Selamlar, ben de 3 kilo aldım, haftamız aynı. Ve doktorda tok karna botlarla filan tartıldığımda 4 kilo almışım gibi göründü ama ona rağmen çok iyi dedi :) Ben de sizin gibiyim, sabah kahvaltıda zeytin yiyemiyorum mesela,canım istemiyor. Ama dün akşamüstü 10-15 tane zeytin yedim ekmekleSelam herkese 17 haftalık olduk ama ne uykum azaldı ne mide yanmam. Ara ara zonklayan başım da cabasıişte çok zor oluyor. Siz kaç kilo aldınız anneler? Ben 3 kilo aldım bile ama sorun değil 48 kilo hamile kaldım 51-52 arasıyım şuan ne bulursam yiyprum. Bazen iştahlıyım bazen iştahsız. Karışık bir durum benimki
Aynıymışız seninle bende 62 ile doğuma gitmiştim bunda 61 62 ile hamile kaldımAynen öyle hele ben çok kilolu hamile kaldımşu an ki göbekli halimle kızıma doğuma gitmiştim yıllar önce,63le doğuma girmiştim kolum bacağım incecikti ah ahh ve giderk kilo aldım,aman sağlıkla doğurayımda veririm inşallah doğurduktan sonrada diyet grubu açarız
O zaman ben de Orhangazi ye gelemem, mefhum-u muhaliften :-/Selam kizlar doktordan geldim cok sukur bi problem yok ama İstanbula gitmeme izin vermedi virusten dolayiCokta heveslenmistik ama ne yapalim saglik olsunda gidilir yine
İstanbul’u kalabalik bi yer diye önermedi canim yoksa orda virus vs oldugundan degil. Burasi sakin yer orasi kalabalik daha fazla risk olabilir burda daha az insan+ gunluk hayatinda toplu tasimaya gerek yok vs gibi sebeplerden gitmesen daha iyi dedi canim. Orda insanlarla gorusuceksin, toplu tasimaya biniceksin dedi ki dogru da. Oyle olunca kalsin simdilik dedikO zaman ben de Orhangazi ye gelemem, mefhum-u muhaliften :-/
Anladım, metrobüs falan zaten binilen şu dönemde askıya almakta fayda var doktor çok haklıİstanbul’u kalabalik bi yer diye önermedi canim yoksa orda virus vs oldugundan degil. Burasi sakin yer orasi kalabalik daha fazla risk olabilir burda daha az insan+ gunluk hayatinda toplu tasimaya gerek yok vs gibi sebeplerden gitmesen daha iyi dedi canim. Orda insanlarla gorusuceksin, toplu tasimaya biniceksin dedi ki dogru da. Oyle olunca kalsin simdilik dedik
Yaaa umarım en kısa zamanda benimki de tekmeler artıkİlk gebelik diyedir o benim de ilkte yoktu 6 aydan sonra çıkmaya başladı ama ilkte hareketleri erken hissettim 12 haftada bunda geç oldu dün bisküvi yiyordum ard arda 3 kere vurdu onu net hissettim 17 haftalığım şuan her hamilelik bir olmuyo üzülme olur illa ki
Ben baş ağrısından defalarca uyandım akşam. 2 gündür tüm gün zonkluyor. Akşam 6 gibi midem de davul gibi ve yanmalar devam. Bazen açık iştah, bazen tiksintiSelam herkese 17 haftalık olduk ama ne uykum azaldı ne mide yanmam. Ara ara zonklayan başım da cabasıişte çok zor oluyor. Siz kaç kilo aldınız anneler? Ben 3 kilo aldım bile ama sorun değil 48 kilo hamile kaldım 51-52 arasıyım şuan ne bulursam yiyprum. Bazen iştahlıyım bazen iştahsız. Karışık bir durum benimki
Bende gittim markete kolonya alım dedim resmen markette izdiham var millet ne bulsa almış kolonya zaten kalmamış erzak felan gormesem inanmazdım raflar boşalmış resmenKızlaar selam, öğle arasında kolonya&parfümeri tarzı bi yerin önünden geçtim resmen izdiham vardı
bi kaç tanıdıktan duyduğuma göre de marketlerde makarana rafları filan talan edilmeye başlamış..
Kolonya hiçbir yerde yok. Üç tane market gezdim şaka gibi...Bende gittim markete kolonya alım dedim resmen markette izdiham var millet ne bulsa almış kolonya zaten kalmamış erzak felan gormesem inanmazdım raflar boşalmış resmen
Annemde oyle soyledi.Bende gittim markete kolonya alım dedim resmen markette izdiham var millet ne bulsa almış kolonya zaten kalmamış erzak felan gormesem inanmazdım raflar boşalmış resmen
Ben İstanbul'dayım. Mahallemdeki marketlerde hiçbir şey bulamadım. Tuvalet kağıdı, un, baklagiller ve kolonyalar, ıslak mendiller bitmiş. İş çıkışı tekrar gideceğim. Ne olur ne olmaz bulunsun evde diye almayı deneyeceğim başka marketlerden... Sen de bir göz at istersenAy kızlar ciddi misiniz ya bizdede pek bişey kalmamıştı aç mı kaldık şimdi
İnşAllah korkmayın illa ki hareketlenirYaaa umarım en kısa zamanda benimki de tekmeler artık
Ufaklık sağlıklı olsun da kilolalar verilirDoktordan yeni geldim bebeğimi gördüm çok şükürr
18hafta 2 gün 240gr yavrum ya
Ama benim kilom 60olmuş 1aylıkken 51di
Masallah yavrucagaDoktordan yeni geldim bebeğimi gördüm çok şükürr
18hafta 2 gün 240gr yavrum ya
Ama benim kilom 60olmuş 1aylıkken 51di
Sayılı gün hemen gecer derler ama gecmiyo inan bugün doktora gıtcem heyecanından gece uyumadımUfaklık sağlıklı olsun da kilolalar verilirBenim daha 3 hafta var. Heyecanla bekliyoruz
Bnde öyle diyorum yiyebildıgım kadar yiyorumMasallah yavrucagasaglikli olun verilir kilolar bi sekilde ☺
Aslinda ne guzel ben pilav,makarna cok seviyorum pisirdigimde baya yiyorum ama cogunlukla sebzelere saldirmaya basladim bu hamilelikde tum gun sebzeli yesillikli biseyler istiyorum bide somon baligiBnde öyle diyorum yiyebildıgım kadar yiyorumama pilav makarna iki kaşık kadar yiyebiliyorum hepp sulu yemek daha seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?