2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yupiiii yarın bebeğimi görmeye gidiyorum bir ay olcak nerdeyse yarın kontrolüm var ayrıntılı ultrason cd ve raporumuda göstercem inşallah güzel haberlerle gelicem kızceler
Heyecandan uyuyamam kiiiii
Bendeeee 20 günü geçti görmüyorum yarın göreceğiz inşallah. Fakat bu ayrıntılı ultrason 20.hafta ile 24. Hafta arasında degıl mı sizin erken nasıl çekildi ki

Detaylı renkli ultrasonu perinatalog a yaptircam da tekrar kendi doktor uma gitmeme gerek var mı
Tabi gostermeniz gerekiyor ama zamani ne zaman olmali bilmiyorum. Ben perinatologtan çıkınca ayni katta doktorum randevu almadan gostericem.
Farkli yerde olsalardi ne yapardim eger iyi gectiyse detaylim normal kontrol zamanimi beklerdim ama Allah korusun tersi bisey olursa ayni gun gitmek isterdim

Detaylı renkli ultrasonu perinatalog a yaptircam da tekrar kendi doktor uma gitmeme gerek var mı

Ayrıntılı yapan doktor bi durum görürse sizi bunla ilgili bilgilendiriyor . Sonra rapor hazırlayıp veriyor . Zaten organları damardan kan akımı herşeyi anlatıyor yaparken. Oğlumda bayrama gidecektik o yüzden yaptırınca sonraki gün kendi doktoruma bem raporu görürdüm hemde yol için bilgi almak amaclı. mesela o baktı rapora doktor bilgilendirme vermiş zaten size diğer şeyler normal demişti. Bu hamilelikte dışarı da yaptıracağım dedim doktor o zaman raporu bana mesaj olarak atarsin dedi. Ama hastanede yaptirmaya karar verdik odalari karsilikli çıkınca veririm raporu

Yandık resmen ne yapi caz millet erzak almaya başlamış. Bizler daha hassas iz hamilelikten çocuklar öyle çok zor ya
Maalesef, benim de çok enerjimi düşürüyor, moralimi bozuyor bu salgın... Bizim bağışıklık sistemi zaten baskılanmış durumda.. Bir de 1000 kişilik penceresiz bir binada çalışmak zorundayım.. Çocuk zaten okulda.. Eşimin işi insanlarla...
Allahım korusun hepimizi...

Doğacak çocuk her halukarda doğacaktır deyip kendimi rahatlatmaya çalışsam da.. Moralim düşmüyor değil...
Hepimize sağlıklı ve güzel haberler alacağımız günler diliyorum

Bende çok korkuyorum bu virüsten ya
Allahım korusun bizi sevdiklerimizç , herkesi.
Çocukların bağışıklığı düşük hele bebeklerin daha bağışıklık tam oluşmamış olacak. Uzak dursun gitsin bu hastalık hemen.

Benim korkum bu hastalığın yaza kadar geçmemesi. Öyle bir durumu düşünmek istemiyorum şimdiden ama doğum ağustosta sonuçta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…