Ben de hissetmiyorum. Aslinda bazen bir karincalanma gibi baloncuk gibi bi seyler hissediyorum. Emin olamiyorum. Ama kesinlikle oyle sert tekme gibi degil. Gobek geligimin 3 parmsk alti gibi. Cok yukarida geliyo. Bebegi daha alt kidimda hissetmeliyim diye dusunuyorum. Bilmiyorum. Beni huylandiriyo o his. Hemen kasiniyorum. Anlicam biraz zaman gecince. Bakalim.Maalesef daha hissetmiyorum. Sabırsızlıkla bekliyorum
Konu dışına çıkacm ama.
Trendyolda lohusa pijama ve geceliklerinde indirim var. Benim zaten olduğu için almayacağım ama yazayım dedim
Sezaryende gecelik çok öneriyorum. Pijamayı indirmektense geceliği yukarı çekmek çok daha kolay oluyorGenelde Kalıpları biraz geniş olduğu için bedeninize göre alabilirsiniz bence.
Gerçi ilkinde bende en sona bırakmıştım da (kilo ve beden durumundan ötürü) 33. Haftada kasılmalar olup doğuruyorum sanınca ve hastanede yatışım yapılınca yana döne ne alsam ne giysem diye dört dönmüştüm.
Hatta şunu beğendim sade şeylere bayılırım zaten.
hem emzirmeye uygun hem sabahlığı var fiyat olarakta çok iyi
%95 pamuklu. Örnek olarak dursun şurada.
Hatta takımım olmasına rağmen alasım geldi evde giyerim belki doğumdan sonra
Banada annem gecelikle rahat edemezsin diye pijama giydirdi ilk giyineceğim zaman. Bacağım açıldıktan sonra lavaboda çok zorlandım. 2. Kerede söylenip kendim geceliği giydim aşırı rahat ettimBende tam tersi pijamayla rahat etmiştim. Birde düğmeli
Zaten cok sıcak olucak.ya bence de gecelik
pijama giyen hiç görmedim.
Ben takintiliyim. Su ana kadar bir suru makale okudum. Hamileligin son trimesterindaki gebelerden bebeklere gecmedigini yazan bir yazi var. Dogumun ardindan vucut sivisiyla ve emzirme ile bebege gecmemis . 1. 2. Trimester icin ne yazik ki bilinen bir sey bulunmuyor. Bizler icin normal grp de corona kadar tehlikeli zaten. Amac bizim atesimizin yukselmemesi. Kimse endiselenmesin. Domuz gribi 1988de bir hamile kadinki ve bebegini oldurmus ama domuz gribi katbekat kotu bir tur zaten coronadan. Genc ve saglikli insanlari da etkiliyordu. Corona icin ise endiselenmeyin. Gencleri cidfi bir rahatsizligi olmsyanlara zarar vermiyor. 50 yas ustu erkekler icin tehlikeli en cok. Bizler elbette normal bir grip kadar korunmaliyiz. Atesin cikmasi durumunda kullanilacak ilaclar da var. Allah korusun olur da yakalanirsak atlatilmayacak bir hastalik degil. Tabii ki Allah yazdiysa bozsun.Kızlar çocuklar için henüz 0-9 yaş vaka yok diyorlar birde grip gibi hamilelerde ağır seyrettiğine karşı da bulgu yok deniyor. Kendi kişisel tedbirlerimizi ihmal etmeyelim ama aşırı strese kapılmayalım istemsiz kasılmalara neden olabilir.
Bende beğendim kız bu modeli az kafamız dağılsınEmzirme sütyeni lohusa pijaması vs alayım diyorum bazen ama ne kadar kılo alacağım, sutyen bedeni kendı bedenim kaç olacak hıc bılmıyorum. Onları son aylarda halledicem sanırım.
Ben panik değildim bu kadar ama iş yerinde aşırı panik ettiler beni toplu kolonya alımına giden arkadaş var sipariş yazdırıyoruz öyle bir ortam yani kafamda da sürekli rapor al rapor al diyen insanlar. Ee ben evde durcam da koca dışardan kapacak gelecek elini yüzünü yıkattırıtız gelincede öksürse tıksırsa ne yapacağımBen takintiliyim. Su ana kadar bir suru makale okudum. Hamileligin son trimesterindaki gebelerden bebeklere gecmedigini yazan bir yazi var. Dogumun ardindan vucut sivisiyla ve emzirme ile bebege gecmemis . 1. 2. Trimester icin ne yazik ki bilinen bir sey bulunmuyor. Bizler icin normal grp de corona kadar tehlikeli zaten. Amac bizim atesimizin yukselmemesi. Kimse endiselenmesin. Domuz gribi 1988de bir hamile kadinki ve bebegini oldurmus ama domuz gribi katbekat kotu bir tur zaten coronadan. Genc ve saglikli insanlari da etkiliyordu. Corona icin ise endiselenmeyin. Gencleri cidfi bir rahatsizligi olmsyanlara zarar vermiyor. 50 yas ustu erkekler icin tehlikeli en cok. Bizler elbette normal bir grip kadar korunmaliyiz. Atesin cikmasi durumunda kullanilacak ilaclar da var. Allah korusun olur da yakalanirsak atlatilmayacak bir hastalik degil. Tabii ki Allah yazdiysa bozsun.
Ben panik değildim bu kadar ama iş yerinde aşırı panik ettiler beni toplu kolonya alımına giden arkadaş var sipariş yazdırıyoruz öyle bir ortam yani kafamda da sürekli rapor al rapor al diyen insanlar. Ee ben evde durcam da koca dışardan kapacak gelecek elini yüzünü yıkattırıtız gelincede öksürse tıksırsa ne yapacağım
Emzirme atleti mutlaka olmalı bence. İnsan aşırı terliyor zaten bir de sıcaklar denk gelecek terin emilmesi lazım bence çok tecrübem olmadı bu konuda fakat ben 2 atlet aldım bile. bedenimden 2 beden büyük tercih ettim tam olur gibi duruyor bakalım. 2 atlet 2 sütyen var sanırım. 85-90 beden karışıklarEmzirme sütyeni lohusa pijaması vs alayım diyorum bazen ama ne kadar kılo alacağım, sutyen bedeni kendı bedenim kaç olacak hıc bılmıyorum. Onları son aylarda halledicem sanırım.
Bana hastane çalışanları pijama al demişlerdi. Ben genede bi gecelik atmıştım. Ameliyattan çıktım. Hemşire herkesi çıkarttı. Gecelik giydirttirmedi uzun oluyor diye. Sadece pijama üstümü giydirtti, alt açıktı sonda var pansumana , baskıya kana geliyorlar fln. Altım açıktı. Sonda çıkarttıktan sonra bezimi değiştirip pijamamın altını giydirtmişlerdi öyle kalkıp yürümüştüm. Sanırım kan ya da bişey olmasın die gecelik istemiyorlar. He ilk günden sonra gecelik istersen giyebilirsin.ya bence de gecelik
pijama giyen hiç görmedim.
canım benim de hem göğüsler hem göbek. Krem sürüyoruum ben de ama çok kaşınıyorAy kızlar benım göbüş kaşınıyor. Herkes çatlıcaksın diyoriyice gerildi sürekli yağlanıyorum
Ay beni de telaslandiriyorlar hatta isi birak diyor annemler. Ama gececekse herhangi bir yerden de gecebilir diye sakinlestiriyorum kendimi.Ben panik değildim bu kadar ama iş yerinde aşırı panik ettiler beni toplu kolonya alımına giden arkadaş var sipariş yazdırıyoruz öyle bir ortam yani kafamda da sürekli rapor al rapor al diyen insanlar. Ee ben evde durcam da koca dışardan kapacak gelecek elini yüzünü yıkattırıtız gelincede öksürse tıksırsa ne yapacağım
Evet göğüslerde de kaşınma varcanım benim de hem göğüsler hem göbek. Krem sürüyoruum ben de ama çok kaşınıyor
Kaşıma hiç kaşınma hissi geldikçe yağ sürüp ovala kuru kuru kaşıyınca yırtılıveriyor deriAy kızlar benım göbüş kaşınıyor. Herkes çatlıcaksın diyoriyice gerildi sürekli yağlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?