2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar kızlar hafiften karnım kaşınmaya başladı.. çatlamamak için hangi yağları kullanmak gerekiyor daha önce deneyenleriniz neyde fayda buldunuz sipariş vericem size bir sorayım dedim :)

Kızlar kızlar hafiften karnım kaşınmaya başladı.. çatlamamak için hangi yağları kullanmak gerekiyor daha önce deneyenleriniz neyde fayda buldunuz sipariş vericem size bir sorayım dedim :)
ben krem kullanıyorum canım buradan bir arkadaş önermişti. Palmer's Masaj Losyonu. Watson's da 65 liraya aldım indirimden. Dokusu güzel. Leke bırakmıyor ve iyi nemlendiriyor.

ben krem kullanıyorum canım buradan bir arkadaş önermişti. Palmer's Masaj Losyonu. Watson's da 65 liraya aldım indirimden. Dokusu güzel. Leke bırakmıyor ve iyi nemlendiriyor.
Daha çok yağ kullanmak istiyorum ben , ama söylediğini de bi araştırayım:)

Hindistancevizi yağı
Deme öle demeeee
O hataya düştüm 20li haftalarda çatladım minik minik Sonra kaşımamak gerektiğini öğrendim geç oldu biraz ama

Hindistancevizi yağı

O hataya düştüm 20li haftalarda çatladım minik minik Sonra kaşımamak gerektiğini öğrendim geç oldu biraz ama
Hindistan cevizi yağı aldım ve bıraktım o kadar pis kokuyor ki, kıyafetlerimi yüksek sıcaklıkta yıkadığımda anca gitti kokusu

Hindistan cevizi yağı aldım ve bıraktım o kadar pis kokuyor ki, kıyafetlerimi yüksek sıcaklıkta yıkadığımda anca gitti kokusu
Çok ilginç hiç öyle bir sorun yaşamadım her akşam sürüyorum en geç 2 günde bir. Yani aksine çok güzel kokuyor.
Hangisinden almıştın?

Çok ilginç hiç öyle bir sorun yaşamadım her akşam sürüyorum en geç 2 günde bir. Yani aksine çok güzel kokuyor.
Hangisinden almıştın?
Doktor önermişti markasını da hatırlamıyorum ki

Ben mustela nın çatlak önleyici kremini kullanmıştım, hiç çatlağım olmadı, şimdi de ondan alıcam

Eki Görüntüle 2603682
Günaydın kızlar. Bu da bizden olsun an itibariyle ben ve miniğim ananedeyiz çok yiyoruz bu aralar kilo aldık
Maşallah baya büyümüş senin gobusde paşa bey rahat belli tabi birde anne evi farklı oluyor bir rahatlık felan ama yinede dikkat etmek lazım.

Tünaydın kızlar,motivem düşük bu ara çıkan haberler psikolojimi altüst ediyor,üstüne sabahta eşimle tartıştık hayata küstüm adetakızım lgs hazırlanıyor bi yandan onunla ilgili sıkıntılar üst üste geldi işte,çok şükür bugünümüze elbette hepimiz Allaha emanetiz,bu arada S seymayaz benim göbekte seninki gibi

Selam kizlar doktordan geldim cok sukur bi problem yok ama İstanbula gitmeme izin vermedi virusten dolayi Cokta heveslenmistik ama ne yapalim saglik olsunda gidilir yine
Virüs istanbul da felan diye mi izin vermedi allah korusun öyle birşey olsa her yerde olur sürekli dışarıyla temas halindeyiz artık yapmamız gereken bol hijyen. Maşallah prensesede

Maşallah baya büyümüş senin gobusde paşa bey rahat belli tabi birde anne evi farklı oluyor bir rahatlık felan ama yinede dikkat etmek lazım.
Aynen öyle bayağı rahatlık var üstüme düşüyorlar bulantı da azalınca aslında hamile kaldığım kilodayım şuan verdiklerimi geri aldım sadece fazlası yok

Rabbim yardımcımız olsun çok zor günler geçiriyoruz afetler şehitler virüsler biz seninle biraz kilolu hamiş kaldığımız için zaten öncesinde de vardı göbek yani şimdi daha da belli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…