huyudur aslında bir şeyden iki tane almak yedekte kalsın lazımolur der sanki sonra hiç alınmaz gbi bnded o huy yok
Haklısın ama ben bez konusunla eşime laf dinletemiyorum dün yine sipariş vermiş benim haberim deee bana msj gelince oldu söylemiyodaa kızarım diyeGünaydın yenidoğan dediğiniz 1 numara bezse biz 1 paket kullanıp 2 numaraya geçmiştik ki benim bebeğim 2430 gr cık doğmuştu, ilk aylar çok hızlı büyüyorlar, ve pişik olasılığı da var, bezi çok depolamayın zaten sürekli bir yerlerin indirimi oluyor
Ayy çok heyecanlı demekki ne güzel, olsun bir şekilde kullanılır alerji yapmadığı sürece kızıp hevesini kırmayınHaklısın ama ben bez konusunla eşime laf dinletemiyorum dün yine sipariş vermiş benim haberim deee bana msj gelince oldu söylemiyodaa kızarım diye
Artık karışmıyorum eşime hevesle alsın zaten büyüdükce illaki bu huyundan vazgecicekAyy çok heyecanlı demekki ne güzel, olsun bir şekilde kullanılır alerji yapmadığı sürece kızıp hevesini kırmayın
valla ben de öyle dedim de olmamışbir daha ayrıntılı hepsini söyliycem tek tek yaa öncekinde kağıt götürmüşüm ben de sanırım hepsine bakmışlar o nedenle. neyse artık pazartesi gidip tsh falan napıyım vercemmkan mecbur
Ben de bunu sormaya geldim. 16+5 teyim dunden beri gaz midir psikolojik midir aciyor agriyor kasiklarim. Ne yana donsem cektiriyor sanki. Yumusasin diye hp krem de suruyorum daha napsam bilmiyorum. Karnim sepsert
Eşime kalsa 2 numarasındanda iki paket alcak durduramıyorum eşimicivil ebebege girmeye korkuyorum ne gördüyse almak istiyo fazlasınada gerek yokkk gelde anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?