Tavuğu ve eti benim de canım istemiyor. Çok ilginç. Özellikle tavuğun tadı midemi bulandırıyor.Aslinda ne guzel ben pilav,makarna cok seviyorum pisirdigimde baya yiyorum ama cogunlukla sebzelere saldirmaya basladim bu hamilelikde tum gun sebzeli yesillikli biseyler istiyorum bide somon baligi ☺Tavuk et hic canim cekmiyor ,yemekte istemiyorum
Aynen aslinda ogluma hamileyken ilk 7ay hictavuk yemedim,kokusu bile midemi kaldiriyorduTavuğu ve eti benim de canım istemiyor. Çok ilginç. Özellikle tavuğun tadı midemi bulandırıyor.
Ben İstanbul'dayım. Mahallemdeki marketlerde hiçbir şey bulamadım. Tuvalet kağıdı, un, baklagiller ve kolonyalar, ıslak mendiller bitmiş. İş çıkışı tekrar gideceğim. Ne olur ne olmaz bulunsun evde diye almayı deneyeceğim başka marketlerden... Sen de bir göz at istersen
Bnde bugün kontroldeydimMerhaba kızlar,
Bende doktordan geldim. Normalde yarındı kontrolüm ama dün sağ kasığımda o kadar ağrıdıki öne çektim.Kontrolde sıkıntı çıkmadı ama hala sağ kasığım ağrıyo hala. Plesanta iyi, suyu iyi, hareketleri iyi, alttan rahim ağzı uzunluğuna kadar baktı sıkıntı yok. İdrar tahlili istedi. Onda da keton pozitif çıkmış. Yazdım bakalım geri dönsünde. Araştırdım kadarıyla susuz kalmak yada açlıkla alakalıymış. Çok iyi beslendiğüm söylenemez. Sanırım depoları tükettimVitamine ve kan hapına bugün başladım. Birde magnezyum başlayacak bazen ayağıma kramp giriyor. Çok süt ürünleri yiyemiyorum. Ondan olabilir dedi. Olağan üstü bir durum yok. Şu kasık ağrısı geçse hayırlısıyla kötü bir olay ayağa kalkınca iki büklüm oluyorum açılana kadar bu arada cinsiyetimiz kız. Bizimde listeye ekleyebilirsiniz. Umarım değişmez ben genede detaylı da emin olacam gibi bebeğin gelişimi satla uyumlu çok şükür. Ee yemeyince kabak bana patlıyor. O kendini besliyor. Aman beslesinde. İnsanın gözü ağrı falanda görmüyor. Bizde haberler böyle biraz uzun oldu ama
Erkek miydi senin aynı benden bahsediyosunAynen aslinda ogluma hamileyken ilk 7ay hictavuk yemedim,kokusu bile midemi kaldiriyordu
Simdi tamam bulanti donemi gecti ama yinede yiyemiyorum ,eti de ayni sekilde sadece balik o da haftada 2 ya 1kere ,ispanak,fasulye tarzi seyler canim cekiyor bide eksi
Tavugun tadını bırak kokusunda zaten kaçıyorum ama öyle degıldim cok yerdim tavuk hemde kızarmış ama gelgelelim agzıma alamıyorum onun yerine balık köfte tabiki köftede bnim tarzıma uyarsaTavuğu ve eti benim de canım istemiyor. Çok ilginç. Özellikle tavuğun tadı midemi bulandırıyor.
AA evet bak bide doktor bugun bana öle dedi hergun 120 gr et yemem gerekıyormuş. Haftada 1-2 defa balık tuketmelı ve yeşilliğide sofradan eksık etmemelısın dedi. Tahlıl sonuclarına göre.Ben normalde de tavuk pek yemiyorum. Ancak piknikte yiyesim geliyor. Kıyma veya eti de en basindan beri disarda yiyebildim evde 3.aydan sonra yemeye basladim.
İlk 3 ay baya sebze yedimde şimdi eski duzende gidiyorum. Sebzeyi cok sevemiyorum arada ancak.
Balik her hafta kesin yiyemiyorum bi vitamin verdi sag olsun icinde balik yagida var. Tamam onu kullaniyosan sıkıntı yok dedi.AA evet bak bide doktor bugun bana öle dedi hergun 120 gr et yemem gerekıyormuş. Haftada 1-2 defa balık tuketmelı ve yeşilliğide sofradan eksık etmemelısın dedi. Tahlıl sonuclarına göre.
Maşallah bizimkide 143 gr mışKızlaaar gebe okuluna gittim. Gercekten cok cok önemlı herkes gıtmeli.
Vee sonra miniğimin görmeye gittik. 20 haftalık kuzuşum kocaman olmuş. Eşimle şok olduk. Kahvede oturur gıbı bacak bacak ustune atmışsonra kendıne tokat attı o kürdan parmacıklarını gördüm kurban oldugum nasıl güzel 330 gr olmuş hersey yolunda Allaha şükür. Şimdi detaylı usg için randevu aldım başka özel Bi klınıkten 400 liraya.
Araştırmada Malesef sıra bulamadımözel bölumunde de yok. Mecbur özel klınıkten aldım. 25 martta. Onu da atlatsak rahatlasak...
Dün öğrendim kızım oluyorTamamen o an öyle yazmak istedim. Pek anlamıyorum nub fln ben. Tutruramadıklarımda çok
Tahmin Doğru Mu Bilinmeyenler
ylzlcrgl Erkek
@Hediye33 kız
@galaksidebirbalik Erkek
J jennyy_27 Kız
@merkur_kedisi Kız
Tahmin Tutmayanlar
@dofh Erkek Tutmadı.
B blossom- Erkek Tutmadı
Yok canim kiz benim kiErkek miydi senin aynı benden bahsediyosun
Gece yarısı çigköfte yiyorum ve kısır mercimek köftebolcana yıyom
Ayy masallah canimKızlaaar gebe okuluna gittim. Gercekten cok cok önemlı herkes gıtmeli.
Vee sonra miniğimin görmeye gittik. 20 haftalık kuzuşum kocaman olmuş. Eşimle şok olduk. Kahvede oturur gıbı bacak bacak ustune atmışsonra kendıne tokat attı o kürdan parmacıklarını gördüm kurban oldugum nasıl güzel 330 gr olmuş hersey yolunda Allaha şükür. Şimdi detaylı usg için randevu aldım başka özel Bi klınıkten 400 liraya.
Araştırmada Malesef sıra bulamadımözel bölumunde de yok. Mecbur özel klınıkten aldım. 25 martta. Onu da atlatsak rahatlasak...
Ama ben pisirsemde yiyemiyorum kiBen normalde de tavuk pek yemiyorum. Ancak piknikte yiyesim geliyor. Kıyma veya eti de en basindan beri disarda yiyebildim evde 3.aydan sonra yemeye basladim.
İlk 3 ay baya sebze yedimde şimdi eski duzende gidiyorum. Sebzeyi cok sevemiyorum arada ancak.
Peki orada mı yaptıracaksın canım? Ben devlette yaptırmayı hiç düşünmedim.iilay canım ya ben diyarbakırdayım şuan devlet hastanesine geldim ayrıntılı ultrasonu sordum biz yapıyoruz dedi kadın doğum bölümü perinatoloji yapmıyo mu dedim hayır dedi çok karışıkmış buranın hastanesi 18 haftalık çıktım 20 haftaya randevu al gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?