• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende 2020 annelerine bakmıştım her aya öyle meraktan mayısta kız patlaması olmuş diğerlerinde hep erkekler önde neden yaptım bilmiyorum işsizlik olsa gerek😂😂
Bende bakiyorim arada her ayın cinsiyeti ayri önde gidiyor 😂

Herhangi bi durum olmazda 2 hafta sonra muayneye gitmeyi düşünüyorum sizin yerinize ben kendimi tebrik ediyorum 😁😁😁
Valla süpersin hızına yetisilmiyor 😂 merak etme 30 haftadan sonra zaten sik sık gideceksin bence artık ayda git daha iyi tabi sabredersen 😊

Bende çok korkuyorum bu virüsten ya 😣
Allahım korusun bizi sevdiklerimizç , herkesi.
Çocukların bağışıklığı düşük hele bebeklerin daha bağışıklık tam oluşmamış olacak. Uzak dursun gitsin bu hastalık hemen.

Yok kuzum henuz daha yyebi sogan bebeklerde vaka.yok cinde veya baska yerde 10 yasa kadr hic vaka gozukmemis hic bir hamilede olumle sonuclanmamis henuz

Selam hanimlar. Normalde kkntrolum haftayaydi. Ths yuksekligi sonucum gelince erkene aldim. Hem hemen geregi yapilsin diye hem de cooook gormek istiyorum bebesimi. Sabirsizlikla yarin aksami bekliyorum. En son 18 Subatta erkege benziyor demisti doktor. Bakalım %100 dogrulanacak mi bu sefer 🥰😍

Suanki aciklamalara gore okullar 16 marttan itibaren 1 hfta tatil lise ve unv okullarkapanana kdr evden ders alcakmislar online nisan sonuna kdr butun maclar seyirciye kapali yurt disida izne tabi olmus kafasina gore kimse cikamicakmis
Valla ne yalan soyelyim hic korkmuyrm cok rahatm sadece kolonya felan kullanmadm icin nasil onlem almam gerekiyor bilemiyordum ama elikadan az once aciklama geldi rahatladim bebeklere gecen vaka hic gozukmemis rahatim 🤰💃

Suanki aciklamalara gore okullar 16 marttan itibaren 1 hfta tatil lise ve unv okullarkapanana kdr evden ders alcakmislar online nisan sonuna kdr butun maclar seyirciye kapali yurt disida izne tabi olmus kafasina gore kimse cikamicakmis
Valla ne yalan soyelyim hic korkmuyrm cok rahatm sadece kolonya felan kullanmadm icin nasil onlem almam gerekiyor bilemiyordum ama elikadan az once aciklama geldi rahatladim bebeklere gecen vaka hic gozukmemis rahatim 🤰💃
Hamile annelerede idari izin verselerdi 😔

Ooo cinsiyet mi öğrenildi 😂
Hayırlı olsun💙💙💙
Evet canim, sen erkek diyordun. Tutturdun. ulasimiz ulasimiz da erkek demisti.

Doktor 99% erkek, ama degisme ihtimali var, 3 hafta sonra kesinlestiririz dedi. Normalde 16+2 ama 17+6 ciktik. 🧿

Gelisimi, vs her sey iyi. İkili istemedin, digerlerine de gerek yok dedi. 22. Haftada 2. detayli usg yapariz dedi. 😍

Evet canim, sen erkek diyordun. Tutturdun. ulasimiz ulasimiz da erkek demisti.

Doktor 99% erkek, ama degisme ihtimali var, 3 hafta sonra kesinlestiririz dedi. Normalde 16+2 ama 17+6 ciktik. 🧿

Gelisimi, vs her sey iyi. İkili istemedin, digerlerine de gerek yok dedi. 22. Haftada 2. detayli usg yapariz dedi. 😍
Oyyy maşallahı varmış paşanın 💙 Sağlıkla mutlulukla gelsin 🤗

Back
X