2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Selamlar, ben de 3 kilo aldım, haftamız aynı. Ve doktorda tok karna botlarla filan tartıldığımda 4 kilo almışım gibi göründü ama ona rağmen çok iyi dedi :) Ben de sizin gibiyim, sabah kahvaltıda zeytin yiyemiyorum mesela,canım istemiyor. Ama dün akşamüstü 10-15 tane zeytin yedim ekmekle

Benim uyku halim de geçmedi, sürekli uyukluyorum ofiste ve bugün çıkan sonuçlara göre kanım düşükmüş baya. Kan ilacına başlıyorum şimdi. Ben hala devam eden bu hali ona yordum açıkçası.

Aynıymışız seninle bende 62 ile doğuma gitmiştim bunda 61 62 ile hamile kaldım ben emzirirken veriyorum çok şükür çok sıkıntı yapmıyorum sonrasını ama kilo doğumu zorlaştırır diye korkuyorum

Selam kizlar doktordan geldim cok sukur bi problem yok ama İstanbula gitmeme izin vermedi virusten dolayi Cokta heveslenmistik ama ne yapalim saglik olsunda gidilir yine
O zaman ben de Orhangazi ye gelemem, mefhum-u muhaliften :-/

O zaman ben de Orhangazi ye gelemem, mefhum-u muhaliften :-/
İstanbul’u kalabalik bi yer diye önermedi canim yoksa orda virus vs oldugundan degil. Burasi sakin yer orasi kalabalik daha fazla risk olabilir burda daha az insan+ gunluk hayatinda toplu tasimaya gerek yok vs gibi sebeplerden gitmesen daha iyi dedi canim. Orda insanlarla gorusuceksin, toplu tasimaya biniceksin dedi ki dogru da. Oyle olunca kalsin simdilik dedik

Anladım, metrobüs falan zaten binilen şu dönemde askıya almakta fayda var doktor çok haklı

Yaaa umarım en kısa zamanda benimki de tekmeler artık

Ben baş ağrısından defalarca uyandım akşam. 2 gündür tüm gün zonkluyor. Akşam 6 gibi midem de davul gibi ve yanmalar devam. Bazen açık iştah, bazen tiksinti

Bende gittim markete kolonya alım dedim resmen markette izdiham var millet ne bulsa almış kolonya zaten kalmamış erzak felan gormesem inanmazdım raflar boşalmış resmen

Bende gittim markete kolonya alım dedim resmen markette izdiham var millet ne bulsa almış kolonya zaten kalmamış erzak felan gormesem inanmazdım raflar boşalmış resmen
Annemde oyle soyledi.
Biz zaten esimle stokcuyuz evde 30 litre falan aycicekyagi vardi mesela belki daha fazla. Makarna vs. Bakliyatlar ayni sekilde. Bugun gitti biraz daha ekleme yapti bakliyata sadece.
Kolonya da genel olarak bi 3-4 litre vardi. Tekrar alalim dedik ama kalmamisti
Bi un alıncak 8-10 kilo aldı mı tamamdır :) salca vs ayni sekilde alındı. Sonra kalmaz bide ara dur. Yada fiyatini artirirlar.

Ay kızlar ciddi misiniz ya bizdede pek bişey kalmamıştı aç mı kaldık şimdi

Ay kızlar ciddi misiniz ya bizdede pek bişey kalmamıştı aç mı kaldık şimdi
Ben İstanbul'dayım. Mahallemdeki marketlerde hiçbir şey bulamadım. Tuvalet kağıdı, un, baklagiller ve kolonyalar, ıslak mendiller bitmiş. İş çıkışı tekrar gideceğim. Ne olur ne olmaz bulunsun evde diye almayı deneyeceğim başka marketlerden... Sen de bir göz at istersen

iilay canım ya ben diyarbakırdayım şuan devlet hastanesine geldim ayrıntılı ultrasonu sordum biz yapıyoruz dedi kadın doğum bölümü perinatoloji yapmıyo mu dedim hayır dedi çok karışıkmış buranın hastanesi 18 haftalık çıktım 20 haftaya randevu al gel dedi

Bnde öyle diyorum yiyebildıgım kadar yiyorum ama pilav makarna iki kaşık kadar yiyebiliyorum hepp sulu yemek daha seviyorum
Aslinda ne guzel ben pilav,makarna cok seviyorum pisirdigimde baya yiyorum ama cogunlukla sebzelere saldirmaya basladim bu hamilelikde tum gun sebzeli yesillikli biseyler istiyorum bide somon baligi Tavuk et hic canim cekmiyor ,yemekte istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…