2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Tavuğu ve eti benim de canım istemiyor. Çok ilginç. Özellikle tavuğun tadı midemi bulandırıyor.

Tavuğu ve eti benim de canım istemiyor. Çok ilginç. Özellikle tavuğun tadı midemi bulandırıyor.
Aynen aslinda ogluma hamileyken ilk 7ay hictavuk yemedim,kokusu bile midemi kaldiriyordu
Simdi tamam bulanti donemi gecti ama yinede yiyemiyorum ,eti de ayni sekilde sadece balik o da haftada 2 ya 1kere ,ispanak,fasulye tarzi seyler canim cekiyor bide eksi

Ben meyve almaya diye çıktım bizim burada öyle yoğunluk yok. Alanlar var ama şuan sadece kolonyag soruyordu insanlar o bitmiş. Yoksa genel baktım şuan sakin marketler

Merhaba kızlar,

Bende doktordan geldim. Normalde yarındı kontrolüm ama dün sağ kasığımda o kadar ağrıdıki öne çektim.Kontrolde sıkıntı çıkmadı ama hala sağ kasığım ağrıyo hala. Plesanta iyi, suyu iyi, hareketleri iyi, alttan rahim ağzı uzunluğuna kadar baktı sıkıntı yok. İdrar tahlili istedi. Onda da keton pozitif çıkmış. Yazdım bakalım geri dönsünde. Araştırdım kadarıyla susuz kalmak yada açlıkla alakalıymış. Çok iyi beslendiğüm söylenemez. Sanırım depoları tükettimVitamine ve kan hapına bugün başladım. Birde magnezyum başlayacak bazen ayağıma kramp giriyor. Çok süt ürünleri yiyemiyorum. Ondan olabilir dedi. Olağan üstü bir durum yok. Şu kasık ağrısı geçse hayırlısıyla kötü bir olay ayağa kalkınca iki büklüm oluyorum açılana kadarbu arada cinsiyetimiz kız. Bizimde listeye ekleyebilirsiniz. Umarım değişmez ben genede detaylı da emin olacam gibibebeğin gelişimi satla uyumlu çok şükür. Ee yemeyince kabak bana patlıyor. O kendini besliyor. Aman beslesinde. İnsanın gözü ağrı falanda görmüyor. Bizde haberler böyle biraz uzun oldu ama

İlk aylarda et tavuk bende yıyordum şimdi asla kokusuna dayaanamıyorumm tiksindim nedense..
Bamya prokoli yemeyen ben yemeye başladım
Birde cok şanslıyım ki yemek firmasında çalışıyorum yeşillik ve herşeyi nasıl yıkanıyo yapılıyo gözüm görüyo içim sinerek yiyorum

Bnde bugün kontroldeydim bol su ve meyve tüketin yiyebiliyosanız nohut mercimek börülce yiyin

Erkek miydi senin aynı benden bahsediyosun
Gece yarısı çigköfte yiyorum ve kısır mercimek köftebolcana yıyom

Tavugun tadını bırak kokusunda zaten kaçıyorum ama öyle degıldim cok yerdim tavuk hemde kızarmış ama gelgelelim agzıma alamıyorum onun yerine balık köfte tabiki köftede bnim tarzıma uyarsa

Ben normalde de tavuk pek yemiyorum. Ancak piknikte yiyesim geliyor. Kıyma veya eti de en basindan beri disarda yiyebildim evde 3.aydan sonra yemeye basladim.
İlk 3 ay baya sebze yedimde şimdi eski duzende gidiyorum. Sebzeyi cok sevemiyorum arada ancak.

Kızlaaar gebe okuluna gittim. Gercekten cok cok önemlı herkes gıtmeli.
Vee sonra miniğimin görmeye gittik. 20 haftalık kuzuşum kocaman olmuş. Eşimle şok olduk. Kahvede oturur gıbı bacak bacak ustune atmış sonra kendıne tokat attı o kürdan parmacıklarını gördüm kurban oldugum nasıl güzel 330 gr olmuş hersey yolunda Allaha şükür. Şimdi detaylı usg için randevu aldım başka özel Bi klınıkten 400 liraya.
Araştırmada Malesef sıra bulamadım özel bölumunde de yok. Mecbur özel klınıkten aldım. 25 martta. Onu da atlatsak rahatlasak...

AA evet bak bide doktor bugun bana öle dedi hergun 120 gr et yemem gerekıyormuş. Haftada 1-2 defa balık tuketmelı ve yeşilliğide sofradan eksık etmemelısın dedi. Tahlıl sonuclarına göre.

AA evet bak bide doktor bugun bana öle dedi hergun 120 gr et yemem gerekıyormuş. Haftada 1-2 defa balık tuketmelı ve yeşilliğide sofradan eksık etmemelısın dedi. Tahlıl sonuclarına göre.
Balik her hafta kesin yiyemiyorum bi vitamin verdi sag olsun icinde balik yagida var. Tamam onu kullaniyosan sıkıntı yok dedi.
Kırmızı et cok severim o yüzden sıkıntı yok hep yerim. Ciğer, sakatat yasak olmasa onlarida cok seviyorum.

Maşallah bizimkide 143 gr mış geçen gittiğimde parmağını emiyordu şimdi elleri kafasında rahatına bakıyordu yerim onu

Erkek miydi senin aynı benden bahsediyosun
Gece yarısı çigköfte yiyorum ve kısır mercimek köftebolcana yıyom
Yok canim kiz benim ki Ama oglumda da sogledigim gibi tavuk yiyememistim ama et ve balik cok seviyordum
Afiyet olsun canim yarasin bebise

Ayy masallah canim ben de artik gormek istiyorum ama daha cok var sabrediyorum biraz daha buyusun goreyim En son gordugumde 16+4tu

Ama ben pisirsemde yiyemiyorum ki bundan sonra mecbur 1-2kofte yerim
Tavuk ve hindi etini bile kofte yapiyorum oyle yiyorum yoksa hic yemem ,kirmizi etide artik yemege baslayim artik
Yemeklerden konustuk acikdim

Merhabalar. THS hormonumun yuksrk ciktigindan, 2. bir test yaptirdigimdan bahsetmistim. 0.3 -3.00 arasinda olmasi gereken deger basta 4.10'du. 2. testte ise 3. 25. Dusmus sevindim ama hala yuksek gorunuyor. 2. Testi yaptirurken senden bi test daha idteyecegim demisti. "anti tiroid peroksidaz antikoru" diye bir seye bakmislar. Araligi 0.0-50.0 araliginda. 10'dan dusuk yaziyor sonucta. Sanitim bu antoikorun vucutta hic bulunmamasi makbul olan. Doktor randevusu icin gelecek haftayi beklemem gerekiyor. Bu konulardan anlayan var mi? Internette okudum hashimoto tiroidi fln yazıyor.

Peki orada mı yaptıracaksın canım? Ben devlette yaptırmayı hiç düşünmedim.
Ahmet Bey’den 4 nisana randevu aldım. En az 30-45dk inceleme yapıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…